Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni zao sto nije otisla u Nemacku
Pa ja nisam htela tako da odem
To mi je nudio od starta, ja sam rekla necu tako
Ja ocu preko posla, samostalno, necu preko udaje pa da zavisim od nekoga
Neka fala

Ja da sam htela tako preko udaje do sad bih bila i u pesti i u franfurtu da me izdrzavaju da mi se jjebe
Zajebite me toga

Ja cu svakako otici odavde u nekom momentu, ali svojim radom....a ako ne opet ok, sve jento zivot

Odusevljavam se
Screenshot_2021-01-02-19-08-29-897_com.android.chrome.jpg

Vas je metlo, koliko kontam, shebala korona
Ko zna kad sve ovo prodje mozda se opet spojite
I ne tupi o izdrzavanom licu, nasla bi brzo posao tamo... kakvo crno izdrzavano lice i planovi tipa ocu da odem onako necu ovako
Ako ti je stalo do nekog oticices preko njega, big dil, jer to vam je zajednicka zelja, neces mu ostati na grbaci niti bilo sta, odlazis zbog vas izmedju ostalog
Drugo sve i da odes preko posla mozes da ostanes bez posla, pa da neko vreme budes izdrzavano lice u braku, ovde ili tamo
Sve je to normalno i sve je to ok ako niko nikog ne koristi i ako su emocije tu

Ne mozes odma, prvo cekas papire pa onda odes tamo
I onda trazis poslove...dok nadjem u mojoj struci do tad me izdrzava
Nije moja struka toliko trazena da cu odmah naci...mogu da prodju meseci i godina....
Ja sam onda htela da trazim posao, ali me korona zajebala....
Pa mozes da se zaposlis bilo gde pa da trazis svoju struku. Cim dodjes tamo mozea da radis

Ja znam milion ljudi da su dosli sami, pa nisu radili u struci prvo vreme. To je malo nerealno za ocekivati
Nikada ne mogu sve kockice da se poklope, ni da se čeka savršen trenutak, jer ne postoji. Postoji uvek neko ali. Ali, treba zagristi iskoristiti trenutak, započeti, zaplivati i onda se vremenom kockice slože :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back