Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pustala sam narodnjake na dvd, komšije su verovatno šiznule, ali ja nisam mogla da igram, pa sam isključila, uzela dum slušalice i tako sad slušam muziku skoro na najjače i uživam. Nisam oprala sudove još, ni otkuvala maske, ni uključila veš, takoreći ništa nisam pipnula, to ću sve kad se oni vrate, za sada uživam sama.
Mislila sam malo da igram, ali eto... Prođe me volja i za to... Nije to više interesantno, lepo je bilo slušati, ali da igram ne mogu ko nekad da me ubiješ, i nije bitno što ne mogu, već se čudim kako se čovek menja i savršeno sam ok sa svojim promenama, iako mi je teško da shvatim da sam to ja.

Ja sam lepo legla u krevet koji je toliko udoban ljudi moji čini mi se nikad udobniji nismo i ali ni u jednom htl-u. Pijem čaj, tusirala sam se vrelom vodom kada smo dosli jer sam se u taksiju zaledila, ybla ih klima napolju je 20 on stavio u kolima na 16c, kijam u rafalima.
Muž od Deda Mraza dobio nove slušalice jer je stare izgubio tj jednu je izgubio pa ih sada setuje. Odlepicu. Ne vidi ništa da pročita, ne zna gde su mu naočare, 836 put je izgovorio Hi Siri... zadavicu ga!

Dosla u stan, mm im dao veceru i okupao...
Sad se okupala i oprala kosu, ukljucila masinu... da rasirim ves i da legnem... voda me izmorila bas... volim taj umor :zaljubljena:
Sutra cu masazu da zakazem :lol:

Svaki dan po nesto... i da se preziveti ovaj Zl...
Joj,Cicak,rekao bi covjek da si negdje na mukama..a ono malo vino,malo bazen,malo masaza... :)
Cuti tu i uzivaj! :)

Vas je metlo, koliko kontam, shebala korona
Ko zna kad sve ovo prodje mozda se opet spojite
I ne tupi o izdrzavanom licu, nasla bi brzo posao tamo... kakvo crno izdrzavano lice i planovi tipa ocu da odem onako necu ovako
Ako ti je stalo do nekog oticices preko njega, big dil, jer to vam je zajednicka zelja, neces mu ostati na grbaci niti bilo sta, odlazis zbog vas izmedju ostalog
Drugo sve i da odes preko posla mozes da ostanes bez posla, pa da neko vreme budes izdrzavano lice u braku, ovde ili tamo
Sve je to normalno i sve je to ok ako niko nikog ne koristi i ako su emocije tu
Da korona....mi smo se drugarski dogovorili da prekidamo jer nema poente kad ne moze niko da mrdne

Ja da ostavim ovaj posao da bih tamo negde radila bilo sta nema sanse, vise majka nije rodila tog zbog koga bih ja takve gluposti pravila...dosta sam se ja zajebala u zivotu, za tri zivota.... use i u svoje kljuse

Moj plan je bio jos od 2018 da za dve ili tri god trazim posao preko....u medjuvremenu se spandjam sa njim pa ajde suzim izbor na tamo njegovu lokaciju.... dogovor je bio da na leto krenem da saljem cv....ali od marta djoka....

Nema veze zivot ide dalje.... sta bude....

Ja znam milion ljudi da su dosli sami, pa nisu radili u struci prvo vreme. To je malo nerealno za ocekivati
Naravno da mozes...znam gomilu koja je otisla da nastavi struku koju radi ovde
Sve zavisi kakva je struka i od snalazljivosti
Nisam od onih sto idu trbuhom za kruhom, moji motivi za odlazak nisu pare, te stoga nema razloga da se zalecem
Da sam htela samo zbog para da odem ne bih se ni vracala od prethodnih odlazaka

Moze moze, ne moze ne moze... nije drama
Ja imam sjajan posao ovde, ali ja zelim vise, a to vise mogu samo napolju....pa kako bude....

Joj,Cicak,rekao bi covjek da si negdje na mukama..a ono malo vino,malo bazen,malo masaza... :)
Cuti tu i uzivaj! :)
Kad 15 godina dolazis na isto mesto, ponekad izgleda kao muka :lol: pogotovo sa malom decom... kad se setim, obuci 62 sloja, rukavice, kape, ponesi maramice, vodu, rezervne rukavice, kolica, vodu, sanke, skije... budem mokra a nismo ni krenuli... pa kad dodjemo sve skidaj i na radijatore pa peri... itd...
Sad je mnogo lakse, sve mogu sami... samo izdam naredjenje “Krecemo za 10 min!” A ja sam resila da i ja uzivam u odmoru... a moje uzivanje je upravo to, bazen, masaza, lep restoran, pogled, kafa...

Ujutru sad citam knjigu, oni doruckuju... mm ih izvede na klizanje, a ja onda odradim vezbe i skuvam kafu, i pijem je sama... pa se sredim i pridruzim im se... klizanje, setnja, rucak ili u restoranu ili uzmemo ketering... rucamo odmor i popodne opet nesto lepo sebi osmislim... uz setnju itd...

Danas sam npr.bas uzivala, nema misica, nema da pratis u wc... sve oni sami na bazenu... :zaljubljena:

Jos da promenimo lokaciju zimovanja i to bilo jos bolje...

Naravno da mozes...znam gomilu koja je otisla da nastavi struku koju radi ovde
Sve zavisi kakva je struka i od snalazljivosti
Nisam od onih sto idu trbuhom za kruhom, moji motivi za odlazak nisu pare, te stoga nema razloga da se zalecem
Da sam htela samo zbog para da odem ne bih se ni vracala od prethodnih odlazaka

Moze moze, ne moze ne moze... nije drama
Ja imam sjajan posao ovde, ali ja zelim vise, a to vise mogu samo napolju....pa kako bude....
Sta znaci trbuhom za kruhom? Ambicija ili nesto drugo?

Kad 15 godina dolazis na isto mesto, ponekad izgleda kao muka :lol: pogotovo sa malom decom... kad se setim, obuci 62 sloja, rukavice, kape, ponesi maramice, vodu, rezervne rukavice, kolica, vodu, sanke, skije... budem mokra a nismo ni krenuli... pa kad dodjemo sve skidaj i na radijatore pa peri... itd...
Sad je mnogo lakse, sve mogu sami... samo izdam naredjenje “Krecemo za 10 min!” A ja sam resila da i ja uzivam u odmoru... a moje uzivanje je upravo to, bazen, masaza, lep restoran, pogled, kafa...

Ujutru sad citam knjigu, oni doruckuju... mm ih izvede na klizanje, a ja onda odradim vezbe i skuvam kafu, i pijem je sama... pa se sredim i pridruzim im se... klizanje, setnja, rucak ili u restoranu ili uzmemo ketering... rucamo odmor i popodne opet nesto lepo sebi osmislim... uz setnju itd...

Danas sam npr.bas uzivala, nema misica, nema da pratis u wc... sve oni sami na bazenu... :zaljubljena:

Jos da promenimo lokaciju zimovanja i to bilo jos bolje...
‚Bolje i 15 godina odmora na istom mjestu,nego sto bez odmora,sto bi reko Alan Ford :)
Ja,recimo,nikad nisam bila na zimovanju.Al sad kad vidim da je smor,i ne ide mi se. :))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back