Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
definitivno...i ko ga namesti ovde, samo smetaja sam zaspala tek posle 3 i probudila se u 7
mislim da je do punog meseca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
definitivno...i ko ga namesti ovde, samo smetaja sam zaspala tek posle 3 i probudila se u 7
mislim da je do punog meseca
ma ne teram je, vratimo se nazadAko se boji petardi nemoj da je teras,zastiti je.ako tebi treba setnja,idi sama,nemoj da je mucis
Mozda i taj otrov oseca?ma ne teram je, vratimo se nazad
ne plasi se kao retriverka ranije, koja bi bila unezverena,hiperventilirala se svaki put
ali se cudno, neuobicajeno ponasa
voli setnje, a sad samo gleda kako da zbrise kuci
jos su kod nas u sumi bacali otrov za pacove i zalepili na drvo obavestenje i sad ne smem da je pustim ni malo bez povoca
ne znam, ne verujemMozda i taj otrov oseca?
A sad će baš pored hipodroma biti otvoren Mere, pa eto nove zanimacije![]()

Како је занимљиво...Где је купљено, знаш ли?

Drugarica je preko neta naručila, to je sve što znam![]()
Ove godine sam dva meseca gledala divu i Bozicne filmove. Sve po tri puta. Bas mi je prijalo... romanticno, lagano, lepo na oko... covek je ono sto gleda, cita, misli...Cekam da muz zavrsi film pa da odemo da kupimo nesto za rucak.mi smo sve pojeli sto je bilo za ng
Ovaj moj covek ustane ujutru ,ukljuci tv i gleda apsolutno bilo kakav film,uopste ne bira.ali kad vidim da gleda one trecerazredne,bljutave romanticne filmove na tv diva,dodje mi da ga raspalim po glavi
Nece da prekine film,al kuka i da hoce u radnju.a onda nece da udje u radnju,nego me ceka ispred...
Bice ovo jedan dug dan

Sto bi znacilo da sam ja ubicaOve godine sam dva meseca gledala divu i Bozicne filmove. Sve po tri puta. Bas mi je prijalo... romanticno, lagano, lepo na oko... covek je ono sto gleda, cita, misli...![]()
Sto bi znacilo da sam ja ubica

Sto bi znacilo da sam ja ubica