Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u sezoni rade, ali sada ne verujem, kupi neku lepu za poneti, npr moku iz kofidrima <3

mada s obzriom na to da ce da im ogranice rad do 18h vrv ce pocinjati sa radom u 7 h :malav:

joj moram da nastavim da gledam grejs
mislim da sam stala kod 14. sezone i stalno hocu i zaboravim

inace, uspela sam da u ikeu odem i kupim samo ono po sta sam dosla, al kako je to 30 i nesto hiljada jasno je da nisam ni imala prostora da kupim ono po sta nisam dosla :lol:
spremila sam savrsene tortilje
sad cu da se okupam i tortu da smazem
Jel to mladi J dobio nov krevet za rođendan ❤️

Шта си купила, реци!
ma klinuc nov krevet
onaj stari se raspao, to je onaj sto raste sa njim od 2. god i vec je odsluzio
ovaj
slaekt-okv-kreveta-potkrevet-odlaganje-bela__0655062_PH149601_S5.JPG

slakt serija

ima i potkrevet kada mu neko dodje da prespava i prostor za odlaganje
i dusek dodatni za taj krevet itako

Zvali me iz banke pre neki dan, ima akcija za moj racun daju besplatno kreditnu master za placanje na rate, zamena za cekove, pitaju jel ocu
Ja od te posasti bezim ko djavo od krsta
Medjutim posto je dzaba, nece naplacivati odrzavanje i sl, ide sve u sklopu ovog vec postojeceg racuna koji koristim, ajde reko napravite, zlu netrebala, stavicu je u fioku kuci pa neka stoji, bitno da leba ne jede, a ako se desi crkne mi ves masina bojler sporet i sl horori da imam :pop: da ne gulim kozu s ledja kesom

Zvali me iz banke pre neki dan, ima akcija za moj racun daju besplatno kreditnu master za placanje na rate, zamena za cekove, pitaju jel ocu
Ja od te posasti bezim ko djavo od krsta
Medjutim posto je dzaba, nece naplacivati odrzavanje i sl, ide sve u sklopu ovog vec postojeceg racuna koji koristim, ajde reko napravite, zlu netrebala, stavicu je u fioku kuci pa neka stoji, bitno da leba ne jede, a ako se desi crkne mi ves masina bojler sporet i sl horori da imam :pop: da ne gulim kozu s ledja kesom
ta kartica je odlicna
ali je koristi samo tamo gde intesa ima ugovor, tu kupujes na rate, bez kamate, ne pretereuj i odredi neki manji limit

ako ti zatreba mozes uvek da povecas limit
i uvek na kasi proveri da li su ti otkucali rate

Gnjavežu jedan, ova moja starija zove danas da proveri jesam zvala zubu da zakažem sledeći termin :mrgreen: još kad počne da mi zvoca eto da se nisi BZVZ plašila (čuj bzvz) ne bi sad imala problema. A njima sam baš ja razbila strah još od malih nogu, i nema hvala ti majko, nego mi još broji...more :ljutko:
More, sve ste za cutek pogolem :tiganj:

ta kartica je odlicna
ali je koristi samo tamo gde intesa ima ugovor, tu kupujes na rate, bez kamate, ne pretereuj i odredi neki manji limit

ako ti zatreba mozes uvek da povecas limit
i uvek na kasi proveri da li su ti otkucali rate
Nemam pojma seljanka sam za te stvari
Stajace kuci, ja ako to stavim u novcanik ode sve u majcinu
Samo za neko zlo ako zatreba cu da je vadim :pop:

Masina mi napunila 5 god a toliko joj je i garancija, kako su me zvali za tu karticu samo mi proslo kroz glavu uzmi sad ce crkne masina istekla garancija :malav:

Nemam pojma seljanka sam za te stvari
Stajace kuci, ja ako to stavim u novcanik ode sve u majcinu
Samo za neko zlo ako zatreba cu da je vadim :pop:

Masina mi napunila 5 god a toliko joj je i garancija, kako su me zvali za tu karticu samo mi proslo kroz glavu uzmi sad ce crkne masina istekla garancija :malav:

ali tako i treba sa njom

msm tako ja svasta kupim krupnije

mene to sutra ceka:sad2:
И мени је субота дан за детаљно чишћење и рибање, али ми крати викенд.
Сад сам решила да се данас докусурим, да бих имала 2 стварно слободна дана...и баш је добар осећај.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back