Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A matori šišmiš samo par godina starija od mm. :rotf:
57. godiste
Mlada ko rosa u podne
A ta "matorka" malo pre kuka u slusalicu ko dete od 5 god, boliii jao boli jao krvari
Ajde! Bas me cudi :lol:
A kad ce da prekine da boli jao jao.... pekmezi se rasplaz :lol:
Reko smirice se do sutra, samo nemoj nista vruce sad
Da reko mi i doktor
Zavrsimo razgovor, zove posle pet min - a jel smem da pusim :rotf:

57. godiste
Mlada ko rosa u podne
A ta "matorka" malo pre kuka u slusalicu ko dete od 5 god, boliii jao boli jao krvari
Ajde! Bas me cudi :lol:
A kad ce da prekine da boli jao jao.... pekmezi se rasplaz :lol:
Reko smirice se do sutra, samo nemoj nista vruce sad
Da reko mi i doktor
Zavrsimo razgovor, zove posle pet min - a jel smem da pusim :rotf:
Nevaljalice jedna, eto te ista si ko one moje, samo kritikujete i zvocaze 🤪😛

jadna mačka i šišmiš i zmaj i sviupičkumaterinu
Danas je zmaj dobio svoje :malav:

Ja usisavam a on nije bio tu
Ne cujem nista naravno
Samo u jednom momentu se okrecem a on tik iza mene od pozadi duva mi u teme :rotf:
Kad sam poskocila na plafon sam se zakacila :pljus: cula me cela zgrada kako sam povikala da se nosis u tri pickematerine
On crce od smeha
Pa sam skinula cetku sa cevke i pojurila ga onim crevom, reko daj ti nabijem u dupe sad ovo
Stao i natrtio se, kaze aj cu ti ucinim
Ja mu nataknem cevku na dupe da usisava, a jak usisivac sve vuce farmerke :rotf:

Danas je zmaj dobio svoje :malav:

Ja usisavam a on nije bio tu
Ne cujem nista naravno
Samo u jednom momentu se okrecem a on tik iza mene od pozadi duva mi u teme :rotf:
Kad sam poskocila na plafon sam se zakacila :pljus: cula me cela zgrada kako sam povikala da se nosis u tri pickenaterine
On crce od smeha
Pa sam skinula cetku sa cevke i pojurila ga onim crevom, reko daj ti nabijem u dupe sad ovo
Stao i natrtio se, kaze aj cu ti ucinim
Ja mu nataknem cevku na dupe da usisava, a jak usisivac sve vuce farmerke :rotf:
ždrao sam danas u mancetu u sedamdesetom i mislio da te cimam za kafu neku ali slanina je odradila svoje morao sam kući na spavanje

:rotf: tako je to kad se obrnu uloge, cek da vidite :zkez:
Pitam ja juce oce da zamenim smenu da odem sa njom
Neee necu jer ces da mi popujes ako ne odem, ima da me teras da krenemo, idem sama ako odem
Dooobro, ali cu svakako da ti popujem :zkez:
Gnjavežu jedan, ova moja starija zove danas da proveri jesam zvala zubu da zakažem sledeći termin :mrgreen: još kad počne da mi zvoca eto da se nisi BZVZ plašila (čuj bzvz) ne bi sad imala problema. A njima sam baš ja razbila strah još od malih nogu, i nema hvala ti majko, nego mi još broji...more :ljutko:

u sezoni rade, ali sada ne verujem, kupi neku lepu za poneti, npr moku iz kofidrima <3

mada s obzriom na to da ce da im ogranice rad do 18h vrv ce pocinjati sa radom u 7 h :malav:

joj moram da nastavim da gledam grejs
mislim da sam stala kod 14. sezone i stalno hocu i zaboravim

inace, uspela sam da u ikeu odem i kupim samo ono po sta sam dosla, al kako je to 30 i nesto hiljada jasno je da nisam ni imala prostora da kupim ono po sta nisam dosla :lol:
spremila sam savrsene tortilje
sad cu da se okupam i tortu da smazem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back