Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kipar su karte preskupe osim ako ne kupis 2 meseca ranije ili Pegasus ( ja ne letim sa njima ali sam gledala) u oktobru su bile karte 100.000 za nas dvoje. To ne dam.
Egipat je sada pre dosadan jer sunca nema već u 17h a i to je pitanje ali zato možeš da ustanes u 05h ujutru i na plažu.
Kratak je dan sada tamo i treba ubiti vreme...
Kipar ti je svakako bolja opcija mada drugarica mi je tamo od poc oktobra, ima stan tamo pa ode po 2-3 meseca kaže da je prazno i tamo raste broj zaraženih.
Ja bih uvek birala Istanbul, ja ga obožavam!!
Bome za Kipar imas povoljnih aranzmana.
Samo mi se cini da tamo nema kupanja.
Za Egipat nisam znala kad pada mrak ali sta mi to smeta, ovde pada jos ranije pritom je ledara... sta mi je problem lezati na lezaljci ili terasi i uzivati...

joj sinoc zmu dosao kasno sa posla i zvoni
ja otvaram a on stoji ispred vrata sa ogromnom dzumarom

smorila sam se nacisto
ogroman je pas, maza prava, spavao ispred ulaza i kada je zmu ulazio on uleti za njim, popne se i saceka uredno pored da otvorim vrata
tacno vidis da je spreman da udje, izmazila sam ga i nahranila i jedva izbacila : (

jos video minju pa krenuo ka njoj ali da se igra, msm vidis ga da je navikao na ljude i kucu i da se smrzao i da bi samo malo da se mazi, tacno ono kerece da trazi coveka jer je na njega navikao, nije ulicar
a opet nema ni ogrlicu ni nista, osecam da ga je neko izbacio
jutros ga nema

Bome za Kipar imas povoljnih aranzmana.
Samo mi se cini da tamo nema kupanja.
Za Egipat nisam znala kad pada mrak ali sta mi to smeta, ovde pada jos ranije pritom je ledara... sta mi je problem lezati na lezaljci ili terasi i uzivati...
ja se kupam svaki dan u moru, ovde je oko 22 do 24c po danu a more je toplije nego u bazenu
oko 11.30 odem na plažu ili barku i ostanem do god se vidi :D
planiram da naučim da pecam :D

ne znam..nisam cesto u zemunu..bio sam letos i iznenadio sam se kad sam video da nema vise meka a bas sam planirao da se odmorim uz sladoled u njemu.
Избацили смо ми те чемериканске тековине које трују нацију, има пет година сигурно! :mrgreen:

п.с. и мени је жао, и ја волим сладолед из Мека.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back