- Poruka
- 63.764
Зли, зли Чичак.Nista ne brini propusices![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зли, зли Чичак.Nista ne brini propusices![]()
Bome za Kipar imas povoljnih aranzmana.Kipar su karte preskupe osim ako ne kupis 2 meseca ranije ili Pegasus ( ja ne letim sa njima ali sam gledala) u oktobru su bile karte 100.000 za nas dvoje. To ne dam.
Egipat je sada pre dosadan jer sunca nema već u 17h a i to je pitanje ali zato možeš da ustanes u 05h ujutru i na plažu.
Kratak je dan sada tamo i treba ubiti vreme...
Kipar ti je svakako bolja opcija mada drugarica mi je tamo od poc oktobra, ima stan tamo pa ode po 2-3 meseca kaže da je prazno i tamo raste broj zaraženih.
Ja bih uvek birala Istanbul, ja ga obožavam!!
Исто све, или смо се сви прехладили, или је такав неки вирус...

ja se kupam svaki dan u moru, ovde je oko 22 do 24c po danu a more je toplije nego u bazenuBome za Kipar imas povoljnih aranzmana.
Samo mi se cini da tamo nema kupanja.
Za Egipat nisam znala kad pada mrak ali sta mi to smeta, ovde pada jos ranije pritom je ledara... sta mi je problem lezati na lezaljci ili terasi i uzivati...
ja se kupam svaki dan u moru, ovde je oko 22 do 24c po danu a more je toplije nego u bazenu
oko 11.30 odem na plažu ili barku i ostanem do god se vidi
planiram da naučim da pecam![]()
Pa nego staJaooo to ona trobojka, kako je ona finaaaaa...

Избацили смо ми те чемериканске тековине које трују нацију, има пет година сигурно!ne znam..nisam cesto u zemunu..bio sam letos i iznenadio sam se kad sam video da nema vise meka a bas sam planirao da se odmorim uz sladoled u njemu.

Jesi se ti to preselio za stalno u BD?ja se kupam svaki dan u moru, ovde je oko 22 do 24c po danu a more je toplije nego u bazenu
Gde si to?ja se kupam svaki dan u moru, ovde je oko 22 do 24c po danu a more je toplije nego u bazenu
ZENE, imate li neki sajt za ukrase?
Gde kupujete ?
Uzela bih deci po neki za njihove sobice, za Bozic.
Mi to uzimamo u jumbo ili kod kinezaZENE, imate li neki sajt za ukrase?
Gde kupujete ?
Uzela bih deci po neki za njihove sobice, za Bozic.
ja sam kao i smokva, vrlo produktivna danas
jutros dorucak, kafa, sastanak, pijaca, kupovina. sad opet radim neke izvestaje, a za veceras i tisinu doma mog sam ostavila novu epizodu 17.sezone grey's anatomy koja se nocas prikazivala u americi![]()