Nemam pojma to je Boš ja ne bi dala duplo para za istu stvar jer će od prilike isto i da traje.Neće plastiku, a ovo je sigurno plastika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma to je Boš ja ne bi dala duplo para za istu stvar jer će od prilike isto i da traje.Neće plastiku, a ovo je sigurno plastika.
Imam nastavak na mikseru, sa kojim pasiram za potaze, i to u kljucaloj corbi. Nije mu nista.
I ja sam imala taj mixser dobila za venčanje od nekog ali je odradio svoje. Običan Gorenje mixer radi još uvek.Моји су имали миксер марке Крупс, стари модел, који је имао тај наставак за пасирање.
Vidimo se u subotuТооо...значи да не устајем из кревета![]()

Бегај, бре, ја не пушим више од годину данаVidis kako te uhvatilo u ledjima cim si ostavila pusenje... to je znak
Ako te i kurona strefi, nema druge nego pripali i nastavi![]()

Па шта ћемо, мучене душе...A mi sto nemamo mek, mi moramo da pijemo vino i jedemo domace sunke uz cigaretu...
Uh zivote ...![]()
![]()
Ма сутра подносим извештај, питање да ли ћу да претекнем до суботеVidimo se u subotu![]()

Već je sutra...Ма сутра подносим извештај, питање да ли ћу да претекнем до суботе![]()

ima..holesterolIma li nesto za nas koji smo svu imovinu pojeli u meku![]()

pa ti setajКако ме мрзи да легнем, уопште не волим да спавам.
pa ti setaj
По оваквој ладноћи и влаги?sta fali?
ja sam znao sa drustvom pesaka iz zemuna da potegnem u 4 ujutru kuci![]()

To mi je u manjku u krviima..holesterol![]()

И онда ми се нахвата иње на обрвама и трепавицама од дунавских испарења. Нека хвала.obuces se toplije![]()