pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.175
cmakacmakaa awwwwwdobro jutro
ja sam se pre 18 godina udala![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cmakacmakaa awwwwwdobro jutro
Cestitam! A ja sam se pre 26 god porodiladobro jutro
Sazaljevam slucaj, jos nije kasno da se predomislis i krenes u avanturudobro jutro

aj nek vam je sa srecom pa jos toliko da izgurate, posle bi vec mogla da juris nesto mlado 
Али бих била поносна што вас ветар није омеоBogi juce sam mislila na tebe i kako bi me se odrekla.vozili bajs ,vetar nam isao u lice,smrzli mi se obrascici,pa sam stala i stavila masku .prolaze ljudi,prevrcu ocima,jao vidi ovu sa maskom vozi bicikl....
Ono jeste me bio blam,al ko ih ebe kad je hladno

Срећна годишњицаdobro jutro

Срећан рођенданCestitam! A ja sam se pre 26 god porodila

bas jedan lep, divan danCestitam! A ja sam se pre 26 god porodila

Hvala,imam bradatu bebuСрећан рођендан![]()
Hvalabas jedan lep, divan dan
srecan rodjendan velikom sinu![]()
hvala svimapa cestitamo kvinsi bre : )

Juce da su sekire padale ne bi odustali,toliko smo se napalili da negde odemo biciklovima u prirodu.sinoc sam mislila necu ustati od upale misica,al od jutros nistaАли бих била поносна што вас ветар није омео![]()
, a mm-a listovi na nogama sto mi je logicnije
Ишла сам јутрос у апотеку. Умочила сам стопала у парасофтин. Једва чекам да прође 3-4 дана![]()
kolko razvijaš na bajsuJa imam problem sa poslednom koskom na repu od bicikla,stalno me boli,ali ignorisem.bezveze mi da odustajem od bicikla

Kore?kolko razvijaš na bajsu![]()
metara u sekundi
Имам искуства већКако се не бојиш, мене то језиво плаши.

a mitisereИмам искуства већ
Ја сам болесница иначе. Блиским људима обожавам да цедим бубуљице. Ова двојица само беже од мене када уочимо неку па ми се зенице рашире.
Na kvadrat.otkud znam.idemo brzo.juce 13,5 km za sat vremena.pa racunaj.mi nemamo brzine,obicni su gradskimetara u sekundi
Мммм...a mitisere