86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Фали ти чипсNisam, šta trenutno radim-gledam poteru![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Фали ти чипсNisam, šta trenutno radim-gledam poteru![]()

Ovo nije neuobičajeno ovo je nabacano, i tu nema ni govora o opustanju stega naprotiv. Znam o čemu govoriš ali ni jedna ta o kojoj ja govorim nije pokvarila kosu ceo dan da bi imala lokne, imaju gomile nakita i tetovaza i na sve to ne umeju da uklope boje i dezene. Totalni neukus.mislim da ljudi dozive oslobodjenje od stega kad prestanu da se uklapaju u kalup
i to je jedan nivo vise
kad si sam sa sobom dobro, nemas potrebu da brines o tome sta drugi misle..jer je tebi lepo
citam malopre na tviteru - zena izasla da proseta psa, dva maloletna klinca je gadjaju i dobacuju za njom - baba, jesi tu jaknu kupila kod kineza
pored tolikog materijalizma, nestaju one jako vazne stvari koje nas cine ljudima, pravim ljudima
meni se svidja tvoj stil oblacenja, jer iskace iz uobicajenog
nije ti problem da obujes papuce i zimsku jaknu
ali bas zbog toga, da sam na tvom mestu bilo bi mi prihvatljivo sve sto drugi izaberu
to su njihove razlicitosti
makar ja na sebe ne stavila tako nesto ni u snu
mogucnost svakakavog izbora nas cini slobodnim
Hvala bambi, znaci mi <3Sta radim? Pa izvinjavam se Tari! ❤
@tara - izvini sto se juce nisam izvinula.
Omaklo mi se. Ljudi smo. Prašćaj!
I izvini, da te pitam, kako si danas?
@Zadovoljna domacica - Kako su tvoji?
Jbm ti ovaj virus vise...Kad moram da psujem.
Sve kao proci ce, proci ce, drzi se, idemo dalje, ali nenormalno i nestvarno, kao da smo svi u nekom paralelnom univerzumu.

Dobra si. Drzi se.Hvala bambi, znaci mi <3
I znam da bi ti pitala i ranije ali obaveze, obaveze, ma sve znam
Nisam lose, standardno, niska temp i veliki bolovi svega sto moze da zaboli, ali kuckam u drvo i mislim da je to sve ok za sada : )

Pa telo, msm svaka kost, karlica posebno i kosa na glavi kad je dodirnem, msm ne boli kosa stvarno al takav je utisak : ))Шта те све боли?![]()
И Служба...to bi valjda trebalo samo on da zna![]()
Ово личи и на неке преписке овде. Шта год да напишеш нађе се разлог за расправу

A miris? Ništa ne osećaš?Pa telo, msm svaka kost, karlica posebno i kosa na glavi kad je dodirnem, msm ne boli kosa stvarno al takav je utisak : ))
I to u naletima, cas nista cas ubija, mnogo je cudno i ludo
Pogledajte prilog 830542
Trenutno sam na plaži, gledam Ruskinje šta one obuku i spare to normalna žena ni na kokainu ne bi uspela. Pakao pakla...
Ima 5 soma na sebi jedno s drugim veze nema. Kaže mi muž: ćuti ti nosiš soknice na sandale.
E sad ću sa budem ljuta malo.![]()
One su poznate kao kraljice stilaOvo nije neuobičajeno ovo je nabacano, i tu nema ni govora o opustanju stega naprotiv. Znam o čemu govoriš ali ni jedna ta o kojoj ja govorim nije pokvarila kosu ceo dan da bi imala lokne, imaju gomile nakita i tetovaza i na sve to ne umeju da uklope boje i dezene. Totalni neukus.

I to ti ne govori ništa o verodostojnosti testova?mene su bolela ledja i imao sam malu temperaturu, do 37,8c
tri dana i prošlo, ali dobijao sam terapiju kao da sam kovid, cele dve nedelje, iako mi je pcr test bio negativan???

da, ja mislim da sam preležao koronu sa jako malim tegobamaI to ti ne govori ništa o verodostojnosti testova?
Lezi, odmori, zaslužila si.Ja sam isfilovala 4 torte + smuljala jednu plazmu.
Spremila meso i kupus da sutra zavijem sarmu.
Obavila nabavku.
Došao mi Dušan.
Čitam forum i uživam.![]()

Nemam pojma, meni dovoljno što od početka decembra ne osećam mirise. Jbš test.da, ja mislim da sam preležao koronu sa jako malim tegobama
a i nadam se da sam je preležao, jer imati antitela je bolje od vakcine, zar ne?
Kako to mislis da je bolje?da, ja mislim da sam preležao koronu sa jako malim tegobama
a i nadam se da sam je preležao, jer imati antitela je bolje od vakcine, zar ne?

@Zadovoljna domacica - Kako su tvoji?![]()