Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da ljudi dozive oslobodjenje od stega kad prestanu da se uklapaju u kalup
i to je jedan nivo vise
kad si sam sa sobom dobro, nemas potrebu da brines o tome sta drugi misle..jer je tebi lepo
citam malopre na tviteru - zena izasla da proseta psa, dva maloletna klinca je gadjaju i dobacuju za njom - baba, jesi tu jaknu kupila kod kineza
pored tolikog materijalizma, nestaju one jako vazne stvari koje nas cine ljudima, pravim ljudima

meni se svidja tvoj stil oblacenja, jer iskace iz uobicajenog
nije ti problem da obujes papuce i zimsku jaknu
ali bas zbog toga, da sam na tvom mestu bilo bi mi prihvatljivo sve sto drugi izaberu
to su njihove razlicitosti
makar ja na sebe ne stavila tako nesto ni u snu
mogucnost svakakavog izbora nas cini slobodnim
Ovo nije neuobičajeno ovo je nabacano, i tu nema ni govora o opustanju stega naprotiv. Znam o čemu govoriš ali ni jedna ta o kojoj ja govorim nije pokvarila kosu ceo dan da bi imala lokne, imaju gomile nakita i tetovaza i na sve to ne umeju da uklope boje i dezene. Totalni neukus.

Sta radim? Pa izvinjavam se Tari! ❤
@tara - izvini sto se juce nisam izvinula. :sad2:
Omaklo mi se. Ljudi smo. Prašćaj!

I izvini, da te pitam, kako si danas? :)

@Zadovoljna domacica - Kako su tvoji? :)

Jbm ti ovaj virus vise...Kad moram da psujem.
Sve kao proci ce, proci ce, drzi se, idemo dalje, ali nenormalno i nestvarno, kao da smo svi u nekom paralelnom univerzumu.
Hvala bambi, znaci mi <3
I znam da bi ti pitala i ranije ali obaveze, obaveze, ma sve znam
Nisam lose, standardno, niska temp i veliki bolovi svega sto moze da zaboli, ali kuckam u drvo i mislim da je to sve ok za sada : )

Hvala bambi, znaci mi <3
I znam da bi ti pitala i ranije ali obaveze, obaveze, ma sve znam
Nisam lose, standardno, niska temp i veliki bolovi svega sto moze da zaboli, ali kuckam u drvo i mislim da je to sve ok za sada : )
Dobra si. Drzi se. ❤️
Popizditis sa ovim virusom. :(

Danas su me ostavili samu. Ali samo do sutra.
Nasla sam kupus za sarmu i to smatram velikim uspehom.

Mojoj drugarici je bilo slicno ovako kako Tara opisuje. Nije uopste prijatno, znam, ali trajalo je samo 3 dana i proslo je. Vise nije imala simptome. A muz joj se 4 nedelje raspadao. Kaze da ne zna da li mu je bilo gore zbog visoke temperature ili zbog nenormalne glavobolje, koji tablete malo smanje na pola sata, pa opet uzas.
Danas citam i da su ovi mutirani, go*navi virusi iz Britanije i Juzne Afrike dosli u Austriju. Od petoro obolelih troje su deca.
Dobro smo mi svi normalni u glavu sta nam se sve desava...
Ni sanjala nisam ovako nesto.

1609794804722.png

Pogledajte prilog 830542
Trenutno sam na plaži, gledam Ruskinje šta one obuku i spare to normalna žena ni na kokainu ne bi uspela. Pakao pakla...
Ima 5 soma na sebi jedno s drugim veze nema. Kaže mi muž: ćuti ti nosiš soknice na sandale.
E sad ću sa budem ljuta malo. 😠😂
Ovo nije neuobičajeno ovo je nabacano, i tu nema ni govora o opustanju stega naprotiv. Znam o čemu govoriš ali ni jedna ta o kojoj ja govorim nije pokvarila kosu ceo dan da bi imala lokne, imaju gomile nakita i tetovaza i na sve to ne umeju da uklope boje i dezene. Totalni neukus.
One su poznate kao kraljice stila :D
Uobicajen prizor da u 7 ujutru na -40 vidis da je krenula na posao u stiklicama 10-15 cm (obicno sa platformom),minicu ili balskoj haljini...A radi naprimer kao kasirka ili komercijalista.Nezaobilazan je leopard print skoro u svim mogucim situacijama i oblicima.
O silikonskim ustima velicine pegle da ne govorim.
Cast retkim izuzecima koje zaista umeju da obuku ono sta im stoji i sta odgovara trenutku i vremenskoj prognozi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back