- Poruka
- 29.459
Pojma ti dete nemas sta je hedonizam![]()
zamisli jedes corbu neku u krevetu ili nesto tecno i prospes po posteljini..ja se toga uzasavam. moze eventualno kocka cokolade ili tako nesto sto nece da prlja okolo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pojma ti dete nemas sta je hedonizam![]()
Pura moca mi reko nemoj to pises zauzeta je a muz trenira karate i ide u lov sa puskom.otkud ti ta "lazna dezinformacija"
Ja sam srecno razvedena polovnjaca![]()
Meni se nije desilozamisli jedes corbu neku u krevetu ili nesto tecno i prospes po posteljini..ja se toga uzasavam. moze eventualno kocka cokolade ili tako nesto sto nece da prlja okolo.
kupačice mojaMeni se nije desilo
Desavalo mi se suvu hranu da izvrnem, tipa sendvice, jer tu manje pazim
Kod tecne bas pazim, obema rukama drzim, nikad nisam prosula
Meni je to opustanje....
Meni se nije desilo
Desavalo mi se suvu hranu da izvrnem, tipa sendvice, jer tu manje pazim
Kod tecne bas pazim, obema rukama drzim, nikad nisam prosula
Meni je to opustanje....

Laze dzukela, oce sve moje slatkise samo za sebePura moca mi reko nemoj to pises zauzeta je a muz trenira karate i ide u lov sa puskom.
A hoces da se udas u postenu kucu? Vericu te prstenom od maslacka![]()
de se seti toga
Upravo sam ubila 1l supetine u krevetu, ni kap nije prosutaje nikako ne bih mogla da se opustim dok drzim ciniju sa supom u krevetu.![]()
Upravo sam ubila 1l supetine u krevetu, ni kap nije prosuta
Hbg dugogodisnje iskustvo

ajd dolazi. Kljuc je ispod saksije. Da obradujem staru majku. Svake godine je lazem da cu se ozenitiLaze dzukela, oce sve moje slatkise samo za sebe
Jaooo pravili smo te prstencice i loknice za kosu od maslacakade se seti toga
Ocu more kako da necu![]()
starmajci noge da zapira je liajd dolazi. Kljuc je ispod saksije. Da obradujem staru majku. Svake godine je lazem da cu se ozeniti![]()

Ma jok. Keva je car.starmajci noge da zapira je li![]()
nema veze ves'o siMa jok. Keva je car.
Kad bolje razmislim svi su normalni kul likovi u porodici jedino sam ja malo udaren mokrom kiflom.
Kao ono - ne na tu levo, na onu druguДруги, кажеш... седми, жено, седми...добила сам 95 посто на тесту, тата брижно пита а што није 100, нешто ниси знала? Ма, све сам знала, него сам сабрала уместо да одузмем, журила сам, скраћени часови, а исти број задатака...и тако од 1.разреда имамо објашњење зашто плус није плус, него минус
И, да, они некад не чују добро, мора да се викне...

oćeš da vežbamo matišKao ono - ne na tu levo, na onu drugu![]()

Sto sam komso vebala, vezbala samoćeš da vežbamo matiš![]()

ok moje je da dam na znanje da nisam gejSto sam komso vebala, vezbala sam![]()

Kazi majci nista da ne brine, to ti je zavrseno!ajd dolazi. Kljuc je ispod saksije. Da obradujem staru majku. Svake godine je lazem da cu se ozeniti![]()
Meni je lakse da se glupiram nego da cutim kao tuta muta.ali ako su zemske u drustvu da vis kako cutim i normalan samnema veze ves'o si
sa sve onim glasom ciganjskim namestila dok je pricala, plakala sama jer znaš kad su pitali pripadnika jer nekad jehbo medicinsku sestruDa vam ispricam vic sto mi koleginica danas pricala, svi su zgrozili samo ja i ona placemo od smejanja
Hbg ja volim te bolesne viceve
Kaze... zove mali ciga drugara cigu da se igraju, i vice ga kroz prozor, ajde izadji se igramo
- ma ne mogu sad
- sto
- pa bolestan sam
- ajde bre
-ma ne mogu bre sad, bolestan sam bre
-ma ajde bre pa sta ti je, sta radis
- pa jjebem sestru sad
- ti si bre bolestan covek!!!
- pa reko sam ti da sam bolestan!
sa sve onim glasom ciganjskim namestila dok je pricala, plakala sam
trazi neku radnju.....
A imaš i onaj prao sam kosu, **** sam sestru..
Prao si kosu?!
aaaa sjajnoNe? I sta kaze? Sestru jeste to garanta jer znaš kad su pitali pripadnika jer nekad jehbo medicinsku sestru