Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Spavala 4h nocas
Isla u jutarnju smenu, nosili teglili vikli cistili premestali...znaci ceo dan fizikalija
Dosla kuci, usput pokisla ko mis uhvatio me pljusak u povratku, bas je prijalo, opusta
Okupala sam se vrelim vodom i digla krake, pijem vruc cajic :kafaz:
Uskoro cu da konjosem :zzzz:

A vi kako 'te? Cu izadjem na tv

ja sam ista takva bila
tipa treba sabrat ja oduzimam jer me ne zanima
kad mi je uciteljica dopustila da crtam na casu progledala sam i jedina sam znala prepricati sta je ona upravo ispricala...jednostavno mi fokus postao bolji...od tad pa do kraja osnovne su me ostavljali na miru po tom pitanju
matematiku sam znala, al me nije zanimala previse, taman navucem ocjene da se moji ne nerviraju :lol:

al je zajebano bit roditelj :P

Ја сам пре неколико година, сређујући собе, случајно нашла хрпе и хрпе исцртаних стрипова. То је она цртала на часу, у основној школи.

Pridružujem se opštem plakanju, karakteristično je za nas tetke čija su deca odrasla. To sve tako brzo prohuji, pogotovo kada ne živiš u univerzitetskom centru i dete ti ode od kuće sa 18 godina. Ispratiš tinejdžera rokera, najednom dočekuješ jednom mesečno ozbiljnog zaposlenog dasu koji priča o poslu i čime će da napuni CV da ima bolju startnu poziciju napolju. I sve bi dala za još jedan dan ispunjen vežbanjem pisanja ili crtanjem rada temperama.
Volite ih i ljubite, dok se okreneš porastu :heart:

Spavala 4h nocas
Isla u jutarnju smenu, nosili teglili vikli cistili premestali...znaci ceo dan fizikalija
Dosla kuci, usput pokisla ko mis uhvatio me pljusak u povratku, bas je prijalo, opusta
Okupala sam se vrelim vodom i digla krake, pijem vruc cajic :kafaz:
Uskoro cu da konjosem :zzzz:

A vi kako 'te? Cu izadjem na tv
Кад да гледамо, шта да гледамо, коју тв да гледамо, причај, шта си се стисла :rtfm:

ybt sad kontam koliko sam ja divno dete bila ili se moja mama nije tangirala zbog ocena. pa ja sam u 6 i 7 osnovne bila dobra. :lol: dobijala keceve, bezala sa casova....u 5 nisam isla 2 meseca u skolu, jer me je mrzelo i nisam volela osnovnu skolu. sa 12 pocela da pusim (mama je provalila slucajno tek u 1 razredu srednje skole :rotf:, a inace je bila nepusac, nasla mi paklu cigareta u kapuljaci slucajno).

ali me nikad nije kaznjavala zbog ocena, bas nikada. niti mi je zbog ocena bilo sta uskracivala.

posle u srednjoj 1 razred polugodje ja dobra, izvucem do vrlo dobrog, ali sa 3 iz vladanja na kraju godine. od drugog razreda srednje odlicna, nekad sa 4 iz vladanja. :lol:

meni je prosto fascinantno da se deca kaznjavaju zbog ocena i da se roditelji toliko potresaju oko istih.

i sve sam uvek znala sama sta je dobro za moje doope, a sta nije.

Inače, kod mene je isto velika minus faza sa tinejdžerom. Stalno se preispitujem sta je moglo drugačije, čega više, čega manje jer čini mi se da sve manje poznajem svoje dete i da ce da nam nekako isklizne skroz, al' malo po malo. Ne mogu da objasnim osećaj, ali nije prijatan
Ja mislim da ce to sve da bude ok
Msm tinejdzer ce biti ok, za vas ne garantujem : ))

Кад да гледамо, шта да гледамо, коју тв да гледамо, причај, шта си се стисла :rtfm:
Ma zajebavam se bre od muke. Ciga bre iz cuvenog klipa kad ga intervjuisu....

Izaci cu na tv kad uvatim tastaturu pa je razbijem o glavu idiotima, pa onda pridavim s kabl od produzni, pa da im jjebem majku u tri pockematerine koga bre vise zajebavaju

Smirio me malo pljusak dok sam setala do kuce...ne mogu se opet nerviram....

Ma zajebavam se bre od muke. Ciga bre iz cuvenog klipa kad ga intervjuisu....

Izaci cu na tv kad uvatim tastaturu pa je razbijem o glavu idiotima, pa onda pridavim s kabl od produzni, pa da im jjebem majku u tri pockematerine koga bre vise zajebavaju

Smirio me malo pljusak dok sam setala do kuce...ne mogu se opet nerviram....
Ма мрш, већ сам се нацртала испред телевизијскогА пријемника :mmmm:

Moji su bili dobri đaci. Sa starijim sam radila, pregledala domaće, mlađi je sve sam. Stariji je bio odličan đak, mlađi najbolji u školi. Vukovac i u osnovnoj i u srednjoj, u srednjoj đak generacije.
Kao svoj poraz doživljavam to što nisu završili fakultete. Bez obzira što oni kažu da to nema veze sa mnom, da je bilo samo do njih. Ja ću dok sam živa misliti da je ja trebalo nešto drugačije da uradim, da ih nekako motivišem.

I kao najgori idiot posmatram jedan par
Ona je skot a on budala

sede u kaficu, ona ne ispusta tel iz ruku i to skroluje nesto, nista ne kucka, msm sve sam izucila
Mozda je na krsti a ne koristi ignore :malav:

A on je sve vreme gleda, pokusava da caska ali avaj, ona se ne presaje
A meni dosadno u pm

Kako je cici bre?
Sta bi sa testovima?!
Zvala sam kaze vet zvala i ona njih jos se ceka
Ceka vise nas iz te ture....bas su rastegli, zbog korone kasne jer je sad drndanje dok stigne u spaniju...kaze da su joj obecali do petka

Bila je bolje pocelo da raste krzno na onom pecatu, pa je za vikend opet rascesala ....
Kacim joj plast i mackam to mesto lokalnim lekovima

Zvala sam kaze vet zvala i ona njih jos se ceka
Ceka vise nas iz te ture....bas su rastegli, zbog korone kasne jer je sad drndanje dok stigne u spaniju...kaze da su joj obecali do petka

Bila je bolje pocelo da raste krzno na onom pecatu, pa je za vikend opet rascesala ....
Kacim joj plast i mackam to mesto lokalnim lekovima
Da, bas se oduzilo
Ajd valjda ce do petka sa stigne
Videla sam da je opet napravila ranicu, valjda cete uskoro saznati sta je pa da se dela
<3

Odlicna ideja, sad cu i ja 😍
00.JPG

de si meki jel si za neki hot ovo ono

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back