Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa boja magije, on nije ni peti, ni osmi razred a nije ni prvi srdnje, tek je na pocetku i ovo su mu osnove za sve dalje sto sledi
Можда има трему кад треба да покаже резултат?
Моја добра другарица је имала ту кваку.
Њој је 3×2 било 5 или 7 на контролном, нпр.

Ak

Aj to, nego nisam za drustvo uopste
A sve bi to jedan dobar sex resio. :malav:
Mislim kratkotrajna relaksacija bar. :zaljubljena:
Moji su bili dobri đaci. Sa starijim sam radila, pregledala domaće, mlađi je sve sam. Stariji je bio odličan đak, mlađi najbolji u školi. Vukovac i u osnovnoj i u srednjoj, u srednjoj đak generacije.
Kao svoj poraz doživljavam to što nisu završili fakultete. Bez obzira što oni kažu da to nema veze sa mnom, da je bilo samo do njih. Ja ću dok sam živa misliti da je ja trebalo nešto drugačije da uradim, da ih nekako motivišem.
Fax mogu zavrsiti i kasnije u zivotu, ako im zatreba.

Ti kao ja.

Pravi smo romi, jedemo u krevetu, a ebemo se po stolovima.
Taj rad
Ja veceram ugl u krevetu, u mracnoj sobi uz neki film/emisiju
Posle ide tresenje posteljine da ne izigravam fakira
Kad sam slobodna ceo dan ako sam kuci sve obroke u krevetu obavim uz nesto pusteno za gledanje
Meni treba ko onim debilnim amerima fotelja sa stocicem ispred tva :lol:

Couch potato Stock Photo - Alamy

Pa boja magije, on nije ni peti, ni osmi razred a nije ni prvi srdnje, tek je na pocetku i ovo su mu osnove za sve dalje sto sledi

mislim da sam bas u drugom razredu pravila svoju prvu puskicu iz matematike. sama pravila, sama prepisala, sama dobila peticu. :manikir: bas sam bila ponosna na sebe. :D

pisala dikatat na srpskom koji je trebalo cirilicom, ja latinicom i dobila keca i obrnuto...i to predmet koji mi je isao kroz celo skolovanje. mnogi su cak tipovali kasnije da cu ja upisati knjizevnost.

u trecem razredu prosetala lekare da me boli slepo crevo...e to je tek bio hit. :rotf:

u cetvrtom sam bila na kraju godine vrlo dobra.

peti razred je za moju generaciju bilo prerano da se uopste bezi sa casova, a ne da se 2 meseca ne ide u skolu.

12 godina je slozicemo se prerano za cigarete i uredno sam nestajala sa casova.

sedmi razred malo falilo da padnem na porpavni zi geografije, koliko sam mrzela geografiju.

sve je na kraju do karaktera.

Taj rad
Ja veceram ugl u krevetu, u mracnoj sobi uz neki film/emisiju
Posle ide tresenje posteljine da ne izigravam fakira
Kad sam slobodna ceo dan ako sam kuci sve obroke u krevetu obavim uz nesto pusteno za gledanje
Meni treba ko onim debilnim amerima fotelja sa stocicem ispred tva :lol:

ja mrzim da jedem u krevetu. mrzim kad mi hrana dodirne posteljinu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back