Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Spava mi se, umreću!
Ustala da budim veliko dete za školu, a nerviram se jer je toliko glasan da će da probudi sve, nikako ne uspevam da ga naučim da bude tiši i da ne moraju da ustanu svi zato što je on ustao. Još mi prokrvatio prst i boli me, a nisam se baš strašno ni posekla. Razmišljala sam da stavim zavoj, da diše, ali posle mi se zalepi, pa opet pođe krv... :sad2:
Kad ću da se naspavam i zašto nikad???

Vazi. Evo moj ide na sat i po.
A moraces i ti sa tvojim. Ovih dana cjtam sta pises za njega i takav je moj mali bio.
mi svi ovde pisemo iz svog ugla, sto ne znaci da je to ispravno, tacno i objektivno. moguce da cu morati zbog poremecenih porodicnih odnosa, dijete nece moci da iskoristi svoj pun potencijal. ako je normalna porodica, sa normalnim roditeljima onda i dijete bude normalno. ja nisam znao ni jedno slovo kad sam kretao u skolu, tj. znao sam samo slovo a pa sam bio svuda medju najboljim ucenicima, u svim skolama koje sam pohadjao. to je zato sto sam pametan i nikad nisam imao potrebu da ucim osim sto sam bio miran na casu i pazio. a i on je pametan, solidno, moji geni su dominantni pa vidjecemo kako ce sve to ispasti

Spava mi se, umreću!
Ustala da budim veliko dete za školu, a nerviram se jer je toliko glasan da će da probudi sve, nikako ne uspevam da ga naučim da bude tiši i da ne moraju da ustanu svi zato što je on ustao. Još mi prokrvatio prst i boli me, a nisam se baš strašno ni posekla. Razmišljala sam da stavim zavoj, da diše, ali posle mi se zalepi, pa opet pođe krv... :sad2:
Kad ću da se naspavam i zašto nikad???
Sto si spavala u ovom zivotu, spavala si
Sad ne mozes zbog obaveza, posle ces imati nesanice :lol:

• Tužan
Reactions: Red
moje dijete nece ici na vjeronauku. i od buraza djeca ne idu, mislim da su jedini u skoli
Мој је сам бирао веронауку између ње и грађанског. Он то воли. И увек је имао сјајне вероучитеље. Никада му нисам ништа наметала. Једино га приватно за енглески нисам ни питала. Идемо да се упишеш и то је то. И није се жалио. Мислим, иде још увек. Још годину, две, нисам сигурна. Сада размишља шпански или руски, док немачки који учи у школи од 5. као обавезан не може да поднесе. То је једини предмет који не воли.
А за школу горе што си писао... Исто смо и моје дете и ја. Будеш миран на часу, када већ мораш тамо да седиш искористиш најпаметније време, кући када дођеш одмах, и пре ручка и пре свега урадиш домаћи и после миран- дам је твој за друге активности и интересовања. И том тактиком обоје одлични.
Нити сам знала шта учи нити када има контролни или одговарање. На родитељски одем некад, ето, да не испаднем неодговорна а на индивидуални никада ишла нисам. Који ћу тамо!?
Сматрам да је његова школа његова обавеза и никада се ту нисам петљала.
Једино што сам му помогла је сат, како опет од подне иде 1,2,3... Тј. како је 13-1, 14-2, 15-3,... То се сећам да смо причали. Ништа више.

Али ово сада, када не иду у школу, а тек пошли, немају рутину, првачићи јесте незгодно. Ово око короне ће свима појести нерве.

Мој је сам бирао веронауку између ње и грађанског. Он то воли. И увек је имао сјајне вероучитеље. Никада му нисам ништа наметала. Једино га приватно за енглески нисам ни питала. Идемо да се упишеш и то је то. И није се жалио. Мислим, иде још увек. Још годину, две, нисам сигурна. Сада размишља шпански или руски, док немачки који учи у школи од 5. као обавезан не може да поднесе. То је једини предмет који не воли.
А за школу горе што си писао... Исто смо и моје дете и ја. Будеш миран на часу, када већ мораш тамо да седиш искористиш најпаметније време, кући када дођеш одмах, и пре ручка и пре свега урадиш домаћи и после миран- дам је твој за друге активности и интересовања. И том тактиком обоје одлични.
Нити сам знала шта учи нити када има контролни или одговарање. На родитељски одем некад, ето, да не испаднем неодговорна а на индивидуални никада ишла нисам. Који ћу тамо!?
Сматрам да је његова школа његова обавеза и никада се ту нисам петљала.
Једино што сам му помогла је сат, како опет од подне иде 1,2,3... Тј. како је 13-1, 14-2, 15-3,... То се сећам да смо причали. Ништа више.

Али ово сада, када не иду у школу, а тек пошли, немају рутину, првачићи јесте незгодно. Ово око короне ће свима појести нерве.
a dobro, takvo je drustvo pa neke stvari djeca prihvate, kao npr. autotjun pjesme i sl...

Pokušala da odradim ovu online školu i nešto mi baš i ne uspeva, upala sam u prvi razred i sad mi zajedno stoji predmeti iz prvog i ovaj jedan predmet iz drugog, a sve mi čini da nisam pravilno odradila, moraću sačekati da vidim sa učiteljicom, gde se šta tačno upisuje da mi ne ostane ovako sve izmešano.:confused:

• Tužan
Шта је било?

Нисам ни ја неке воље. Моја мама као да ми је дете, и то проблематично, а не мама. Данас морам да исправљам њене брљотине и питање је да ли ћу успети. То детету не бих радила, морао би сам да се вади и извуче поуку. Њој је касно за преваспитавање...

Sedim trenutno. Baš sam imala naporan i skroz bezvezan dan. Mnogo obaveza, juri, žuri, svima nešto treba, škola od 17, usput se posečem štapnim mikserom ko kreten, dete ne zna tačno šta ima za domaći, imamo viber grupu za mame, ispostavilo se da je svako dete zapamtilo drugačije šta je za domaći...
Ми нисмо тада имали групе, али је овој мојој стално звонио телефон, сви су њу звали да питају :roll:
Али, она је заокруживала странице за домаћи, иначе хаос...
Јеси се много посекла? Превише си уморна :(

Ми нисмо тада имали групе, али је овој мојој стално звонио телефон, сви су њу звали да питају :roll:
Али, она је заокруживала странице за домаћи, иначе хаос...
Јеси се много посекла? Превише си уморна :(
Zaokruži on stranice, ali kad izađe ne zna više tačno šta treba recimo juče u svesci da se napiše. Da li još jedan red velikog i malog T, ili samo jedan mešano i da li treba četiri reči da se prepišu opet ili da se smisle nove četiri ili možda četiri rečenice. Kad je pitao učiteljicu opet, ona mu je rekla da razmisli... I onda svi u grupici pišu šta koje dete kaže, a svi su zapamtili drugačije.... Rekla sam da mi ne pada na pamet da koristim tu grupu, ali pas rekao, pas porekao. :sad2:
Prst nije mnogo, ali sam na lošem mestu, pored nokta i jednom manje na jagodici i više sam pokidala nego posekla. Mislim, da ne idem u detalje, možda nekom smeta.

Попрскај хидроген па стави фластер да не вређаш даље док радиш то место.
А за школу се не једи, најозбиљније :)
Све ће то лећи на своје, а неће утицати на квалитет живота касније. То знаш и сама :zag:

Zaokruži on stranice, ali kad izađe ne zna više tačno šta treba recimo juče u svesci da se napiše. Da li još jedan red velikog i malog T, ili samo jedan mešano i da li treba četiri reči da se prepišu opet ili da se smisle nove četiri ili možda četiri rečenice. Kad je pitao učiteljicu opet, ona mu je rekla da razmisli... I onda svi u grupici pišu šta koje dete kaže, a svi su zapamtili drugačije.... Rekla sam da mi ne pada na pamet da koristim tu grupu, ali pas rekao, pas porekao. :sad2:
Prst nije mnogo, ali sam na lošem mestu, pored nokta i jednom manje na jagodici i više sam pokidala nego posekla. Mislim, da ne idem u detalje, možda nekom smeta.
Не знам како стојиш са обавезама, верујем да си затрпана, то ће сад свако мало да прокрвари...моја нана је имала неке браон лоптице, плодови неког дрвета, отвори, пуфне на посекотину +баш се тако чуло, пуф :lol:), из тога излети неки прах, моментално зауставља крварење и брзо зарасте рана.
Кретен никад није питао шта је, сад ми жао, потпуно природна, а делотворна ствар...можда неко овде зна.

• Tužan
Не знам како стојиш са обавезама, верујем да си затрпана, то ће сад свако мало да прокрвари...моја нана је имала неке браон лоптице, плодови неког дрвета, отвори, пуфне на посекотину +баш се тако чуло, пуф :lol:), из тога излети неки прах, моментално зауставља крварење и брзо зарасте рана.
Кретен никад није питао шта је, сад ми жао, потпуно природна, а делотворна ствар...можда неко овде зна.
Не знам то, али морам да питам, добро си ме опоменула, бившег свекра за неке зелене бобице из којих излази сок/млеко који се накапа у нос. И у року од два дана прочисти канале као да си ронио 7 дана. Мало боле синуси али истрпиш и продишеш.

Попрскај хидроген па стави фластер да не вређаш даље док радиш то место.
А за школу се не једи, најозбиљније :)
Све ће то лећи на своје, а неће утицати на квалитет живота касније. То знаш и сама :zag:
Jesam, ali ono opet prokrvari, pa me nervira.
Znam za školu, sve sam to prošla, nego mi sad takav period valjda, prilagođavanje i sve, a odavno sam prolazila kroz to, možda i zaboravila.
Hvala ti! :zag:

Pa što nisi pitala? :sad2:

Не знам то, али морам да питам, добро си ме опоменула, бившег свекра за неке зелене бобице из којих излази сок/млеко који се накапа у нос. И у року од два дана прочисти канале као да си ронио 7 дана. Мало боле синуси али истрпиш и продишеш.
Јаи, па питај, бре, спаси ме ...ми мислимо живеће они вечно, има времена, кад оно :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back