Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao boze kako lupas
Vecito imas kontru brate
Ko bre ceoa odecu sta pricas
Posebna masina za susenje zlata vredi
One kombinivane malo vole da guzvaju vise bzv su. Ali posebne pa to je za nobela ko je smislio
Kakvo bre cepanje
Kako te ne mrzi vecito da trolujes
dobro metlo, sta je onda onaj "tepih" koji se nalazi u filteru koji se usisava poslije svakog ukljucivanja masine? da li je su to ostaci od odjece ili je nesto vanzemaljskog porijekla.

Jao boze kako lupas
Vecito imas kontru brate
Ko bre ceoa odecu sta pricas
Posebna masina za susenje zlata vredi
One kombinivane malo vole da guzvaju vise bzv su. Ali posebne pa to je za nobela ko je smislio
Kakvo bre cepanje
Kako te ne mrzi vecito da trolujes
Nisu ni sve kombinovane loše. Ćerki kupila sveki kad je rodila klinju, sad ih je već puno ne mogu zimi da se izvade iz veša kad krenu kiše. Kaže rodila se, milina sve peškire, posteljine ne, donji veš, pidžame suši odmah po pranju, izvadi i pravac orman. Lepota.

dobro metlo, sta je onda onaj "tepih" koji se nalazi u filteru koji se usisava poslije svakog ukljucivanja masine? da li je su to ostaci od odjece ili je nesto vanzemaljskog porijekla.
To su vlakna odece koja normalno da otpadaju i u toku pranja i u toku susenja
Nikakva drama nikakvo cepanje ne postoji
Ajde bre nemoj mene sa tim senzacionalizmom i trolovanjem koje ovde prodajes godinama....
Batali

Oprala i osusila sirom evrope severne amerike centealne amerike severne afrike silan ves u raznim masinama gle cuda sve je na svom mestu nista iscepano osteceno, zamisli :eek:

Znaci paljba bre

Imaju kuglice koje ubacuješ u jaje i jedne su kao deterdžent, a druge kao omekšivači. Nema mirisa uopšte, kažu žene koje su imale problema sa astmom da su prodisale.
Ok ja bih tu ubacivalila kuglice samo deterdzenta
Jer mene mirisi nerviraju ludim od njih
Ali posto su te dopune isto je pitanje, dal je skupa zajebancija
Bas cu da vidim sa ovima u dm valja li sta ili je samo reklama....

To su vlakna odece koja normalno da otpadaju i u toku pranja i u toku susenja
Nikakva drama nikakvo cepanje ne postoji
Ajde bre nemoj mene sa tim senzacionalizmom i trolovanjem koje ovde prodajes godinama....
Batali

Oprala i osusila sirom evrope severne amerike centealne amerike severne afrike silan ves u raznim masinama gle cuda sve je na svom mestu nista iscepano osteceno, zamisli :eek:

Znaci paljba bre
hahaha paljba :)))))
laki ne malo nervozan :))))

Nisu ni sve kombinovane loše. Ćerki kupila sveki kad je rodila klinju, sad ih je već puno ne mogu zimi da se izvade iz veša kad krenu kiše. Kaže rodila se, milina sve peškire, posteljine ne, donji veš, pidžame suši odmah po pranju, izvadi i pravac orman. Lepota.
Pa mana im je sto mora delis ves, barem ovi stariji modeli, ne moze sve odjednom.... ja sam zato odustala od nje
E sad ne znam ovi noviji modeli dal su menjali nesto....

Mi imamo komb anđelku, 9 kg pere a 6 suši, pa se onda i ponašam u skladu sa tim.
Leti je nagazim a zimi sve fino, da joj ugodim.
Ugl stavljamo sušenje u trajanju od 120min bude skroz suv, izgužvanost zavisi daleko više od obrtaja u centrifugi, tako da veš koji ne planiram peglati (ugl sav :mrgreen:) stavim na max 1000 obrtaja, malo više od pola pune mašine, pranje i sušenje od 2h, veš bude taman da se lepo rastrese, poravna i složi u orman.

Da te fore ako je 9 10 kg pa susi manje je ok, jer ionako prosecno peremo svi oko 5 6 kg, one stare masine su bile te mere
Ne znam ja kad sam ovu uzimala bila je ideja prvo kombinovana, pa mi se nije svidelo to deljenje mase, pa odustanem, bilo u planu da ovde renoviram nesto pa reko napravicu mesta za onu posebnu
Posle se svasta izdesavalo nit renovirala nit kupila posebnu ....
Ceo zivot se gusim isparenjima praskova po sobama.... i to me izludjuje, zato i zelim susilicu, da prekinem da udisem ta g....jer mi sad i smetaju zbog med srranja koja imam

Sutra mi dolazi drugarica, sto znaci moram ovaj moj divni lom da sredjujem :roll: a posle ne znam de mi je sta

Jaoo kad jednog dana budem zena od sultana pa si nabavin petosoban stan, dva ulaza da ima, jedan koji ce da bude za goste jedan za licnu upotrebu :aha2:
Ovaj za goste ulazis u sredjen hodnik, tu je wc, i dnevna sa cajnom kuhinjom....njega naravno odrzava konsuela martinez tri puta nedeljno

A sa druge strane moj ulaz sa razbacanim macijim igrackama od vrata, obucom, pokacenim slikama, razbacanim casopisima u posebnoj licnoj dnevnoj, radna soba sa kompovima papirima opremom...spavaca sa nenamestenim krevetom ofkors
Ma ima bre brus da mi visi o tv zinat :malav:
I konsueli nije dozvoljen ulaz

Jjebo male stanove :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back