- Poruka
- 122.167
Ma.meni to prodje kroz ruke ni ne citam sta je....Ja sam toliko pročitala o prednostima toga da čim potrošnim ovo što imam od deterdženata kupiću da probam.
Bas cu da vidim kad naletim na to sta je unutra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma.meni to prodje kroz ruke ni ne citam sta je....Ja sam toliko pročitala o prednostima toga da čim potrošnim ovo što imam od deterdženata kupiću da probam.
dobro metlo, sta je onda onaj "tepih" koji se nalazi u filteru koji se usisava poslije svakog ukljucivanja masine? da li je su to ostaci od odjece ili je nesto vanzemaljskog porijekla.Jao boze kako lupas
Vecito imas kontru brate
Ko bre ceoa odecu sta pricas
Posebna masina za susenje zlata vredi
One kombinivane malo vole da guzvaju vise bzv su. Ali posebne pa to je za nobela ko je smislio
Kakvo bre cepanje
Kako te ne mrzi vecito da trolujes
Nisu ni sve kombinovane loše. Ćerki kupila sveki kad je rodila klinju, sad ih je već puno ne mogu zimi da se izvade iz veša kad krenu kiše. Kaže rodila se, milina sve peškire, posteljine ne, donji veš, pidžame suši odmah po pranju, izvadi i pravac orman. Lepota.Jao boze kako lupas
Vecito imas kontru brate
Ko bre ceoa odecu sta pricas
Posebna masina za susenje zlata vredi
One kombinivane malo vole da guzvaju vise bzv su. Ali posebne pa to je za nobela ko je smislio
Kakvo bre cepanje
Kako te ne mrzi vecito da trolujes
Imaju kuglice koje ubacuješ u jaje i jedne su kao deterdžent, a druge kao omekšivači. Nema mirisa uopšte, kažu žene koje su imale problema sa astmom da su prodisale.Ma.meni to prodje kroz ruke ni ne citam sta je....
Bas cu da vidim kad naletim na to sta je unutra
To su vlakna odece koja normalno da otpadaju i u toku pranja i u toku susenjadobro metlo, sta je onda onaj "tepih" koji se nalazi u filteru koji se usisava poslije svakog ukljucivanja masine? da li je su to ostaci od odjece ili je nesto vanzemaljskog porijekla.

Ok ja bih tu ubacivalila kuglice samo deterdzentaImaju kuglice koje ubacuješ u jaje i jedne su kao deterdžent, a druge kao omekšivači. Nema mirisa uopšte, kažu žene koje su imale problema sa astmom da su prodisale.
hahaha paljbaTo su vlakna odece koja normalno da otpadaju i u toku pranja i u toku susenja
Nikakva drama nikakvo cepanje ne postoji
Ajde bre nemoj mene sa tim senzacionalizmom i trolovanjem koje ovde prodajes godinama....
Batali
Oprala i osusila sirom evrope severne amerike centealne amerike severne afrike silan ves u raznim masinama gle cuda sve je na svom mestu nista iscepano osteceno, zamisli
Znaci paljba bre
))))
)))Pa mana im je sto mora delis ves, barem ovi stariji modeli, ne moze sve odjednom.... ja sam zato odustala od njeNisu ni sve kombinovane loše. Ćerki kupila sveki kad je rodila klinju, sad ih je već puno ne mogu zimi da se izvade iz veša kad krenu kiše. Kaže rodila se, milina sve peškire, posteljine ne, donji veš, pidžame suši odmah po pranju, izvadi i pravac orman. Lepota.
Ne znam detalje sem da je Boš za 10kg veša za pranje i 7 za sušenje.Pa mana im je sto mora delis ves, barem ovi stariji modeli, ne moze sve odjednom.... ja sam zato odustala od nje
E sad ne znam ovi noviji modeli dal su menjali nesto....
) stavim na max 1000 obrtaja, malo više od pola pune mašine, pranje i sušenje od 2h, veš bude taman da se lepo rastrese, poravna i složi u orman.Ma susila sam sve materijale osim viskoze, sve super budeJa sam pocela skoro sve u susaru
Samo sto fine stvari stavim na onaj sensitiv program, duze susi ali ok
:

ono kad te oce