Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E i moja
Onda ti je najverovatnije program za ispiranje kadica sa vodom nacrtana
On napuni jednom, izvrti, izbaci, centrifugira i gotovo

Ili ako oces ko ja da budes fasista za prasak imas sigurno program od 30min ili 40, 45 min (zavisi od modela) mozes pustis taj da radi a ne sipas prasa i eto vise ispiranja

Имам и тај полусатни програм, често га користим.

A da uzmeš ono jaje ima ga u DM-u, kažu nema nikakvog mirisa, veš mekan i lep, 210 pranja košta oko 2000,00 ...meni bi se to isplatilo jer perem dve mašine mesečno...e sad ko pere više već ne znam...
Пробаћу све, само да више немам алергију. Мацкам се опет као ментол оним елокомом.

Daj sliki nista mi ne znaci ime brenda
Da forumaski ziri da sud :ceka:
ti ces da ih pljucnes, znam :lol:

dw_001-19-25348-23-001_04.jpg

al meni bas takve trebaju <3

Ја не знам шта ћу с тим прашком за веш.
Мораћу, на крају, да пређем на оне хипоалергијске што коштају бога оца. На буквално сваки сам алергична. Ево, почела сам да се осипам и на онај Лидлов LEL који ми није стварао у почетку проблеме. О Персилу, Ариелу и свим осталим убер мирисним, не смем ни да маштам.
Da li se isto dešava ako sušiš veš u mašini za sušenje ? Čini mi se da ta mašina sušeći, pokupi i ostatke deterdžeta, te neke dlačice i evenualnu prljavštinu, jer veš posle nje nema nikakav miris.

ti ces da ih pljucnes, znam :lol:

Pogledajte prilog 770167

al meni bas takve trebaju <3
Pa narafski :malav: ko za tetku

Ajde zbog minje ti oprastam kupi nosi u zdravlje :lol:
(Dabogda ti minja zaspala na njima pa kad ustane da se lepo rastegne sapicama i kandzicama po njima i sredi ih :malav: i o da nemas vise ruzne cizme.....ko ona moja pre neki dan na crnim koznim kozual cipelama od 80e, slog me strefio, da su bile 20 pa da me ne tangira, repic joj poljubim napravicu subaru od nje :malav:)

Pa narafski :malav: ko za tetku

Ajde zbog minje ti oprastam kupi nosi u zdravlje :lol:
(Dabogda ti minja zaspala na njima pa kad ustane da se lepo rastegne sapicama i kandzicama po njima i sredi ih :malav: i o da nemas vise ruzne cizme.....ko ona moja pre neki dan na crnim koznim kozual cipelama od 80e, slog me strefio, da su bile 20 pa da me ne tangira, repic joj poljubim napravicu subaru od nje :malav:)
nemas pojma bre
ove cizme, pa grilonke, pa neka dobra pepito suknja kratka ili slicna
vo lim jesen i zimu i grilonke i suknje i ovakve cizme

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back