- Poruka
- 122.168
OdlicnoNije, nije, čekali smo da vidimo rasplet pa da odemo predveče da ih kupi ako ne nađemo ranac

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OdlicnoNije, nije, čekali smo da vidimo rasplet pa da odemo predveče da ih kupi ako ne nađemo ranac

E i moja
Onda ti je najverovatnije program za ispiranje kadica sa vodom nacrtana
On napuni jednom, izvrti, izbaci, centrifugira i gotovo
Ili ako oces ko ja da budes fasista za prasak imas sigurno program od 30min ili 40, 45 min (zavisi od modela) mozes pustis taj da radi a ne sipas prasa i eto vise ispiranja
Ма испере, али не вреди. Мада, можда бих могла на дупло испирање. о томе нисам размишљала.А јеси пробала да вратиш машину на поновно испирање?
Можда не испере добро...
Daj sliki nista mi ne znaci ime brendajoj sto sam narucila cizmice tamaris
znaci 40 e, kozne
kako da im odolim, kako

E toИмам и тај полусатни програм, често га користим.
Пробаћу све, само да више немам алергију. Мацкам се опет као ментол оним елокомом.A da uzmeš ono jaje ima ga u DM-u, kažu nema nikakvog mirisa, veš mekan i lep, 210 pranja košta oko 2000,00 ...meni bi se to isplatilo jer perem dve mašine mesečno...e sad ko pere više već ne znam...

Da li se isto dešava ako sušiš veš u mašini za sušenje ? Čini mi se da ta mašina sušeći, pokupi i ostatke deterdžeta, te neke dlačice i evenualnu prljavštinu, jer veš posle nje nema nikakav miris.Ја не знам шта ћу с тим прашком за веш.
Мораћу, на крају, да пређем на оне хипоалергијске што коштају бога оца. На буквално сваки сам алергична. Ево, почела сам да се осипам и на онај Лидлов LEL који ми није стварао у почетку проблеме. О Персилу, Ариелу и свим осталим убер мирисним, не смем ни да маштам.
Pa narafski
ko za tetku
i o da nemas vise ruzne cizme.....ko ona moja pre neki dan na crnim koznim kozual cipelama od 80e, slog me strefio, da su bile 20 pa da me ne tangira, repic joj poljubim napravicu subaru od nje
)Probaj ovo baš sam čitala kako su ljudi sa alergijama "progledali" kad su kupili to jaje...Пробаћу све, само да више немам алергију. Мацкам се опет као ментол оним елокомом.
Probaj ovo baš sam čitala kako su ljudi sa alergijama "progledali" kad su kupili to jaje...
Ček.@Afro koji prasak u dm nema.miris????
Ja im znam samo one koncetrate mala pakovanja pa stavljas malu kolicinu...
Daj sliku ili naziv![]()
nemas pojma brePa narafskiko za tetku
Ajde zbog minje ti oprastam kupi nosi u zdravlje
(Dabogda ti minja zaspala na njima pa kad ustane da se lepo rastegne sapicama i kandzicama po njima i sredi ihi o da nemas vise ruzne cizme.....ko ona moja pre neki dan na crnim koznim kozual cipelama od 80e, slog me strefio, da su bile 20 pa da me ne tangira, repic joj poljubim napravicu subaru od nje
)
tetka znaci i tiОдличне, само такве и носим.

tetka znaci i ti![]()
По мојој вољи овај пут!
(Брена такве није носила)pa da su makar drecavo zeleneЈа не знам какве она чизме замишља.
nekad nije ali sada da <3По мојој вољи овај пут!(Брена такве није носила)
pa da su makar drecavo zelene
al bez sale ove bas nisu tetkaste
ma nema pojma metlaМа какви теткасте, свашта.