86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Ја волим све!Ja volim onu njegovu ja sam samo vagabundooooooo mene ljubit to je ludoooooo

Шокирана сам да ти волиш

Ова ми је тааако морска

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја волим све!Ja volim onu njegovu ja sam samo vagabundooooooo mene ljubit to je ludoooooo

Mi placamo management fee u zgradi, pa peru prozore spolja i odrzavaju bastu.Meni su rekli da se prozori otvaraju ka vani zbog rizika od požara. Nisam provjeravala da li je to tačno ili ne, ali ovdje nisam vidjela prozore koji se otvaraju ka unutra. Kad se otvaraju ka vani ne možeš da ih obrišeš, osim ako nisi u prizemlju, pa izađeš vani.

)))
)U freehold nema toga, samo kod nas leasehold ucenjenih jadnikaI ovdje je obavezan management fee u zgradama, ne znam kako je u privatnim kućama. Ali kod mene peru otprilike dva puta godišnje. Meni više ni ne smeta, ali mama mi u gostima, kaže sve gleda kako bi mogla prozore da mi opere.Kažem joj ignoriši, možemo pametnije iskoristiti vrijeme, a čudno joj što ovdje uglavnom nema zavjesa.
Cenim njegov rad al nije bas da bih pustila ceo cd njegovЈа волим све!
Шокирана сам да ти волиш
Ова ми је тааако морска![]()
Kako ti se dopada mami tamo?I ovdje je obavezan management fee u zgradama, ne znam kako je u privatnim kućama. Ali kod mene peru otprilike dva puta godišnje. Meni više ni ne smeta, ali mama mi u gostima, kaže sve gleda kako bi mogla prozore da mi opere.Kažem joj ignoriši, možemo pametnije iskoristiti vrijeme, a čudno joj što ovdje uglavnom nema zavjesa.
I ovdje je obavezan management fee u zgradama, ne znam kako je u privatnim kućama. Ali kod mene peru otprilike dva puta godišnje. Meni više ni ne smeta, ali mama mi u gostima, kaže sve gleda kako bi mogla prozore da mi opere.Kažem joj ignoriši, možemo pametnije iskoristiti vrijeme, a čudno joj što ovdje uglavnom nema zavjesa.

Kako ti se dopada mami tamo?
mogu da s eoperu i akd se otvaraju spolja, samo treba malo dovijanja dgacka motka sa krpom pa s eprovuce kroz malo otskrinut prozor, pa se opere.![]()

Pa da, otvoris prozore, padne kisa, dok ih zatvoris, a oni mokri sa unutrasnje straneJel to cudno, nemam pojma nisam obracala paznju

Ok vidim scenu kako vucem magnet sa unutrasnje strane i pomeram krpu sa spoljne strane i nikako da uhvatim fleku koju sam osacovala, tacno bih nervni slom dobila i vrv izginula u pokusaju da je se resimPostoje valjda i neki magneti, pa povlačiš magnet s unutrašnje strane i pereš vanjsku, ali nisam se detaljno upuštala u to.![]()

Pa evo sad sam citala o prozorima, ovi ka napolju bolje stite od nevremena i sigurniji su. I sigurno igra ulogu i ovo o pozaru sto je Stela spomenula.Pa da, otvoris prozore, padne kisa, dok ih zatvoris, a oni mokri sa unutrasnje strane![]()

ne valja sredjivati kucu kazem ja stetno je za zdravlje 

Da,da, u pravu si. Moja greška što komentarišem nekog ko me ne nikako ne zanima.Ispraviću to.Vala bas
Nekad ne znas da l da kazes hvala ili nosi se
Kao pohvale te,a osecas se![]()
Mi kazemo Šalokatre!Исто су ти жалузине и шкуре...
Škure se kaze u CG, nema žsluzina kod njih, možda u Kotoru ali tamo nisu Crnogorci već Bokelji, većinom HrvatiИ у Црној Гори се користи.
Баш у Котору говоре шкуре.Škure se kaze u CG, nema žsluzina kod njih, možda u Kotoru ali tamo nisu Crnogorci već Bokelji, većinom Hrvati
I u BudvU i u BečićEБаш у Котору говоре шкуре.