- Poruka
- 98.702
prozorski kapak je isto sto i zaluzina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili žaluzine.troja je kacila roletne![]()

znaci, sad ako im iskocim napolje gadjacu ih korama od lubenice...svaku jebenu noc urlicu, pevaju, skice po parku a sad su doneli i gitaru, pa JBT

a gde da idu, zivota ti, kad je sve zatvoreno?Meni je jednom uspela fora, izadjes sa laznim osmehom i dobrocudnom naivnom facom i kazes im "izvinte ali beba mi je zaspala jel mogu da vas zamolim da idete negde drugde"
Uspelo je
Ljudi generalno imaju urodjenu empatiju prema bebama i mama, sve im prolazi![]()
roletna se zove, zato sto se rolaTroja je kacila ono prozorsko platno
Seticu se kako se to zove
jokIli žaluzine.![]()
Roletna je spoljna plasticna drvena metalnatroja je kacila roletne![]()

Или шкуре...Ili žaluzine.![]()
Roletna je spoljna plasticna drvena metalna
Unutrasnje platno koje se spusta na prozor je kapak
Uostalom sacekajmo afro da presudi![]()
Nije sve.Imaju otvorene kioske od 00-24 cele noći da se alkoholišu cele noći kod Bajlonijeve pijace i još u par ulica.Korona je nekome majka...a gde da idu, zivota ti, kad je sve zatvoreno?
Или очни.Капак може бити само прозорски.
Može da bude i očni.Капак може бити само прозорски.

Pa nije ni nama lako.Кокошке, бре, сад сте се расписале, а ја ујутро радим
И сад ми жао да вас оставим овако блесаве![]()

Пусти жену, нека спава док можеPa nije ni nama lako.
Evo ja ujutru idem u poštu, kad upadnem onoj što sam se svađala ima da joj izmalerišem celu nedelju.
A zamisli, ona jadna ne zna šta je čeka.![]()

Кокошке, бре, сад сте се расписале, а ја ујутро радим
И сад ми жао да вас оставим овако блесаве![]()

Neka spava, treba da bude odmorna. Možda me sad sanja...Пусти жену, нека спава док може![]()

Стварно се ни мени не иде...I ja radim, ustajem u 6, a po svemu sudeći neću ni spavati, gde ćeš kad je najlepše![]()
Кад уђеш сва фина, а они се разбеже, мучене душеNeka spava, treba da bude odmorna. Možda me sad sanja...![]()

Ja sam stvarno uvek fina, sva sam puna razumevanja, ali kad mi pukne film, spašavaj se ko može. A što je najgore, bila sam potpuno u pravu tad.Кад уђеш сва фина, а они се разбеже, мучене душе![]()
Сећам се да си пуна разумевања, то си и њима тад рекла док си викала на њихJa sam stvarno uvek fina, sva sam puna razumevanja, ali kad mi pukne film, spašavaj se ko može. A što je najgore, bila sam potpuno u pravu tad.