Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na moru se otvara na spolja
Што ја волим шкуре. Много су боље од ролетни. У подне када то затвориш мркли мрак у соби.

sibirski-aris-prozori-griljom-komarnikom-slika-119720711.jpg

Ja pijem kafu u lokalnom kaficu, a sto volim da se ispricam sa bakicama u Marks & Spencer kad udjem da vidim sta ima. Kako su slatke, obucene u cvetne printove pa se onda iscaskamo sto je lepa haljina, to je za tebe ti si visoka,Vama bi lepo stajala...
Ovde gde idem u soping je uglavnom starija generacija Engleza i mnogo su mi simpaticne bakice.
Ja se svuda najradije ispricam sa tom starijom generacijom, bake i deke, meni su oni jako zanimljivi, isceretamo se slatko o svacemu

Ima i zatucanih zlonamernih sebicnih, nekima starost to uradi na zalost, takve zaobidjem i nemam lepo misljenje o njima....

Што ја волим шкуре. Много су боље од ролетни. У подне када то затвориш мркли мрак у соби.

Pogledajte prilog 742138

Pogledajte prilog 742138
Ja ovo znam pod nazivom zaluzine
Jel to sad isto ili sam ja nesto pomesala??
Obozavam ih, cak sam htela da stavim ovde ali nije bilo opcije da se kombinuju sa pvc prozorima jer kod mene nema de da se kace na fasadu pa bi moralo na okvire prozora.... tako da sam zavrsila sa odgovarajucim roletnama uz te profile
Ako ikad ponovo budem zivela u kuci ima da metnem to, na kucama je lakse to staviti

А ја мислим да их не нагрди старост, пре ће бити да то чучи негде у њима, па експлодира кад попусте кочнице.
A moguce i da je to, sto kazes vremenom samo ta zuc ispliva van
Ne znam....al imala sam tako neke sokantne scene u kojimima sva ta samozivost ispliva da bukvalno zines od cuda.... takvi mi se gade i momentalno gubim sve simpatije i sazaljenje za bilo koji njihov problem....

A dok sam radila u trgovini tako simpaticnih scena je bilo, slatko se isceretam sa raznim bakicama

Не мораш да склањаш завесу ако је имаш. Стварно је боље тако.
Ne bi mogle ove nase roletne, morao bi neki drugi sistem. Onda I pranje, kako bezbjedno pristupiti spoljnjoj strani ako se otvara ka spolja.
Tu je I zatvaranje prozora kada u kuci ima mladjih clanova, dok ne dostignu punu visinu ne bi smio djetetu reci da zatvori prozor. Pa onda I komarnici, svaki put kada bi zatvarao prozor ili otvarao, morao bi komarnik da se podize.

Ja ovo znam pod nazivom zaluzine
Jel to sad isto ili sam ja nesto pomesala??
Obozavam ih, cak sam htela da stavim ovde ali nije bilo opcije da se kombinuju sa pvc prozorima jer kod mene nema de da se kace na fasadu pa bi moralo na okvire prozora.... tako da sam zavrsila sa odgovarajucim roletnama uz te profile
Ako ikad ponovo budem zivela u kuci ima da metnem to, na kucama je lakse to staviti

i ja to znam kao zaluzine, meni je skure hrvatski izraz.

Jeste nekad redjali na krekeru sunkice kackavalje i sl djakonije pa to tako grickali ko koktel sendvice ?
Sto ja to volim joj :zaljubljena: sad sam napravila, nista jela nisam a nesto moram pa mi ovo lagano
Читам на кревету, и већ замишљам шункице, качкаваље и сл.ђаконије на чаршафу или прекривачу, јаој :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back