Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni su rekli da se prozori otvaraju ka vani zbog rizika od požara. Nisam provjeravala da li je to tačno ili ne, ali ovdje nisam vidjela prozore koji se otvaraju ka unutra. Kad se otvaraju ka vani ne možeš da ih obrišeš, osim ako nisi u prizemlju, pa izađeš vani.

Meni su rekli da se prozori otvaraju ka vani zbog rizika od požara. Nisam provjeravala da li je to tačno ili ne, ali ovdje nisam vidjela prozore koji se otvaraju ka unutra. Kad se otvaraju ka vani ne možeš da ih obrišeš, osim ako nisi u prizemlju, pa izađeš vani.
Mi placamo management fee u zgradi, pa peru prozore spolja i odrzavaju bastu.
Znala sam to, ali nisam videla do ovog rada od kuce. Ja sam u.prizemlju i sto mi je pored prozora i lik pere onim smrkom, skocila sam ko oparena koliko me preseko :lol:

I ovdje je obavezan management fee u zgradama, ne znam kako je u privatnim kućama. Ali kod mene peru otprilike dva puta godišnje. Meni više ni ne smeta, ali mama mi u gostima, kaže sve gleda kako bi mogla prozore da mi opere. :D Kažem joj ignoriši, možemo pametnije iskoristiti vrijeme, a čudno joj što ovdje uglavnom nema zavjesa.

I ovdje je obavezan management fee u zgradama, ne znam kako je u privatnim kućama. Ali kod mene peru otprilike dva puta godišnje. Meni više ni ne smeta, ali mama mi u gostima, kaže sve gleda kako bi mogla prozore da mi opere. :D Kažem joj ignoriši, možemo pametnije iskoristiti vrijeme, a čudno joj što ovdje uglavnom nema zavjesa.
U freehold nema toga, samo kod nas leasehold ucenjenih jadnika

ja svake nedelje brisnem prozore, tacno bih skrenula da gledam musave prozore po ceo dan.

Postoje valjda i neki magneti, pa povlačiš magnet s unutrašnje strane i pereš vanjsku, ali nisam se detaljno upuštala u to. :)
Ok vidim scenu kako vucem magnet sa unutrasnje strane i pomeram krpu sa spoljne strane i nikako da uhvatim fleku koju sam osacovala, tacno bih nervni slom dobila i vrv izginula u pokusaju da je se resim :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back