- Poruka
- 121.725
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da te vidim dok jezdim na bicikleti
Extra si se uklopila![]()
Može i sada ako ti odgovara, večeras do 8.
Ako ne, može i sutra popodne, od 5 do 8.
Posle nam dete ide na spavanje, pa je malo nezgodno![]()
rekla sam ti da ides u Ideu...tuko jedna, u maksiju su odvratne lubenice
Pa zaboravila samrekla sam ti da ides u Ideu...tuko jedna, u maksiju su odvratne lubenice![]()
Nisi valjda i ti počela da radi većodoh da ulovim bus![]()
Ја шам малко дремнуо поподнеcuj dobar jutar![]()
Blago njimaNisi valjda i ti počela da radi već![]()
Naravno da moras da ležiš kad imaš upalu pluća, jer to može da se iskomplikuje. Ovo ti kažem iz iskustva, jednog ali zapamćen za ceo život. Ja nisam ležala jer bože moj sta je to, ja sam mlada, posle sam ležala i primila ravno 40 infekcija, jedva sam stala ponovo na noge. Tako da lezi dok ne bude sanirana ta upala.Blago njima
Sad zvala zmaja da ga obavestim sta se desava, kaze dobro super sto nemas koronu lezi odmaraj uzivaj
Sta da uzivam bre smaram se po ceo dan lezim, ocu da se zavrsi vise da radim
Sta te briga lezi i uzivaj
E ludog coveka![]()
Nije mi prva, znam kako ide, nikad se ne zajebavam sa tako opasnim upalamaNaravno da moras da ležiš kad imaš upalu pluća, jer to može da se iskomplikuje. Ovo ti kažem iz iskustva, jednog ali zapamćen za ceo život. Ja nisam ležala jer bože moj sta je to, ja sam mlada, posle sam ležala i primila ravno 40 infekcija, jedva sam stala ponovo na noge. Tako da lezi dok ne bude sanirana ta upala.
Onaj od memo pene ali klasican oblik? Na taj mislis?Nego Metlo jesi zadovoljna onim jastukom, i gde si ga beše kupila?
Malo sam odmorila i sve mi se razbistrilotebi stvarno nije dobro, kad njega ne provaljujes![]()
vidis kako je bilo lakoMalo sam odmorila i sve mi se razbistrilo![]()
To se slažem najbolje je kad si zdrav i možeš sve što želišNije mi prva, znam kako ide, nikad se ne zajebavam sa tako opasnim upalama
Nisam ni rekla da necu mirovati
Rekla sam da cu da poludim od dosade i da bih da se vise zavrsi, smara me
Lepse je raditi biti zdrav nego lezati bolestan
Nego mi je smesno sto kaze uzivaj odmaraj, sta bre uzivanje pa nisam na odmoru
Pojma nemam, samo ovaj koji imam je izgleda odradio svoje.Onaj od memo pene ali klasican oblik? Na taj mislis?
Dobar je https://schlarafia.co.rs/
2500 je ovaj ko moj klasican oblik memo penaPojma nemam, samo ovaj koji imam je izgleda odradio svoje.
Gledam ovu Slafariju nema ni cena ni opis, samo par slicica jastuka i to je to.