Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
I kako sad ne napisatiДа ми је неко причао да ће један вирус постати психоза целе кугле, стварно не бих веровала...
Mentalitet stada!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kako sad ne napisatiДа ми је неко причао да ће један вирус постати психоза целе кугле, стварно не бих веровала...
Научи да се суздржиш, одрасли то понекад раде.I kako sad ne napisati
Mentalitet stada!![]()
A ne ne... ja sad ucim da se ne suzdrzavam... dosta je biloНаучи да се суздржиш, одрасли то понекад раде.
То усавршавај код куће, видећеш праву реакцију, овде те људи само ставе на игнор.A ne ne... ja sad ucim da se ne suzdrzavam... dosta je bilo![]()
bice da je i kod kuce stave na ignore, cim ovde toliko lupetaТо усавршавај код куће, видећеш праву реакцију, овде те људи само ставе на игнор.
Usavrsavam.То усавршавај код куће, видећеш праву реакцију, овде те људи само ставе на игнор.
Da bar hocebice da je i kod kuce stave na ignore, cim ovde toliko lupeta![]()
То је уживо јако тешко изводљиво, не бих им била у кожи, искрено.bice da je i kod kuce stave na ignore, cim ovde toliko lupeta![]()
Mnogo je nervozan narod. Ja sam prestala da se vozim gspom osim u slucaju kada treba da savladam brdo, pa premostim jednu stanicu, za tu jednu stanicu mogu da stojim.Али, има и друга варијанта, нађе се неко коме је све ово дојадило, па без питања почне да шамара...
pa da, traze ali ne daju ti paznju pa je trazis ovdeDa bar hoce
Nego mi stalno nesto traze
Mnogo je nervozan narod. Ja sam prestala da se vozim gspom osim u slucaju kada treba da savladam brdo, pa premostim jednu stanicu, za tu jednu stanicu mogu da stojim.
Ма, што се мене тиче, Чиле, ок је...особе које су жељне пажње нађу начин да је на себе скрену, макар и у негативном смислу. То ти је као реклама, не постоји добра и лоша.Usavrsavam.
Jako se potresam zbog ignora
Cak stavise srecna sam ako su oni srecni![]()
Ovde se samo zabavljam miki.pa da, traze ali ne daju ti paznju pa je trazis ovde![]()
Pocetak oktobraKada je termin bebi Leptiricu da upozna svet?
Jeste li se opremili?
Što je divno to vreme...bas mi nedostaje![]()
beba vaga, bices srecna...vage su uredne i lepe bebe, dobre, nasmejane...evo ja ziv primer.Pocetak oktobra
Kupila sam od svega po malo, dok malo vidim kako to ide, da se ne kajem posle. A sve bebece je tako slatko I srceparajuce
A jeste lijepo. Beba djeluje kao stit od spoljnih uticaja, salje neku dobru energiju I sav fokus usmjeri samo na sebe![]()
Pocetak oktobra
Kupila sam od svega po malo, dok malo vidim kako to ide, da se ne kajem posle. A sve bebece je tako slatko I srceparajuce
A jeste lijepo. Beba djeluje kao stit od spoljnih uticaja, salje neku dobru energiju I sav fokus usmjeri samo na sebe![]()
beba vaga, bices srecna...vage su uredne i lepe bebe, dobre, nasmejane...evo ja ziv primer.![]()
Nije djevojcica. Mamin mali decak
I posto je decak, onda je I vaga ok, al da je djevojcica bilo bi kul da pozuri I bude djevica. To je laksi znak, biti vaga je emotivno zeznuto![]()
moj brat je bio vaga...prelep i kako kazu oni sto su ga poznavali, najbolji covek na svetu...nije sto je moj, ali stvarno je bas kao opisanNije djevojcica. Mamin mali decak
I posto je decak, onda je I vaga ok, al da je djevojcica bilo bi kul da pozuri I bude djevica. To je laksi znak, biti vaga je emotivno zeznuto![]()
Nije djevojcica. Mamin mali decak