Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Али, има и друга варијанта, нађе се неко коме је све ово дојадило, па без питања почне да шамара...
Mnogo je nervozan narod. Ja sam prestala da se vozim gspom osim u slucaju kada treba da savladam brdo, pa premostim jednu stanicu, za tu jednu stanicu mogu da stojim.

Usavrsavam.
Jako se potresam zbog ignora :malav:
Cak stavise srecna sam ako su oni srecni :zaljubljena:
Ма, што се мене тиче, Чиле, ок је...особе које су жељне пажње нађу начин да је на себе скрену, макар и у негативном смислу. То ти је као реклама, не постоји добра и лоша.

Kada je termin bebi Leptiricu da upozna svet?
Jeste li se opremili?
Što je divno to vreme...bas mi nedostaje:)
Pocetak oktobra:)
Kupila sam od svega po malo, dok malo vidim kako to ide, da se ne kajem posle. A sve bebece je tako slatko I srceparajuce:D
A jeste lijepo. Beba djeluje kao stit od spoljnih uticaja, salje neku dobru energiju I sav fokus usmjeri samo na sebe:lol:

Kupila sam od svega po malo, dok malo vidim kako to ide, da se ne kajem posle. A sve bebece je tako slatko I srceparajuce:D
A jeste lijepo. Beba djeluje kao stit od spoljnih uticaja, salje neku dobru energiju I sav fokus usmjeri samo na sebe:lol:
beba vaga, bices srecna...vage su uredne i lepe bebe, dobre, nasmejane...evo ja ziv primer. :mrgreen:

Super, biće lepa vaga, jel devojčica, imam osećaj da ces roditi devojčicu...izvini sto treskam ovako, sada mi je prošlo kroz glavu:)

Ja sam uživala u kupovini svake sitnice i danas uživam...unosi mi lepo u život, ma koliko površno zvučalo.

Nije djevojcica. Mamin mali decak:D
I posto je decak, onda je I vaga ok, al da je djevojcica bilo bi kul da pozuri I bude djevica. To je laksi znak, biti vaga je emotivno zeznuto:D
moj brat je bio vaga...prelep i kako kazu oni sto su ga poznavali, najbolji covek na svetu...nije sto je moj, ali stvarno je bas kao opisan :heart:

Nije djevojcica. Mamin mali decak:D
I posto je decak, onda je I vaga ok, al da je djevojcica bilo bi kul da pozuri I bude djevica. To je laksi znak, biti vaga je emotivno zeznuto:D

Nemoj da mi dirate vi vage vage u pupi:lol:

Udata sam za vagu.
Da ti kažem otvoreno, ako je neko premazao lepkom moje rane to je bio on. Vi ste meni super.
Mozda zbog slaganja, vodolije i vage su generalno dobre.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back