Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Ja lokalno, na pijaci i kod jednog uličnog prodavca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogi u kiviju su bile savrsene mesec dana.a mozes da uzmes i polovinu male.poslednja je bila za nijansu losijaГде ви налазите те фине лубенице? Ни за шта нису биле ове до сада. Мислим да ћу одустати.
ja takvu bacim odmahJa ne volim kad su prezrele i nekako brašnjave
Joj,corava cita burek od stiroporaJa ispila kafu, idem deci da kupim burek kod siptara, to im je uvek vikend doručak. Onda idem da napravim lokne jer večeras imamo malo okupljanje kod prijatelja u dvorištu, ćerka ima napunila 18 godina![]()
I ja.Joj,corava cita burek od stiropora![]()
u maksiju prodaju one besemeneГде ви налазите те фине лубенице? Ни за шта нису биле ове до сада. Мислим да ћу одустати.
Ja volim kad se uhvati trenutak kad postaje prezrela, taman da je preslatka, ali da je sočna i da nije onako vlaknasta kao kad su prezrele. Uspela sam pre neki dan. To je bio kraj moje dijete.
Е, па једно је кад претпостављаш, а сасвим друго кад чујешne znam sto bi se iko zacudio ili napustio bus na tu pricu kad je sigurno da u gsp-u svaki dan srecem nekog slicnog iskustva sa mozda drugacijim finesama ali sustina je ista
zarazen, nit je kod kuce nit je u bolnici nego bas tu pored mene
pa ne basЕ, па једно је кад претпостављаш, а сасвим друго кад чујеш![]()
Да ми је неко причао да ће један вирус постати психоза целе кугле, стварно не бих веровала...pa ne bas
zapravo ne uopste
ja u gsp-u polazim od toga da su svi manje vise zarazeni