86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Овако ћу ја

Данас први пут отишла самостално на кафу колима. И вратила се читава

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Овако ћу ја
A pesaci?Овако ћу ја
Данас први пут отишла самостално на кафу колима. И вратила се читава![]()
ЧитаћемоA pesaci?
Верујем да је некоме са прозора ако је посматрао деловало као игрицаA pesaci?
Lepo vam je zelenilo.danas sam odbila drugarice,dogovaraju se da ovih dana odu do karlovaca,pa camcem na ostrvo.tamo drugarica ima kucicu.ne zelim na druzenja dok traje sve ovo,pogotovu sto idu na posao i kazu da kod njih ima zarazenih.al mi je zato sin danas tamo,kao jedini sa iskustvom i dozvolom,veci gliser,vece drustvo,vuku se na skijama,a on na gumiЕ, ја ћу сад да пијем кафу, вратила се из шетње
Pogledajte prilog 738211
Срела укупно десеторо људи, празан град.
I mi upravo pojeli rostilj na dvoristu.verovatno cu trcati za kolima,pojela sam brdo lukaMi ručali, žmu pravio roštilj, pojela sam valov kupusa i parče belog, sad preživam ko krava![]()
Kako ti ide?Овако ћу ја
Данас први пут отишла самостално на кафу колима. И вратила се читава![]()
Ja sam skoro videla coveka nosi majicu pise jjebes gugl moja zena zna sveА било ми непријатно да сликам човека, носи мајицу са натписом С муку зарађујем, с мерак трошим![]()
Ja sam skoro videla coveka nosi majicu pise jjebes gugl moja zena zna sve![]()
Isto ko mackebebe su kao političari, samo ja postojim, samo meni nešto treba i odakle ti ideja da ćeš da spavaš kad se meni plače ili igra ili me nerviraš ili mi je samo dosadno ili hoću da me maziiiiiš...odmah, sad, nema posle...![]()
Овај мој се зазао да ће набавити мајицу- шта ће ми гУгл када имам гАглJa sam skoro videla coveka nosi majicu pise jjebes gugl moja zena zna sve![]()
i dernjaju se istoIsto ko macke![]()
meni na majčici pišeА било ми непријатно да сликам човека, носи мајицу са натписом С муку зарађујем, с мерак трошим![]()
Daaai dernjaju se isto
darvin je pogrešio, čovek je postao od mačke
Rade sa lubenicima i dinjama prve tezge do 6 ostanu letipijace ne rade u ovo doba, da znas![]()