- Poruka
- 121.728
Izvini sto pitam ona nije vise ziva?И моја мајкана се плашила зубара, али са мном је ишла, говорила је да ме не секира...али јој прсти помодре колико јако стиска столицу![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini sto pitam ona nije vise ziva?И моја мајкана се плашила зубара, али са мном је ишла, говорила је да ме не секира...али јој прсти помодре колико јако стиска столицу![]()
Није, већ 15 година...Izvini sto pitam ona nije vise ziva?
Au pa ona je to nesto mlada otislaНије, већ 15 година...
Да, са 58...не питајAu pa ona je to nesto mlada otisla
Zao mi je![]()
Uf. Bas mi je zao.Да, са 58...не питај![]()
Pa pametniji je od 80% naroda. I bolesniji al sad boze mojmeni stvarno nije jasno kako jos uvek nije u nekoj ustanovi...sta on prica, Bogo moj![]()
А ко да га смести? Струка? Они су зрели да му буду цимери.meni stvarno nije jasno kako jos uvek nije u nekoj ustanovi...sta on prica, Bogo moj![]()
nisu svi, ne preterujmoА ко да га смести? Струка? Они су зрели да му буду цимери.
a ivana milutinovića? zar i to više ne postoji? ugasili?
idiotizam, sve što je valjalo i imalo smisla su zatvoriliТу је моја мајка радила 35 година. Немам појма шта је с њима, све је погашено, изгледа.
idiotizam, sve što je valjalo i imalo smisla su zatvorili
grozno, ali smo mogli noću da se spasimo bolova, sad nemaš gde da odeš sem privatno ako imaš pare i ako uopšte ima neki da radi u to dobaТу ми је један касапин упропастио здрав зуб приликом вађења, у хитној служби. Требало ми је две посете хирургу да се доведем у ред.
grozno, ali smo mogli noću da se spasimo bolova, sad nemaš gde da odeš sem privatno ako imaš pare i ako uopšte ima neki da radi u to doba
uu lepo...gde sad da ulovim neku zubarku da se družimo, dala si mi idejuДругарица има ординацију тако да немам проблем. На сву срећу.
uu lepo...gde sad da ulovim neku zubarku da se družimo, dala si mi ideju
šala naravno
da, vađenje je skoro isto, oko hiljadarke, ali proteze zahtevaju ozbiljnu cifruШто се тиче рутинских интервенција, нису прескупи. За озбиљније радове јесу.
Hirirg stomatoloski/orl je u bgu od 100e pa na vise, zavisi de je i sta se radi....
A protetika je najskuplja naravno