Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нису исто џак и жена, наопако! :)

Као што није исто да ли носиш активно дете, или исто то дете док спава па се отромбољи и буде много теже.

Тако и овде. Није жена само тешка, него и покретна :)

Ja sve isto ko vi. Treba da sredim celu kuću, sad sam završila ručak i treba da krenem, a ja kao, jaooo, vidi ovo, ček' da kliknem ovde, uuuu, kako lepe sandale, gle, knjige na sniženju, evo, neko me citirao, samo da vidim, uf, kako mi se spava, možda bih mogla malo, samo pola sata, deca će da me bude kad je vreme za ručak i posle lepo ručamo, pa polako... I tako, mnogo sam povodljiva, nisam ja kriva! :mrgreen:

IMG_20200723_141017.jpg

razmišljam, al uglavnom ne dremnem. ako dremnem 5 minuta, oči ko u sove celu noć

Ti k'o moje dete. On ima časovnik u sebi, boga mi.
Od dana kada se rodio sve radi na sat. Što je lepo...osim kada nije lepo.
Sada je u fazi kada je spavanje potrebno i nepotrebno.
Ako sklopi oči uveče ga ne mozes staviti u krevet.
Ako ne sklopi oči onda jadan ne može da završi dan od umora, muči se od pet kao drogiran.

I tako rešim juče da preskoči spavanje pa da vidimo.
Doživeo je oko šest popodne takav tantrum a on nikada nema tantrume, sav je miran, i toliko se drao jer sam pomerila njegov stočić sa knjigama pola metra da je razbio zid...sto I nije mnogo bitno...a kako ja nisam navikla da se dere krenula sam da ga zagrlim i sklonim od zida/uticnica, on iz sve snage glavicu cimne unazad i tako me pukne temenom po usni da mi raskrvari usnu i rasklimata zub:(

Sada mi se nadula donja usna i imam posekotinu koja je preko noći postala plava a usna je kao da sam upala u roj osa.
U subotu imam neko viđanje i pojma nemam koji karmin da namažem a da nije teget!
Ima da mi uhapse muža na konto porodičnog nasilja jer ovako mogu da te nokautiraju ili Roki ili besan muz...a vala i treba da ga uhapse koliko se smejao:(.

Ali makar znam da je detetu rano ukinuti dremku. Jasno mi je dao na znanje.

• Tužan
Reactions: Red
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back