smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Jos uvek nisam krenula na serpe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Само нисмо знали за боље.Ali mi nismo ziveli lose! Bilo nam je divno!
Mislis za vise,sto ne znaci i boljeСамо нисмо знали за боље.
neki ljudi vise vole intimniji prostor, jer su takvi rodjeni i to se ne menja.Само више батина није бољеMislis za vise,sto ne znaci i bolje

Ја никада нисам волела чопоративно ништа.mozda ni onda nisu svi voleli sobe od 10 kreveta na sprat.neki ljudi vise vole intimniji prostor, jer su takvi rodjeni i to se ne menja.
А ја мислим да треба да знају за боље и стреме ка томе у животу.Деца треба да се навикну на свашта, ко зна шта их у животу чека. Презаштићеност није ок.
Ја никада нисам волела чопоративно ништа.
)Ja sam to najvise volelaЈа никада нисам волела чопоративно ништа.
) i bili tamo na plazi i kad smo se vracali nas troje zaostanemo tjah mi se zapricali i kad smo pogledali kolone ispred nas nije bilo. ja na osnovu muzike iz naseg smestaja nadjem put. sa mnom je posao taj drugar, a devojcica otisla u drugom pravcu bila ubedjena da je hotel tamo negde i nju je vratila lokalna zena na kraju. vaspitacica je znala da smo s ei nas dvoje zigubili, ali nije mogla da dokaze. 
Ок је то, различити смо...Ja sam to najvise volela
PA ja pustam, i pustacu moje na sve ekskurzije. I apsolutno se necu interesovati kakve su sobe i kreveti i ostalo... jer znam da njima to nece biti vazno...Па ти их онда пусти, ко ти брани?
Ја из свог угла, као и ти.

Браво за тебе.PA ja pustam, i pustacu moje na sve ekskurzije. I apsolutno se necu interesovati kakve su sobe i kreveti i ostalo... jer znam da njima to nece biti vazno...![]()
Slazem se.Деца треба да се навикну на свашта, ко зна шта их у животу чека. Презаштићеност није ок.

Hvala Metlo. Kako ti je danas?Zovi ih pitaj kako rade sad u koroni, ne verujem da smeju da puste ko pre pune cekaonice, ko zna i dal rade....
Sto se privatnika tice ja sam sa ovima imala prijatno iskustvo https://dermatim.net/
Ne znam da li si bila tu dok je bila ziva modesti? Secam se da smo se jedno vece divno zabavljale planirajuci put kod nje na ohrid.meni je to vece i te price i taj smeh bilo kao da smo stvarno seli u kola i otisli kod njePa, drugari, gde ćemo na ekskurziju?
I jel živa @Metla na vestici ? Nju nećemo da vodimo jer je kilava, nego pitam.![]()
А ја мислим да треба да знају за боље и стреме ка томе у животу.
Jesam bila, ali nisam stigla da se zbližim sa njom, tad sam više bila na LjiSu.Ne znam da li si bila tu dok je bila ziva modesti? Secam se da smo se jedno vece divno zabavljale planirajuci put kod nje na ohrid.meni je to vece i te price i taj smeh bilo kao da smo stvarno seli u kola i otisli kod nje
Isto, vaspitacica tu odigra ulogu ogromnu
Nasa je bila stroza i iskusna
Svidjalo mi se sto nije dozvoljavala telefone ni da se cujemo sa decom, a slala nam je svaki dan po min 30 fotografija i detaljne izvestaje

Nikad sebi necu oprostiti sto nisam otisla kod nje kad me zvalaNe znam da li si bila tu dok je bila ziva modesti? Secam se da smo se jedno vece divno zabavljale planirajuci put kod nje na ohrid.meni je to vece i te price i taj smeh bilo kao da smo stvarno seli u kola i otisli kod nje