Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sto sad ti ne bi??? Zar nisi u fazonu,narod je stado,korona ne postoji,maske su brnjice....
Zato sto je mojoj deci priroda svaki dan.
Zive u njoj.
Da ide sa djumlom slinave dece i poluhistericnih odraslih u panici neka hvala.

Mene ne brine zaraza koliko psihicki oboleli od cele ove gluposti.

Kad krene u skolu ici ce i na sve ekskurzije i izlete.
Na godisnji uvek idemo zajedno.

Kolega je ispisao dijete sa ekskurzija I to su kolege malo okarakterisale kao previse drame a meni bas I nije.
Mali se vraca iscrpljen, umorno dijete I gladno. Nakon par takvih pozove uciteljicu I ova ipak sazove roditeljski I prizna kako agencija koja organizuje najmi mnogo manji smjestajni kapacitet kao I nedovoljno obroka. I djeca dijele krevete I jos gore dijele hranu a roditelji uredno uplatili. Ostali trazili promjenu agencije, on svoje ispisao, trazio da ga ne obavjestavaju vise, nego kada je ekskurzija oni se porodicno spakuju na nesto zabavno, da mali nema osjecaj da nesto propusta.
Ovo su izolovani slucajevi
Mi npr svaki dan dobijamo fotke i vidis i obroke i sobe i decu u krevetima i decu kako jedu itd

Zna se u koje odmaraliste se ide i uvek mozes da proveris
Uz to dete moze da kaze da je delilo krevet, da je bilo gladno itd... ne treba da prodje pet eksurzija da bi roditelj video da je tako kako kaze tvoj kolega
Treca stvar vaspitac/ucitelj koji vodi decu ako je neko u koga nemam poverenja ne bih ga ni slala

Ма да. И васпитачице су биле жене на свом месту, никаквих проблема. Тако су посетили све планине на којима ја никада нисам била.
Isto, vaspitacica tu odigra ulogu ogromnu
Nasa je bila stroza i iskusna
Svidjalo mi se sto nije dozvoljavala telefone ni da se cujemo sa decom, a slala nam je svaki dan po min 30 fotografija i detaljne izvestaje

Нама су претпрошле године покушали да увале колективни смештај на Тари, собе са 12 и 8 кревета, као у војсци.
Писала сам о томе, дигла сам такву фрку да су поништили тендер и добили су нормалне собе, макар то.
А било је тамо и стомачног вируса, и прехлада, као и увек, од тога не можеш да их заштитиш.

• Podržavam
Reactions: Red
Isto, vaspitacica tu odigra ulogu ogromnu
Nasa je bila stroza i iskusna
Svidjalo mi se sto nije dozvoljavala telefone ni da se cujemo sa decom, a slala nam je svaki dan po min 30 fotografija i detaljne izvestaje
Ја сам увек ускраћена за све, чујем извештај кад се врати, не подноси то зивкање и наређено нам је да чекамо да се она јави.
А јави се да пита где сам ставила фен, на пример...

Ovo su izolovani slucajevi
Mi npr svaki dan dobijamo fotke i vidis i obroke i sobe i decu u krevetima i decu kako jedu itd

Zna se u koje odmaraliste se ide i uvek mozes da proveris
Uz to dete moze da kaze da je delilo krevet, da je bilo gladno itd... ne treba da prodje pet eksurzija da bi roditelj video da je tako kako kaze tvoj kolega
Treca stvar vaspitac/ucitelj koji vodi decu ako je neko u koga nemam poverenja ne bih ga ni slala
Mali je bio u fazonu sve je super. Vaspitacica isto, kao sve ok. Mislim da su ih u sokobanju vodili svih tih puta kada je bio problem. Imali I oni fotkice al odabrane.

Mi nismo imali ekskurzije. Samo je mladja sestra isla sa sportskim drustvom dok je bila osnovna skola. Mama je cupala kosu posto ova bude na vezi dva minuta I onda bi da trci da se zeza. Ako je mama nahvata da detaljnije isprica kako joj je, ova prizna da se danas zamalo utopila ali su je izvukli na vrijeme...mamu je bas stresiralo al ju je uredno pustala da ide: )

Нама су претпрошле године покушали да увале колективни смештај на Тари, собе са 12 и 8 кревета, као у војсци.
Писала сам о томе, дигла сам такву фрку да су поништили тендер и добили су нормалне собе, макар то.
А било је тамо и стомачног вируса, и прехлада, као и увек, од тога не можеш да их заштитиш.
Meni su prekrasne uspomene bas iz sobe,desetak kreveta na sprat,slovenija,mezice,mi 9 godina.kakve sobe za dvoje,to vi sad pravite od danasnje dece princeze i princeve
I kao odrasla sam bila na ljubicevskim konjickim igrama sa klubom,najmanje desetoro nas je bilo u sobi,divno nam je bilo

Zato sto je mojoj deci priroda svaki dan.
Zive u njoj.
Da ide sa djumlom slinave dece i poluhistericnih odraslih u panici neka hvala.

Mene ne brine zaraza koliko psihicki oboleli od cele ove gluposti.

Kad krene u skolu ici ce i na sve ekskurzije i izlete.
Na godisnji uvek idemo zajedno.
Ne idu deca u vrticu na ekskurziju zbog prirode,vec zbog socijalizacije,osamostaljavanja(kakva je ovo rec??!)
A i to nema veze sa godisnjim odmorom.naravno da deca idu na odmor sa roditeljima,ko moze

Ne idu deca u vrticu na ekskurziju zbog prirode,vec zbog socijalizacije,osamostaljavanja(kakva je ovo rec??!)
A i to nema veze sa godisnjim odmorom.naravno da deca idu na odmor sa roditeljima,ko moze
Deca se socijalizuju i kad su kuci.
Postoje igralista.
Roditelji koji komuniciraju sa drugim roditeljima i dogovaraju da se deca druze.
A osamostaljivanje se isto desava i kod kuce. Time sto ih pustas da odrastu, da sami jedu, kupaju se, idu, druze se, spremaju...
Nece dete od 4 godine ekskurzija socijalizovati i osamostaliti, vec razuman roditelj.

Deca se socijalizuju i kad su kuci.
Postoje igralista.
Roditelji koji komuniciraju sa drugim roditeljima i dogovaraju da se deca druze.
A osamostaljivanje se isto desava i kod kuce. Time sto ih pustas da odrastu, da sami jedu, kupaju se, idu, druze se, spremaju...
Nece dete od 4 godine ekskurzija socijalizovati i osamostaliti, vec razuman roditelj.
To je jedan vid .naravno da odrastu i osamostale se i deca koja nisu isla ni u vrtic ni na ekskurzije.ali je to samo jedan od koraka i to lep i vazan

To je jedan vid .naravno da odrastu i osamostale se i deca koja nisu isla ni u vrtic ni na ekskurzije.ali je to samo jedan od koraka i to lep i vazan
Sta je tacno vazno detetu od 4-5 godina? Na ekskurziji?

Ok skola, tu su svesniji. I treba da idu.
Moji prvi su isli na sve i ja sam isla.

Ali ta zimovanja i letovanja za decu vrtickog uzrasta su meni neprihvatljiva.
Iz jednog prostog razloga, a to je sto za te pare koje ces dati, mozete svi da odete negde za vikend. Sto znaci da budete zajedno i da i roditelji kao i deca uzivaju.

Zasto ovo pisem?
Zato sto gledam neke prijateljice koje tako salju svoje klince, a kukaju kako ne idu na odmor.
Van svake pameti.

Sta je tacno vazno detetu od 4-5 godina? Na ekskurziji?

Ok skola, tu su svesniji. I treba da idu.
Moji prvi su isli na sve i ja sam isla.

Ali ta zimovanja i letovanja za decu vrtickog uzrasta su meni neprihvatljiva.
Iz jednog prostog razloga, a to je sto za te pare koje ces dati, mozete svi da odete negde za vikend. Sto znaci da budete zajedno i da i roditelji kao i deca uzivaju.

Zasto ovo pisem?
Zato sto gledam neke prijateljice koje tako salju svoje klince, a kukaju kako ne idu na odmor.
Van svake pameti.
Mene je uvek bolelo sto je moja drugarica uvek pitala decu,hocete na ekskurziju,da vam pravim rodjendan....ili da dobijete te pare.i oni su uvek birali pare
Srce mi se cepalo zbog toga

Meni su prekrasne uspomene bas iz sobe,desetak kreveta na sprat,slovenija,mezice,mi 9 godina.kakve sobe za dvoje,to vi sad pravite od danasnje dece princeze i princeve
I kao odrasla sam bila na ljubicevskim konjickim igrama sa klubom,najmanje desetoro nas je bilo u sobi,divno nam je bilo
Тако је, мислим да дете треба да живи боље него ја тада.
Да смо тада могли да имамо собе за 3 и 4, врв би родитељи тражили.
Сем тога, деца се ту само туширају и спавају, остатак времена проводе заједно.
И зашто би онда, онако ознојена из дискотеке, чекала на ред за фен, у соби без грејања и са једном утичницом?

Тако је, мислим да дете треба да живи боље него ја тада.
Да смо тада могли да имамо собе за 3 и 4, врв би родитељи тражили.
Сем тога, деца се ту само туширају и спавају, остатак времена проводе заједно.
И зашто би онда, онако ознојена из дискотеке, чекала на ред за фен, у соби без грејања и са једном утичницом?
Koji bre fen na ekskurziji u moje vreme? I diskoteka? I da se suse oznojeni...
Joj,kako vreme ide :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back