Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace kad pominjete ekskurzije,moje veliko dete u prvom razredu hoce sa uciteljicom na more.a mi dva meseca na moru.ajd kad hoce.dogovorim ja da ce oni doci busom u becice,a ja ga iz petrovca dovesti kolima u hotel.dodjem ja,ostavim ga,posle sat vremena zovem uciteljicu da vidim kako je(???) I ridam na telefon,ne mogu da razgovaram.spustim slusalicu,pa cekam da se smirim,pa opet zovem.svaki dan sam isla da ga posetim(???)
Jbg,sad mi dodje da se samobicujem,ali onda sam mislila da umirem sto je tamo sam(cuj sam :dash: )

ja se secam da su nas vodili u dubrovnik u vrticu i to smo isli avionom, vrv do nekog prvog aerodroma, jer je tako bilo lakse, znaci mama me pustila samu u avion (nemajka :mrgreen:) i bili tamo na plazi i kad smo se vracali nas troje zaostanemo tjah mi se zapricali i kad smo pogledali kolone ispred nas nije bilo. ja na osnovu muzike iz naseg smestaja nadjem put. sa mnom je posao taj drugar, a devojcica otisla u drugom pravcu bila ubedjena da je hotel tamo negde i nju je vratila lokalna zena na kraju. vaspitacica je znala da smo s ei nas dvoje zigubili, ali nije mogla da dokaze. :lol:

Pa, drugari, gde ćemo na ekskurziju? :zper:

I jel živa @Metla na vestici ? Nju nećemo da vodimo jer je kilava, nego pitam. :malav:
Ne znam da li si bila tu dok je bila ziva modesti? Secam se da smo se jedno vece divno zabavljale planirajuci put kod nje na ohrid.meni je to vece i te price i taj smeh bilo kao da smo stvarno seli u kola i otisli kod nje

Ne znam da li si bila tu dok je bila ziva modesti? Secam se da smo se jedno vece divno zabavljale planirajuci put kod nje na ohrid.meni je to vece i te price i taj smeh bilo kao da smo stvarno seli u kola i otisli kod nje
Jesam bila, ali nisam stigla da se zbližim sa njom, tad sam više bila na LjiSu.
Divno je kad imaš tako lepe uspomene na ljude sa kojima si ovde.

Nikad sebi necu oprostiti sto nisam otisla kod nje kad me zvala
Bili smo dva puta u makedoniji poslom i zvala nas tad, i ja htela da odemo do nje a j nije hteo
I ajde sta cu ja kazem ne mozemo
Posle nas zvala jos par puta da odemo kad god ocemo i ja opet htela onaj ni da cuje
Kad se sve posle izdesavalo sa njom ziva sam se pojela
Kud ne sedoh u bus i odoh sama hebo me otac :dash:
I tako covek na tezi nacin nauci neke stvari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back