Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Ja sam isla na svako more i ekskurziju sa skolom. Moje odeljenje nije islo, samo par nas tako da sam isla i sa drugim odeljenjima i imam bas lepe uspomene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka se deca navikavaju na zajedništvo Naljutila sam se jer necete da me vodite@Metla na vestici , šta se bečiš?!? Pošto si na bolovanju, očekujem da budeš stalno ovde, ščula?![]()

Dobro je, samo kad se ne komplikuje, bićeš ti super

Jeste, da te vodimo, pa da, ne daj Bože, navučeš zapaljenje pluća kad se oznojiš dok đipaš u diskoteci. Ajde, molim te!Naljutila sam se jer necete da me vodite![]()
Ja ne znam šta ti to čitaš, ja čitam samo pametne stvarina forumu nista novo, parada gluposti![]()

Pa tek sam jutros drugu tabletu popilaНи са лековима није боље?
Pa tek sam jutros drugu tabletu popila
Polako pa nece upala pluca za dva dana da prodje ko prehlada..
Pitanje je i sta lecim
Ako je virusna tu antibiotik nece da radi
Pa tako oznojena izadjem na vetarJeste, da te vodimo, pa da, ne daj Bože, navučeš zapaljenje pluća kad se oznojiš dok đipaš u diskoteci. Ajde, molim te!![]()

Стоји то, мора да се зна да се живи и са много, и са мало.Треба да упознају све, нема гаранције да ће живети у луксузу. Напротив.
Стоји то, мора да се зна да се живи и са много, и са мало.
Да то нисам знала, ја бих пре 10 година вероватно завршила у Лази.
Ја још увек памтим нештоЈа сам заборавила шта значи живети са много. Остало у давној прошлости.

Ја још увек памтим нешто![]()
Ma testovi nisu ni za k.....Ne znam da l sam rekla da je moj gazda imao ekskurziju krajem juna,deca dole da l iz leskovca.ja odbila da radim.eno ga lezi sa upalom pluca,do sad ga snimali 5 puta.on negativan,kako ne,cerka pozitivna.isto upala pluca
Понела бих ја 2, али ви не зовете, ко вас шиша...A nigde @mina68 da nas susi sa fenom![]()

Видиш да их нема ни код нас, узентали се од короне, избегавају контактеUdjem na muskarci pitaju i ko da sam usla u neki paralelni univerzum, zene pricaju same sa sobom
Ovaj kvinsin i tarin recept ima neke ozbiljne mane