Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Преглед и заказивање хемотер.
Srecno. Da sto ore prodje, uspesno. :zag:
Jao brr tebi juce bio ne stigoh ti cestitam
:zag: ajde srecan i tebi i tri svalera da nadjes :zag:
Jaooo pa hvala ti :zag:
Nemoj tri odjednom, odvadi malo... :lol: cek prvo jednog da nadjem :malav:
@Mali čičak

o čičkovijusu pa što ćutiš, daj te uši vamo da čerupam da veliki čičak porasteš
srećan rođuš i sve, sve naj od :heart:
Hvala medo :zag:

Jao sto sam se obradovala pa ko da se meni desilo
Dasina sestra nabavila macku, cerka nasla na ulici pa privela
Odavno mala trazi i oni su za jer su inace odrasli sa mackama, ali su se neckali jer se dasinoj sestri vec ovo dvoje dece penje na glavu pa joj se nije drndalo i sa trecim :lol:
Al kad se desio susret sa ovom malom nije bilo sanse da je ne uzmu
E mnogo mi je milo ❤ svaka spasena zivotinjica sa ulice je divna vest ❤

U Subotici je postalo tragično kako nema radne snage, upravo pročitah oglas (a znam čoveka iz viđenja, nije loša osoba) sledeće sadržine:
"Treba mi radnica u špediciji. Prethodno radno iskustvo nebitno, ali je uslov da nije posvađana sa matematikom, jer posao podrazumeva računanje. Znanje matematike do 5. osnovne, pomeranje decimala i sl "
To su već reči očajnika...

U Subotici je postalo tragično kako nema radne snage, upravo pročitah oglas (a znam čoveka iz viđenja, nije loša osoba) sledeće sadržine:
"Treba mi radnica u špediciji. Prethodno radno iskustvo nebitno, ali je uslov da nije posvađana sa matematikom, jer posao podrazumeva računanje. Znanje matematike do 5. osnovne, pomeranje decimala i sl "
Meni zvuci neprofesionalno i nadobudno. Ne bih se nikad javila na ovaj oglas

Mnogo ruzan oglas
Jadan njegov buduci radnik

Ovde se neke prodavnice i restorani zatvaraju zbog nedostatka radne snage. I Lidl koji ima neke kriterijume, ovde ih nema, primaju se i žene preko 50 godina, bivši robijaši i sl.
Čovek koji drži tezgu je morao da plati dnevnicu 4000 kako bi našao kakvu takvu radnicu prosečne sposobnosti.

Ovde se neke prodavnice i restorani zatvaraju zbog nedostatka radne snage. I Lidl koji ima neke kriterijume, ovde ih nema, primaju se i žene preko 50 godina, bivši robijaši i sl.
Čovek koji drži tezgu je morao da plati dnevnicu 4000 kako bi našao kakvu takvu radnicu prosečne sposobnosti.
Cuj nema kriterijume pa zaposljava zene preko 50 godina:neutral: a sa njima u kosu i bivsi robijasi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back