електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Jeste zavrsili sve? Zašto tamo hemo, čudo niste na Onkološkom?
Није, у КЦ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste zavrsili sve? Zašto tamo hemo, čudo niste na Onkološkom?
Srecno. Da sto ore prodje, uspesno.Преглед и заказивање хемотер.
Jaooo pa hvala tiJao brr tebi juce bio ne stigoh ti cestitam
ajde srecan i tebi i tri svalera da nadjes
![]()
cek prvo jednog da nadjem
Hvala medo@Mali čičak
o čičkovijusu pa što ćutiš, daj te uši vamo da čerupam da veliki čičak porasteš
srećan rođuš i sve, sve naj od![]()

Hvala

Srecan rodjendanHvala
Pravi opis![]()

HvalaSrecan rodjendan![]()

Srecan...a ja mislio Cicak ribica.
Treba avatar da promijenis, taj je dosadan. 
puce mi sad glava, znaci nivo gundjanja na maxHvala.Srecan...a ja mislio Cicak ribica.Treba avatar da promijenis, taj je dosadan.
![]()

Meni zvuci neprofesionalno i nadobudno. Ne bih se nikad javila na ovaj oglasU Subotici je postalo tragično kako nema radne snage, upravo pročitah oglas (a znam čoveka iz viđenja, nije loša osoba) sledeće sadržine:
"Treba mi radnica u špediciji. Prethodno radno iskustvo nebitno, ali je uslov da nije posvađana sa matematikom, jer posao podrazumeva računanje. Znanje matematike do 5. osnovne, pomeranje decimala i sl "
To su već reči očajnika...
Mnogo ruzan oglasU Subotici je postalo tragično kako nema radne snage, upravo pročitah oglas (a znam čoveka iz viđenja, nije loša osoba) sledeće sadržine:
"Treba mi radnica u špediciji. Prethodno radno iskustvo nebitno, ali je uslov da nije posvađana sa matematikom, jer posao podrazumeva računanje. Znanje matematike do 5. osnovne, pomeranje decimala i sl "
To su već reči očajnika...
Cuj nema kriterijume pa zaposljava zene preko 50 godinaOvde se neke prodavnice i restorani zatvaraju zbog nedostatka radne snage. I Lidl koji ima neke kriterijume, ovde ih nema, primaju se i žene preko 50 godina, bivši robijaši i sl.
Čovek koji drži tezgu je morao da plati dnevnicu 4000 kako bi našao kakvu takvu radnicu prosečne sposobnosti.
a sa njima u kosu i bivsi robijasii meni je to upalo u oci...znaci zene neka pocrkaju od gladi, a da se nekome ko je sluzio kaznu zatvora ne da sansa da radi i zaradi mi je souCuj nema kriterijume pa zaposljava zene preko 50 godinaa sa njima u kosu i bivsi robijasi