електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Jeste zavrsili sve? Zašto tamo hemo, čudo niste na Onkološkom?
Није, у КЦ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste zavrsili sve? Zašto tamo hemo, čudo niste na Onkološkom?
Srecno. Da sto ore prodje, uspesno.Преглед и заказивање хемотер.

Jaooo pa hvala tiJao brr tebi juce bio ne stigoh ti cestitam
ajde srecan i tebi i tri svalera da nadjes

cek prvo jednog da nadjem
 cek prvo jednog da nadjem  
 Hvala medo@Mali čičak
o čičkovijusu pa što ćutiš, daj te uši vamo da čerupam da veliki čičak porasteš
srećan rođuš i sve, sve naj od

Hvala

Srecan rodjendanHvala
Pravi opis

HvalaSrecan rodjendan

Srecan...a ja mislio Cicak ribica.
 Treba avatar da promijenis, taj je dosadan.
 Treba avatar da promijenis, taj je dosadan. 
 puce mi sad glava, znaci nivo gundjanja na max
 puce mi sad glava, znaci nivo gundjanja na maxHvala.Srecan...a ja mislio Cicak ribica.Treba avatar da promijenis, taj je dosadan.

Meni zvuci neprofesionalno i nadobudno. Ne bih se nikad javila na ovaj oglasU Subotici je postalo tragično kako nema radne snage, upravo pročitah oglas (a znam čoveka iz viđenja, nije loša osoba) sledeće sadržine:
"Treba mi radnica u špediciji. Prethodno radno iskustvo nebitno, ali je uslov da nije posvađana sa matematikom, jer posao podrazumeva računanje. Znanje matematike do 5. osnovne, pomeranje decimala i sl "
To su već reči očajnika...
Mnogo ruzan oglasU Subotici je postalo tragično kako nema radne snage, upravo pročitah oglas (a znam čoveka iz viđenja, nije loša osoba) sledeće sadržine:
"Treba mi radnica u špediciji. Prethodno radno iskustvo nebitno, ali je uslov da nije posvađana sa matematikom, jer posao podrazumeva računanje. Znanje matematike do 5. osnovne, pomeranje decimala i sl "
To su već reči očajnika...
Cuj nema kriterijume pa zaposljava zene preko 50 godinaOvde se neke prodavnice i restorani zatvaraju zbog nedostatka radne snage. I Lidl koji ima neke kriterijume, ovde ih nema, primaju se i žene preko 50 godina, bivši robijaši i sl.
Čovek koji drži tezgu je morao da plati dnevnicu 4000 kako bi našao kakvu takvu radnicu prosečne sposobnosti.
 a sa njima u kosu i bivsi robijasi
 a sa njima u kosu i bivsi robijasii meni je to upalo u oci...znaci zene neka pocrkaju od gladi, a da se nekome ko je sluzio kaznu zatvora ne da sansa da radi i zaradi mi je souCuj nema kriterijume pa zaposljava zene preko 50 godinaa sa njima u kosu i bivsi robijasi