Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мени је биоритам такав, ноћу могу да седим без проблема, а ујутро дуже спавам, и онда сам ок.
Али то могу само на одмору, цела година ми иначе прође под присилом, на силу увече легнем да спавам, на силу ујутро устајем, ужас.
Dan danas mi je tako.

Dan danas mi je tako.
Кад сам почела да радим, свако јутро сам била Метла, мајка ме тешила да ћу за годину, две сама да се будим у 6 и викендом, ствар навике, блаблабла...ја ево 25 година радим и ништа, није до навике, него до организма.

Чек да ти поновим, ако си прескочила мојих 378 постова у којима пише Ја сам изузетно лења жена :mrgreen:
Macka ne zahteva nista specijalno osim ljubavi. Pa taj dosadni akvarijum je vece drkanje nego 5 macaka zajedno
A dobijas jednu divnu pufnicu da ti prede u krilu i da se volite
Kakva siiii juuuu al sam se naljutila sad 😡

Macka ne zahteva nista specijalno osim ljubavi. Pa taj dosadni akvarijum je vece drkanje nego 5 macaka zajedno
A dobijas jednu divnu pufnicu da ti prede u krilu i da se volite
Kakva siiii juuuu al sam se naljutila sad 😡
Ја сам себи родила пуфницу, мазуљка мајкиног...плус имамо кучиште, рибице не рачунам, њих не могу да мазим.
И да ти право кажем, кад би та пуфница почела да ме вија ноћу као та твоја, неко би настрадао.
Уз све то што је мекана и мазна и пуфнаста :lol:

Ја сам себи родила пуфницу, мазуљка мајкиног...плус имамо кучиште, рибице не рачунам, њих не могу да мазим.
И да ти право кажем, кад би та пуфница почела да ме вија ноћу као та твоја, неко би настрадао.
Уз све то што је мекана и мазна и пуфнаста :lol:
Kakav si hejter 😡
Naljutila sam se

Kakav si hejter 😡
Naljutila sam se
Нисам хејтер, жено, лења сам :rotf:
Ја бих радо узела маче, кад би га неко други хранио, купао, куповао посип, мењао посип, отварао и затварао врата...али, кад помислим да све то чека мене, плус кућа, муж, дете, посао, пас, рибице...хвала, али не хвала.
И од овога што сам побројала да већ радим ми је скочио притисак :lol:

Кад сам почела да радим, свако јутро сам била Метла, мајка ме тешила да ћу за годину, две сама да се будим у 6 и викендом, ствар навике, блаблабла...ја ево 25 година радим и ништа, није до навике, него до организма.
Isto, ja imam 25 g staza, ni jedno jutro nisam s voljom ustala. O buđenju pre sata ili bez sata, nema ni govora.
Dok sam spremala zimnicu sve sam noću radila, zene obicno postane pa do podne gotovo, mi nista ne bi imali da sam nekim čudom baš morala da poranim zbog toga. Sta cu tako mi je u prirodi. Kad moram kod lekara, uvek pitam jel moze posle 11h :rumenko:

Nece da ide na snimanje
Mislim da me upravo cela zgrada cula kad sam dreknula :histericna:
Probam lepo probam da molom probam ljutito ...jedino jos batine nisam probala :aha:
Kako to da je dozvoljeno tuci decu a nije roditelje, nesto tu nije logicno :aha:
Јел она одувек има ту фобију?
Мада, ово за снимање ми баш није јасно...

kakva je
je l to ona na pruge zelene i plave?
Ne,crna je
IMG_20200720_182510.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back