- Poruka
- 63.764
Има добру меморију памћењаPa citanjem postanes mudrica![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Има добру меморију памћењаPa citanjem postanes mudrica![]()

Sreca pa je dete na mene ne na tebeИма добру меморију памћења![]()

Не помињи мачкуSreca pa je dete na mene ne na tebe
Kreativni nered, oscilacije inspiracije, radoznala citalica.... jos macku da nabavi i kompletirala se![]()

Па где ћу и њу, и куче, и рибе, јеси ти нормална?Stooo
Nije valjda da dete trazi a ti ne das ???![]()
pamucni muslin, najbolja stvareee Rednoslava, sad mi je palo na pamet...vidjala sam dosta ljudi da nose maske od pelena...msm taj materijal, u raznim bojama
Auuuu sad si me opasno naljutilaПа где ћу и њу, и куче, и рибе, јеси ти нормална?
А за 6 година она оде, све обавезе мени.
Dan danas mi je tako.Мени је биоритам такав, ноћу могу да седим без проблема, а ујутро дуже спавам, и онда сам ок.
Али то могу само на одмору, цела година ми иначе прође под присилом, на силу увече легнем да спавам, на силу ујутро устајем, ужас.
Чек да ти поновим, ако си прескочила мојих 378 постова у којима пише Ја сам изузетно лења женаAuuuu sad si me opasno naljutila![]()

Кад сам почела да радим, свако јутро сам била Метла, мајка ме тешила да ћу за годину, две сама да се будим у 6 и викендом, ствар навике, блаблабла...ја ево 25 година радим и ништа, није до навике, него до организма.Dan danas mi je tako.
Macka ne zahteva nista specijalno osim ljubavi. Pa taj dosadni akvarijum je vece drkanje nego 5 macaka zajednoЧек да ти поновим, ако си прескочила мојих 378 постова у којима пише Ја сам изузетно лења жена![]()
Ali kad krenu da me ubedjuju da je sve u vezbiDan danas mi je tako.
Ја сам себи родила пуфницу, мазуљка мајкиног...плус имамо кучиште, рибице не рачунам, њих не могу да мазим.Macka ne zahteva nista specijalno osim ljubavi. Pa taj dosadni akvarijum je vece drkanje nego 5 macaka zajedno
A dobijas jednu divnu pufnicu da ti prede u krilu i da se volite
Kakva siiii juuuu al sam se naljutila sad![]()

Ма, то су глупости, није мој организам сат да га навијеш.Ali kad krenu da me ubedjuju da je sve u vezbi
pa jjebem mu mater 33 godine pokusavam ne uspeva mi da funkcionisem ujutru pa mi dodje neko ko me zna povrsno da mi objasni
Kakav si hejterЈа сам себи родила пуфницу, мазуљка мајкиног...плус имамо кучиште, рибице не рачунам, њих не могу да мазим.
И да ти право кажем, кад би та пуфница почела да ме вија ноћу као та твоја, неко би настрадао.
Уз све то што је мекана и мазна и пуфнаста![]()
Ma sve znaju o tebi oni sto te najmanje znaju....sve ce ti objasne da mozes samo ne vezbasМа, то су глупости, није мој организам сат да га навијеш.

Нисам хејтер, жено, лења самKakav si hejter
Naljutila sam se

Ma sve znaju o tebi oni sto te najmanje znaju....sve ce ti objasne da mozes samo ne vezbas
I i dalje ne razgovaram s tobom![]()

Isto, ja imam 25 g staza, ni jedno jutro nisam s voljom ustala. O buđenju pre sata ili bez sata, nema ni govora.Кад сам почела да радим, свако јутро сам била Метла, мајка ме тешила да ћу за годину, две сама да се будим у 6 и викендом, ствар навике, блаблабла...ја ево 25 година радим и ништа, није до навике, него до организма.

Јел она одувек има ту фобију?Nece da ide na snimanje
Mislim da me upravo cela zgrada cula kad sam dreknula
Probam lepo probam da molom probam ljutito ...jedino jos batine nisam probala
Kako to da je dozvoljeno tuci decu a nije roditelje, nesto tu nije logicno![]()
Sto nece da snimi? Ajde ovo drugo je razumem i ja se plašim ali idem sta ću moram. Sad muku mučim zbog korone.Nece da ide na snimanje
Mislim da me upravo cela zgrada cula kad sam dreknula
Probam lepo probam da molom probam ljutito ...jedino jos batine nisam probala
Kako to da je dozvoljeno tuci decu a nije roditelje, nesto tu nije logicno![]()
Ne,crna jekakva je
je l to ona na pruge zelene i plave?