Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А тек да видиш део око бувљака и то суботом и недељом ујутру, по могућству. Мислићеш да си у Азији.

Zemunski BUVLJAK
Kog buvljaka?? Ovako je kod svih buvljaka :lol:

Ovako uniste i cvetkovu pijacu vikendom
Da se razumemo ja jesam da ti prodavci svega i svacega rade i zarade, ali mogo bi grad da im napravi neko cose i neke tezgice, bez da im naplacuje, pa da to lici na nesto....

Kog buvljaka?? Ovako je kod svih buvljaka :lol:

Ovako uniste i cvetkovu pijacu vikendom
Da se razumemo ja jesam da ti prodavci svega i svacega rade i zarade, ali mogo bi grad da im napravi neko cose i neke tezgice, bez da im naplacuje, pa da to lici na nesto....

Земунског. Не, ти овако нешто ниси видела.

Poslednja izmena:
Prvomajska je grozna ko postapokalipticna neo socijalisticka.... uzas... odise siromastvom sa onim malim kucicma u kojima su kineski butici i fast fudovi, iza one zgradurine...istocna evropa u malom....depresivno

Onaj deo oko gardosa ti je taj 19vek stil i ima nekog smeka
nije baš tako, modernizovali se i ovde, a i šta fali , liči na centar nekog sela, sve ima, sve blizu, za stariji svet je baš lepo
5 banaka, dve osnovne, vrtići, dve bolnice, dom zdravlja, gimnazija, faks, na zelenjaku sam za 15 min ako ne i manje, poštanska štedionica, za nezaposlene ono kako se zove, obuća, odeća, nameštaj, šuster, kome treba Beograd....kej sa uređenim šetalištem, restorani se ne mogu prebrojati, dve pijace, a imamo i labudove..e pa šta oćeš više...:ztongue:... za Prvomajsku su krivi radikali i zna se ko

nije baš tako, modernizovali se i ovde, a i šta fali , liči na centar nekog sela, sve ima, sve blizu, za stariji svet je baš lepo
5 banaka, dve osnovne, vrtići, dve bolnice, dom zdravlja, gimnazija, faks, na zelenjaku sam za 15 min ako ne i manje, poštanska štedionica, za nezaposlene ono kako se zove, obuća, odeća, nameštaj, šuster, kome treba Beograd....kej sa uređenim šetalištem, restorani se ne mogu prebrojati, dve pijace, a imamo i labudove..e pa šta oćeš više...:ztongue:... za Prvomajsku su krivi radikali i zna se ko
Ja sam stari hejter zemuna.... nesto moje licno...
A sto se tog divljeg koncepta gradnje tice zagadili su razne delove bga, ne samo vas....

То ти је наслеђе деведесетих. Дизао шта је ко стигао и то тако остаде.
kad su krenule izbeglice iz hrvatske radikali su držali Zemun i prodavali za 500 maraka ar placa, izbeglice su tad krenule da zidaju kućice sa radnim delom u prizemlju i stanovima na spratu, kej je bio unakažen do neprepoznavanja...kad su njih sklonili kej je potpuno očišćen, svi travnjaci su sad slobodni od rugoba koje su tad sazidane, bilo je neviđeno ruglo ..kod mene su neke rušili pa su stali, ostavili bi gomilu ljudi bez posla a nisu imali plan šta sa tim da se uradi a ni para...kako je bilo sad je super..

kad su krenule izbeglice iz hrvatske radikali su držali Zemun i prodavali za 500 maraka ar placa, izbeglice su tad krenule da zidaju kućice sa radnim delom u prizemlju i stanovima na spratu, kej je bio unakažen do neprepoznavanja...kad su njih sklonili kej je potpuno očišćen, svi travnjaci su sad slobodni od rugoba koje su tad sazidane, bilo je neviđeno ruglo ..kod mene su neke rušili pa su stali, ostavili bi gomilu ljudi bez posla a nisu imali plan šta sa tim da se uradi a ni para...kako je bilo sad je super..
Dobro tamo de radikalska noga kroci tu trava ne raste, to gledamo i sad na teritoriji cele srbije
Sve je super i sjajno :lol:

vrhunac idiotizma ovih dana su im gradnja na kosutnjaku
i gradnja u parku u tomasa jeza
znaci ceo taj potez ulicica vracarskih od milesevacke do pozarevacke je satkan od starogradnje i parkica izmedju zgrada i koliko idiot treba da budes da pomislsi da umetnes zgradu u sred tih parkica ja stvarn ali stvarno ne kapiram

pri tom tu ne moze da se prdne a ne da se naseli jos malo taj deo

nego deco ja dođoh da se oduševim i ovde kako sam dobru seriju navatala, Doctor Foster, britanska iz 2015te, ima dve szone po 5 epizoda, sad ću treću da krenem, ženska serija prava, uhvati muža da je vara i onda kreće komplet emotivna igranka, uzroci, posledice, odlično urađena.

ima okolne zgrade malo da se stisnu i eto mesta, za pare sve može
ne, ne ovo je ludilo

na stranu rusenje svih onih starih kuca, mene svaki put dusa zaboli ali stvarno kad umesto kuce i magnolija ispred nikne staklena zgradurina, zapravo ili staklena ili crna opasana ukrasima od konavnog gvozdja, dumres koliko je strasno

al ovo je potpuno nov nivo kretenluka

ne, ne ovo je ludilo

na stranu rusenje svih onih starih kuca, mene svaki put dusa zaboli ali stvarno kad umesto kuce i magnolija ispred nikne staklena zgradurina, zapravo ili staklena ili crna opasana ukrasima od konavnog gvozdja, dumres koliko je strasno

al ovo je potpuno nov nivo kretenluka
znam taro, nekada je postojao urbanistički zavod i stroga kontrola šta se može zidati i gde i kako,
od trenutka kad su ispodizali moderne staklence u strogom centru od kneza pa do trga postalo je jasno da su samo ko da više pravila na snazi,
normalni gradovi čuvaju stara jezgra originalnim, mi imamo vesića i one pre njega...varšavu su obnovili celu po starim planovima, Drezden takođe,
sve je to bilo sravnjeno sa zemljom a vidi kakvi su sada...treba voleti grad u kom si i želeti da bude lep, srpska vlast voli samo sebe i svoje pare

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back