Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
tu je baš lepo, mirne ulice pune starog drveća, hladovina, kej preko puta, pijaca blizu, ma super
lep je Zemun za život, udoban
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad sam zalivala?da ne pitam sta si zalivala![]()
Pa sa rakijomKad sam zalivala?
Iskljuci to gОпет о корони. Разбићу ТВ.
Iskljuci to g
Prst.Pa sa rakijom

Kod mene tako oduvek, prosto ne znam kako bi smo se ponašali da produže radno vremeKukala sam pre neki dan
Kod mene i maxi i idea 24h skratili da rade do 9, ja sa posla kad se vracam sopingiram, sad poljubim vrata
Pickaimmaterina
Ja sam se uplasila da nisi nekleNa nozi![]()

tu je baš lepo, mirne ulice pune starog drveća, hladovina, kej preko puta, pijaca blizu, ma super

pečenjeNego sta kog djavola da doruckujem![]()
Prvomajska je grozna ko postapokalipticna neo socijalisticka.... uzas... odise siromastvom sa onim malim kucicma u kojima su kineski butici i fast fudovi, iza one zgradurine...istocna evropa u malom....depresivnoovisi gde
kad prolazim prvomajskom mislim da sam u XIX veku
Prvomajska je grozna ko postapokalipticna neo socijalisticka.... uzas... odise siromastvom sa onim malim kucicma u kojima su kineski butici i fast fudovi, iza one zgradurine...istocna evropa u malom....depresivno
Onaj deo oko gardosa ti je taj 19vek stil i ima nekog smeka
Da daТо ти је наслеђе деведесетих. Дизао шта је ко стигао и то тако остаде.
Da da
Mnogo mi je gadno....
Ko da ides bulevarom tamo onaj deo oko uciteljskog naselja i ustanicke, pa se produzuje smederevskim putem .... nicalo ko pecurke sta je stiglo od kucica i zgradica.... brrr sto mi je to fuj
Sta je nekle?Ja sam se uplasila da nisi nekle![]()