- Poruka
- 121.794
Ja kupila kanticu borovnica i to bijem danas 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja kupila kanticu borovnica i to bijem danas![]()
raspolozeno, cim bije borovnice a ne meneКако си сада?

Bitno da mislis na menenije smesno, juce neko zvoni ja se skamenila, ne smem da ustanem sve mislim ti si![]()

Bitno da mislis na mene![]()

Za takve stvari samo pirinac ako moze.Moze pomoc
Isprskala sam tastaturu na laptopu 70% alkoholom
Pola tipkica mi ne radi
Osusila sam hladnim fenom, ali se nista nije promenilo
Sta da radim drugari?![]()
e ta sam, izašla do radnje preko puta po cigare kad zatvoreno, rade do 9, a inače su 24 h otvoreni, kad se nisam šlogirala,juu, odoh po cigarete![]()

kod mene radi ''Moj kiosk'' do 23h...saosecam, samo da znase ta sam, izašla do radnje preko puta po cigare kad zatvoreno, rade do 9, a inače su 24 h otvoreni, kad se nisam šlogirala,
imam 10 do ujutru a gledam odličan korejski ratni film, tek na prvoj trećini...evo sam izvadila sladoled da se tešim i manje kriziram![]()
tako sam ja jedno vece ostala bez sladoleda : (e ta sam, izašla do radnje preko puta po cigare kad zatvoreno, rade do 9, a inače su 24 h otvoreni, kad se nisam šlogirala,
imam 10 do ujutru a gledam odličan korejski ratni film, tek na prvoj trećini...evo sam izvadila sladoled da se tešim i manje kriziram![]()
ovde neki zemunski izrodi, svi poštuju odredbu za koju nisam čula
fala
Prvomajska
oko ekonomske, lep kraj ako je neka ulica iznutra s leve straneПетнаестица нас спаја.
Kukala sam pre neki dane ta sam, izašla do radnje preko puta po cigare kad zatvoreno, rade do 9, a inače su 24 h otvoreni, kad se nisam šlogirala,
oko ekonomske, lep kraj ako je neka ulica iznutra s leve strane