- Poruka
- 63.764
Али оњушио је само ову једну, мацкала се нечим, ко Богkolike su mu sapetine![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Али оњушио је само ову једну, мацкала се нечим, ко Богkolike su mu sapetine![]()

Али оњушио је само ову једну, мацкала се нечим, ко Бог![]()

ne verujem, vidis da joj je i kosu i vrat njuskao...a kad je gricnuo za butkicu, haosili ima mecu.![]()

al da nije horor i takva sranjja, nego triler akcija komedija.... sve sto mi pada na pamet sam gledala 

Probaj da se domognes injekcijaLezim, kičma me rasturi, nit levo nit desno, samo na ledja i to kratko. Gutaj Diklofen i ostala sranja, obrni okreni sve u svemu slaba vajda. Na sve to mi još bude i muka što od kičme što od toga svega. Rame me rasturi, stopalo isto...aaaaaaaaaaaaaa![]()
Kojih?Probaj da se domognes injekcija
Izgleda.Ви не можете једни без других ни пет минута?

Izgleda.![]()
Tata je zvao da mi kaze da su krenuli do pijace pa ce svratiti do nas da mi donesu tortu.Шта имате тако важно да причате? Неке баналности, осећам.
Ma diklofen u dupe pa da progledasKojih?
Ja sam primala samo one OHB12 sa ne znam čime još, njih mogu i sama da kupim ali ko da mi ih da. Pijem udarne doze vitamina B6B12 C D3 E Cink
Meni sad treba nešto tako. Probajsovao sam danas oko 85km, a zadnje dve nedelje padala kiša, pa nisam vozio.Ma diklofen u dupe pa da progledas
Samo ne znam dal sad zbog korone mozes kod svog dr opste prakse sad da ti da nalog za to....ako primaju pacijente idi uzmi par komada da ti malo lakne
Nisi isla kod mice???

Nisam iz naselja izašla od kad je krenula Korona opet. U DZ nebi bas ako je ikako moguće, a što je još komplikovano morala bi u drugi DZ da nosim nalog za inekcije. Neka picu Diklofen DUO, pa dok bude moglo tako, sta ću.Ma diklofen u dupe pa da progledas
Samo ne znam dal sad zbog korone mozes kod svog dr opste prakse sad da ti da nalog za to....ako primaju pacijente idi uzmi par komada da ti malo lakne
Nisi isla kod mice???

Probaj ovo:Nisam iz naselja izašla od kad je krenula Korona opet. U DZ nebi bas ako je ikako moguće, a što je još komplikovano morala bi u drugi DZ da nosim nalog za inekcije. Neka picu Diklofen DUO, pa dok bude moglo tako, sta ću.
super golubeMeni sad treba nešto tako. Probajsovao sam danas oko 85km, a zadnje dve nedelje padala kiša, pa nisam vozio.
Sad imam upalu guznih i svih okolnih mišića.
Al sam zato skinuo 2kg, ako 1,5 odbijemo na gubitak tečnosti, ipak ostaje pola kile salceta manje![]()
PRIČA SA KOVID ODELJENJA KOJA TOPI SRCA U braku su 61 godinu, lečili su se zajedno od korone, a to kako su bodrili jedno drugo, TO JE VIŠE OD LJUBAVI
Priča o bračnom paru iz Lestera koji je zajedničkim snagama pobedio koronu ganula je sve.
MAJKL I DŽILIJEN INGLENDFOTO: LEICESTER'S HOSPITALS / FACEBOOK![]()
Džilijen Inglend (88) i njen suprug Majkl Inglend (91) proveli su tri godine na lečenju od korona virusa u bolnici u Lesteru, piše "BBC". A osoblje ove bolnice otkrilo je da se on svakog jutra oblačio kako bi mogao da ode do kreveta svoje žene dok je radila određene vežbe. Ona je jedva čekala da je suprug poseti.
Majkl i Džilijen koji su u braku 61 godinu često bi se, dok su bili na lečenju, držali za ruke i pili zajedno čaj. Medicinski radnici dozvoljavali su im da imaju zajedničke obroke i da udruženim snagama izdrže na "putovanju srca" kako slikovito nazivaju njihovu borbu sa koronom, inspirisani najjačim oružjem u toj bici.
Jedan od njihove trojice sinova Rasel Inglend izjavio je da je strahovao da njegova majka ili otac neće pobediti koronu. Oboje je u bolnicu dovezla služba Hitne pomoći, a Majklovo zdravstveno stanje bilo je ozbiljno, čak i kritično pa je porodici u jednom momentu saopšteno da mu je preostalo 48 sati života zbog čega se njegov oporavak opisuje kao čudo.
"Prvo i najvažnije, želim da budem tu za Džilijen. Dok sam bio u bolnici, zaista nisam ništa propustio jer sam mogao da je viđam svakog dana", ispričao je Majkl.
Bračni par Inglend je prošlog petka optušne iz bolnice, a to što su zajedno otišli kući smatraju nečim posebnim.
super golubeja sam danas 42km, a sl nedelje idem na more bajkom, tj samo deo alpe adria deonice salzburg-grado, 420km

kako gde, uglavnom je uredjena staza, a priroda fantasticna
Neću da te pitam dal si normalna (znam da nisi), al to je super trip.
Jel ima uredjena staza za bajsove, ili voziš po javnom putu?

Koliko ti dana treba za 420km? Četiri, Pet?kako gde, uglavnom je uredjena staza, a priroda fantasticna![]()
5 danaKoliko ti dana treba za 420km? Četiri, Pet?
Ima li puno uspona?
pise da su se 3 godine lecili od korone.Malo ultimativne romantike za žene.

Aha.Samo.A korona se pojavila u januaru.Svi pisci sveta.pise da su se 3 godine lecili od korone.![]()