Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
a šta gledaš sada?Vratila se sa treninga, umesila slane štapiće i sad ću lepo da ze izvrnem i gledam seriju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a šta gledaš sada?Vratila se sa treninga, umesila slane štapiće i sad ću lepo da ze izvrnem i gledam seriju
Slaninica i sladoled srede to za časZapravo imam 73,al mogu da se ugojim![]()
Javi kakva je.Počela Sharp Objects
Prva epizoda ok. Ne znam, ja imam problem sa serijama i filmovima koji su rađeni po knjigama koje sam čitala. Uvek me ekranizacija blago razočara. Valjda ja to drugačije izmaštamJavi kakva je.

Ja obično prvo gledam, pa čitam. Onda se baš oduševim koliko je knjiga bolja.Prva epizoda ok. Ne znam, ja imam problem sa serijama i filmovima koji su rađeni po knjigama koje sam čitala. Uvek me ekranizacija blago razočara. Valjda ja to drugačije izmaštam![]()

Ja nista ne kapiram u trejleru o cemu se radiPočela Sharp Objects

И мој муж је 2 дана млађи од ћеркеNjaooo, @bokaruki dan starija od mene. Srećan rođendan!![]()

Како са закашњењемCrvena i tebi srećan rođendan sa zakašnjenjem![]()

Ораховача и јесте лек, нарочито за штитну жлезду због јода.Пијем домаћу ораховачу и читам о њеном лековитом дејству. А одлично смо је направили ове године. Смањена количина шећера и то три пута. Уместо на сунцу била у соби. Савршено.
Ораховача и јесте лек, нарочито за штитну жлезду због јода.