- Poruka
- 63.764
И више не знаш кад ти је рођенданLjubinka me bacila u rebus.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И више не знаш кад ти је рођенданLjubinka me bacila u rebus.![]()

А колико шећера сте ставили на литар ракије?Има силне витамине и минерале. Нисам знала све то.
А колико шећера сте ставили на литар ракије?
Ми стављамо пола кг шећера пре него је ставимо на сунце, и пола кг меда пре флаширања.350 грама.
Ми стављамо пола кг шећера пре него је ставимо на сунце, и пола кг меда пре флаширања.
Добије фантастичан укус и густину од меда.
Пробајте са медом један литар, видећеш разлику, можеш и сада да смутиш пошто сте смањили количину шећера.Има и овде нешто меда. Муж је негде прочитао да је заправо боља кад није на сунцу. Прошле године смо радили по рецепту како сви раде али ова сад је далеко укуснија и боља.
Пробајте са медом један литар, видећеш разлику, можеш и сада да смутиш пошто сте смањили количину шећера.
Е, не знам за укус, али на сунцу стоји због ораха и отпуштања управо тих лековитих својстава.
Sta si ti meni sad rekao?Ko kaže da je ona normalna?
Svaka disfunkcionalna porodica ima nekog ko vuče za sve i trpi za sve, a to ne znači da je taj neko normalan.
Ima i ona crnogorska varijanta - ćerka sedi kući, veze goblene i čeka da je neko zaprosi, a sin izlazi, dobija auto za rodjendan, pa kad ubije nekog u kafiću ili pogine u saobraćajki svi su drugi krivi

Пијем домаћу ораховачу и читам о њеном лековитом дејству. А одлично смо је направили ове године. Смањена количина шећера и то три пута. Уместо на сунцу била у соби. Савршено.
Mi imamo novo vino Spev, mesavina mladih zelenih oraha i merloa. I vino i lek.Ораховача и јесте лек, нарочито за штитну жлезду због јода.

Mi imamo novo vino Spev, mesavina mladih zelenih oraha i merloa. I vino i lek.![]()
Kod nas ovde ima u marketima.Где се може купити?
Kod nas ovde ima u marketima.
Nema po velikim lancima, koliko znam.
Ali saljemo i brzom postom.
Hvala.Дивно изгледаш, Чичак, сад сам изгуглала вино и видех тебе.

statelessa šta gledaš sada?
Komšinica mi je preporučila knjigu. Ima tome dve nedelje, ali ja nikako da krenem. I večeras je skinem i shvatim da je baš to ono što mi treba u ovom trenutku. Baš ta knjiga! Zove se "Najveći trgovac na svetu". Trenutno sam na jednoj trećini i sasvim sam se pronašla...
@Lady in Red , @Little Redhead , @mina68 , @Zadovoljna domacica
Hvala drage moje na lepim zeljama!!!
@Little Redhead, da, samo sam dan starija od tebe...i par decenija preko... Srecan rodjendan draga moja, da si ziva, zdrava i srecna i da razresis sve probleme i nedoumice!!!

@bokaruki i @Little Redhead srecan vam rodjendan
inace, kafu sam popila i sad razmisljam sta cu da doruckujem![]()

juu uzasaJa upravo pijem kafu pa se spremam u boj, u boj, u boj!
Opet smo imali invaziju, od komšija, ne znam da li su nabavili onaj ultrazvučni rasterivač ili su im se prosto toliko nakotile bubetine da su pojele svu hranu kod njih, jedno nedelju dana smo svaki dan ubijali ponekog kod nas u stanu.
Izađeš iz stana a na njihovim vratima u svakom momentu bar po 3-4 kom
Onda smo nakrkali celu pastu nama a potom i njima oko vrata i evo danas je prvi dan da ih nema.
Sada ću da sve raspremim, odmaknem i frižider i veš mašinu, da sve počistim i oribam, ako eventualno negde ima neka nečistoća da sutra s posla donesem neki najnoviji rastvor, da isprskam ceo ulaz i njihova i naša vrata i stan i plafon i pod i sve.
Ako se i ja ne izvrnem smatraću da sam dobro prošla.