Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
350 грама.
Ми стављамо пола кг шећера пре него је ставимо на сунце, и пола кг меда пре флаширања.
Добије фантастичан укус и густину од меда, а нема тај отровно сладак укус од шећера.

Ми стављамо пола кг шећера пре него је ставимо на сунце, и пола кг меда пре флаширања.
Добије фантастичан укус и густину од меда.

Има и овде нешто меда. Муж је негде прочитао да је заправо боља кад није на сунцу. Прошле године смо радили по рецепту како сви раде али ова сад је далеко укуснија и боља.

Има и овде нешто меда. Муж је негде прочитао да је заправо боља кад није на сунцу. Прошле године смо радили по рецепту како сви раде али ова сад је далеко укуснија и боља.
Пробајте са медом један литар, видећеш разлику, можеш и сада да смутиш пошто сте смањили количину шећера.
Е, не знам за укус, али на сунцу стоји због ораха и отпуштања управо тих лековитих својстава.

Пробајте са медом један литар, видећеш разлику, можеш и сада да смутиш пошто сте смањили количину шећера.
Е, не знам за укус, али на сунцу стоји због ораха и отпуштања управо тих лековитих својстава.

Ово је било у осунчаној соби али не на директном светлу.

Ko kaže da je ona normalna?
Svaka disfunkcionalna porodica ima nekog ko vuče za sve i trpi za sve, a to ne znači da je taj neko normalan.
Ima i ona crnogorska varijanta - ćerka sedi kući, veze goblene i čeka da je neko zaprosi, a sin izlazi, dobija auto za rodjendan, pa kad ubije nekog u kafiću ili pogine u saobraćajki svi su drugi krivi
Sta si ti meni sad rekao? :dontunderstand:

Пијем домаћу ораховачу и читам о њеном лековитом дејству. А одлично смо је направили ове године. Смањена количина шећера и то три пута. Уместо на сунцу била у соби. Савршено.
Ораховача и јесте лек, нарочито за штитну жлезду због јода.
Mi imamo novo vino Spev, mesavina mladih zelenih oraha i merloa. I vino i lek. :)

@bokaruki i @Little Redhead srecan vam rodjendan :D

inace, kafu sam popila i sad razmisljam sta cu da doruckujem :sad2:

Ja upravo pijem kafu pa se spremam u boj, u boj, u boj!
Opet smo imali invaziju, od komšija, ne znam da li su nabavili onaj ultrazvučni rasterivač ili su im se prosto toliko nakotile bubetine da su pojele svu hranu kod njih, jedno nedelju dana smo svaki dan ubijali ponekog kod nas u stanu.
Izađeš iz stana a na njihovim vratima u svakom momentu bar po 3-4 kom :sad2:
Onda smo nakrkali celu pastu nama a potom i njima oko vrata i evo danas je prvi dan da ih nema.
Sada ću da sve raspremim, odmaknem i frižider i veš mašinu, da sve počistim i oribam, ako eventualno negde ima neka nečistoća da sutra s posla donesem neki najnoviji rastvor, da isprskam ceo ulaz i njihova i naša vrata i stan i plafon i pod i sve.
Ako se i ja ne izvrnem smatraću da sam dobro prošla.

Ja upravo pijem kafu pa se spremam u boj, u boj, u boj!
Opet smo imali invaziju, od komšija, ne znam da li su nabavili onaj ultrazvučni rasterivač ili su im se prosto toliko nakotile bubetine da su pojele svu hranu kod njih, jedno nedelju dana smo svaki dan ubijali ponekog kod nas u stanu.
Izađeš iz stana a na njihovim vratima u svakom momentu bar po 3-4 kom :sad2:
Onda smo nakrkali celu pastu nama a potom i njima oko vrata i evo danas je prvi dan da ih nema.
Sada ću da sve raspremim, odmaknem i frižider i veš mašinu, da sve počistim i oribam, ako eventualno negde ima neka nečistoća da sutra s posla donesem neki najnoviji rastvor, da isprskam ceo ulaz i njihova i naša vrata i stan i plafon i pod i sve.
Ako se i ja ne izvrnem smatraću da sam dobro prošla.
juu uzasa :sad2:

kod mene po fasadi i ulici gamizu neke bubasvabe mutanti od 6-7 cm, nenormalno je koliko ih ima...srecom u stanu ih nema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back