Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lezim nije mi dobro. Sinoc sam nezgodno pomerila ruku to je zavoleo katastrofa pa sam pila Diklofen duo da popusti. Zaspala tek jutros u pet, kao spavala do 10, 2x se budila, istajala. Bol se spusta do kuka pa niz zadnji deo butine do potkolenice pa u stopalu treperi, u plućima titra izmedju lopatica na mahove pece...trnu mi blago prsti leve ruke i malo usta...na sve to prolivcina kao cesmu da sam otvorila...nemam snage ni za sta...kako sam i kad ovako kicmu uništila evo ne znam..sad i da mogu da idem kod lekara nemam gde, sve su kovid i ortopedska i traumatologiju, a za privatno para se na zalost nema. Bem ti srecu.

Успешно сам разрешила дилему око ћеркиних уплата и признаница. Њихова је била грешка, што сам знала а сада сам и доказала.
Мајстор био и заменио цеви на бојлеру. Дошао је пре него што је рекао и обавио све за десет минута.
Ручак је готов а ја сам патосирана.

i ja sma zavrsila rucak
teletina sa grilovanim tikvicama, patlidzanom i kupus salatom
ja sam sabila povrce, a teletinu podelila sa psom
kod mene je izgleda problem bio u malo hrane i usporenom metabolizmu
a do kraja dana imam jos uzinu i veceru
ne znam gde ce to sve da mi stane

Radimo tablicu množenja, pošto smo pretresli sva slova na ćirilici i latinici i engleskom. Ja stvarno ne znam šta će on raditi u školi 🥴
Nece mu biti dosadno, ne brini : )
Slova i brojeve pa i sabiranje i oduzimanje zna vecina dece pre polaska u skolu sada, ne znam kako ali fakat je da znaju mahom
J je znao isto, sam ucio, pisala sam o opsesiji brojevima i matematikom
Citao i pisao latinicu, sabirao i oduzimao cetvorocifrene brojeve
Ali onda je krenula skola i sve to sto je on znao je samo delic onoga sto rade u prvom razredu, to sabiranje i poznavanje brojeva mu je samo doprinelo da se lako hvata u kostac sa tekst zadatkom npr gde je sama matematicka operacija najmanje bitna
Pa onda prava, duz itd...
Iz srpskog pisana slova, vrste recenica, pravopis, analiza (msm ona banalna) pesama i prica, sve to je doslo lako jer je vec znao da cita i pise pa je nadogeadjivao
Imao je sta da uci a to sto je imao neko predznanje je njemu samo davalo samopouzdanje
Uz to loptu sada ne ispusta, vec sizim od lopte a do pete godine nije znao da postoji

Znaci otac je kriv?

A kako objasnjavas cerku koja je normalna?
Ko kaže da je ona normalna?
Svaka disfunkcionalna porodica ima nekog ko vuče za sve i trpi za sve, a to ne znači da je taj neko normalan.
Ima i ona crnogorska varijanta - ćerka sedi kući, veze goblene i čeka da je neko zaprosi, a sin izlazi, dobija auto za rodjendan, pa kad ubije nekog u kafiću ili pogine u saobraćajki svi su drugi krivi

Lezim nije mi dobro. Sinoc sam nezgodno pomerila ruku to je zavoleo katastrofa pa sam pila Diklofen duo da popusti. Zaspala tek jutros u pet, kao spavala do 10, 2x se budila, istajala. Bol se spusta do kuka pa niz zadnji deo butine do potkolenice pa u stopalu treperi, u plućima titra izmedju lopatica na mahove pece...trnu mi blago prsti leve ruke i malo usta...na sve to prolivcina kao cesmu da sam otvorila...nemam snage ni za sta...kako sam i kad ovako kicmu uništila evo ne znam..sad i da mogu da idem kod lekara nemam gde, sve su kovid i ortopedska i traumatologiju, a za privatno para se na zalost nema. Bem ti srecu.
A vma jel otisla pod kovid??
Sta de si unistila kicmu, pa hemo ti je unistila diskove....

A vma jel otisla pod kovid??
Sta de si unistila kicmu, pa hemo ti je unistila diskove....
Ne znam za vma ali znam da mi je predaleko i da moram da promenim 2x po 2 prevoza tamo i nazad, a ko zna koliko bi se nacekala i kad bi me primili još bez uputa. Ludilo.
Popila Loperamid bar regulisala creva. Popila vitamina sto imam u kuci plus Diklofen duo. Mirujem, samo cu da ustanem da pojedemo nesto tako do sutra. Valjda sutra bude bolje, jedino sam saznala da treba da uradim onaj snimak kostiju za osteoporozu, bez njega ne smem ni na masažu kad bi htela. Ma znam da je od onoliko silne hemije nego onako gundjam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back