Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
juu uzasa :sad2:

kod mene po fasadi i ulici gamizu neke bubasvabe mutanti od 6-7 cm, nenormalno je koliko ih ima...srecom u stanu ih nema

Mi živimo pored dve porodice skrnavaca, jedni su pripadnici a drugi su neka socijala, i džabe svi mi ostali održavamo higijenu, trujemo se, neprekidno prskamo kad kod ovih žive kolonije.
Sad sam rešila da uzmem to sredstvo i da im ja isprskam makar vrata od stanova, samo nek probaju da se pobune, onda ću i njih potrovati.
Mi za šest godina koliko smo u stanu nismo imali ukupno 20 buba, jer ih stvarno ne mogu trpeti, to je bilo ponekad sporadično, vidiš dve, odmah skrkaš pastu i miran si šest meseci ili godinu dana. Ova najezda sada je bila strašna, samo se setim kako umeju da ispadaju iz šarki i fioka i od svuda i nije mi dobro

Mi živimo pored dve porodice skrnavaca, jedni su pripadnici a drugi su neka socijala, i džabe svi mi ostali održavamo higijenu, trujemo se, neprekidno prskamo kad kod ovih žive kolonije.
Sad sam rešila da uzmem to sredstvo i da im ja isprskam makar vrata od stanova, samo nek probaju da se pobune, onda ću i njih potrovati.
Mi za šest godina koliko smo u stanu nismo imali ukupno 20 buba, jer ih stvarno ne mogu trpeti, to je bilo ponekad sporadično, vidiš dve, odmah skrkaš pastu i miran si šest meseci ili godinu dana. Ova najezda sada je bila strašna, samo se setim kako umeju da ispadaju iz šarki i fioka i od svuda i nije mi dobro
fujcina

ako se budu bunili, zovi sanitarnu i prijavi...tako smo se mi resili bubarusa od komsije sa treceg, koji ih je gajio

crvenoglava i boko, zive bile sto godina :heart:

ok, obucem haljinu bez rukava prvi put ove sezone i sad sedim umotana u ofisu u staru dzempercinu koja mi ovde stoji godinama i sluzi samo da je ogrnem kad izletim na terasu da popusim cigaretu, a napolju bude hladno.
muke...

Ja upravo pijem kafu pa se spremam u boj, u boj, u boj!
Opet smo imali invaziju, od komšija, ne znam da li su nabavili onaj ultrazvučni rasterivač ili su im se prosto toliko nakotile bubetine da su pojele svu hranu kod njih, jedno nedelju dana smo svaki dan ubijali ponekog kod nas u stanu.
Izađeš iz stana a na njihovim vratima u svakom momentu bar po 3-4 kom :sad2:
Onda smo nakrkali celu pastu nama a potom i njima oko vrata i evo danas je prvi dan da ih nema.
Sada ću da sve raspremim, odmaknem i frižider i veš mašinu, da sve počistim i oribam, ako eventualno negde ima neka nečistoća da sutra s posla donesem neki najnoviji rastvor, da isprskam ceo ulaz i njihova i naša vrata i stan i plafon i pod i sve.
Ako se i ja ne izvrnem smatraću da sam dobro prošla.
Бојим се да ти је труд узалуд. Док се не реши код њих.
У нашој згради има 5 спратова, на сваком по 4 стана. Сви смо били сагласни за прскање осим једног комшије. И одраде се станови, подрум... Али његов не и не вреди. Боже опрости, тек када је човек умро и стан се довео у ред и то је решено.

Причала ми бака да је пре, када су се добијали станови инспекција ишла и проверавала да ли се адекватно одржавају. То уопште није лоше.

:cry:

109735383_10223687435721038_8639462157896891984_o.jpg

grlicemo se dusama, sto bi brt nero rekao/napisao :malav:
ne smeta mi preterano ova socijalna distanca ionako grlim samo ljude koje mnogohoho volim. mada mi prilicno nedostaje da cerku uhvatim sa vrata da je iscmacem i izgnjavim..sad prvo pranje ruku, pa skidaj garderobu pa tek onda cmakanje i sve..
pa dobro, to vi koji ne zivite sami pa imate koga da zagrlite uopste :heart:

mi samozivci se nismo grlili mesecima :evil:

• Voli
Reactions: Red
Juce sam srela skolsku drugaricu mog starijeg deteta koju mnogo volim.mala je posla prema meni,a ja sam rekla cuvaj se,nemoj da se ljubimo.a bilo mi bas zao i glupo i tesko.
Koliko god glupo,ja moram da cuvam svoje roditelje
pa da...moj najbolji drug grli najlepse na svetu, ali posto mu je otac tezak srcani bolesnik nismo se zagrlili 4 meseca...pfff proci ce i ovo, pa cu da ga udavim :malav:

Ја сам иначе уздржанији тип. Нисам од оних који се љубе при сваком сусрету и то. Али се сада баш обрадујем људима који не фермају па се и ја распоштољим. Синоћ сам се нашла са другарицом, селе, испричале се, поделиле бокал розеа и при поласку се изгрлиле за све паре!
Ко устукне, поштујем. Ко је опуштен- добродошао.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back