Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
О, еботе, боље да ништа нисам рекла...емпатије 0, стављања у туђу кожу 0, ми смо чули некоме неко отишао, па шта, али наша деца су са нама, не знам чему драма, бла, бла...
Moj tata mi je jednom rekao da ne pamti tezi momenat od onoga kad sam ja otisla na studije.
Kad je brat otisao ajde, moje drugarice i ja po ceo dan dolazimo odlazimo... ali kad su mene spakovali, ispratili, odosmo mm i ja ... oni masu ... kaze tata:”Vratili se gore u stan, seli i cutimo. Sta sad?”
KAze da ne pamti da su toliko plakali.
Srecom vratila sam se i dobila decu pa im je i sad puna kuca :lol:

Moj tata mi je jednom rekao da ne pamti tezi momenat od onoga kad sam ja otisla na studije.
Kad je brat otisao ajde, moje drugarice i ja po ceo dan dolazimo odlazimo... ali kad su mene spakovali, ispratili, odosmo mm i ja ... oni masu ... kaze tata:”Vratili se gore u stan, seli i cutimo. Sta sad?”
KAze da ne pamti da su toliko plakali.
Srecom vratila sam se i dobila decu pa im je i sad puna kuca :lol:
Ма сваки родитељ тако реагује, то не знају само они који то нису осетили.

@Afro da ne trazim post,nisam uopste upucena.moj rodjeni deda je rodjen udrezdenu.da li to znaci da moja deca mogu da dobiju eu pasos?
Da znači. Samo treba da imaš dokaz o srodstvu i moraju znati jezik bar ono osnovno da se sporazumeju, da zakletvu o poštovanju zakona države čije državljanstvo traže. To je rečeno ćerki u Rumunskoj ambasadi u PG. Pa evo skupljamo papire, a ona neka uči jezik.

u bre minka, da li se primas na elektrikine samodaizazovempaznjuiudarimkontru stavove?
msm mnogo ume da bude kul al ume i da bude napadna tim kul stavom koji fura, al samo se ne treba primati i sve super

a ustvari je dusa draga : )

Јбт, да ли ти разумеш да има људи са инвалидном, болесном децом који би дали не знам шта на свету да и њихов потомак оде негде на студије па макар по цену суза. Ништа ви не схватате.

Ма, не ради се о Електрики, Таро, нешто су сви били става па шта, или сам ја само преосетљива ових дана...ок, некоме није ништа, некоме је нешто, ово је форум.
А ја сам у климаксу :mmmm:

Ма, не ради се о Електрики, Таро, нешто су сви били става па шта, или сам ја само преосетљива ових дана...ок, некоме није ништа, некоме је нешто, ово је форум.
А ја сам у климаксу :mmmm:

a pa ne znam, ja vidim samo elektriku, ostali su mi, mora biti, na ignoru :malav:

Јбт, да ли ти разумеш да има људи са инвалидном, болесном децом који би дали не знам шта на свету да и њихов потомак оде негде на студије па макар по цену суза. Ништа ви не схватате.
ma znam bre
al dozvoli da neko zaplace i bude tuzan cak iako nema bolesno dete
ok ti ne bi, al neko bi
sto je to problem?
pa nije zena otisla sa mosta da skace nego se, eto osetila tuzno i suzu pustila
big dil

ma znam bre
al dozvoli da neko zaplace i bude tuzan cak iako nema bolesno dete
ok ti ne bi, al neko bi
sto je to problem?
pa nije zena otisla sa mosta da skace nego se, eto osetila tuzno i suzu pustila
big dil

Јасно ми је да јој је кнедла у грлу и биће данима али то је тако. Гајиш дете да одлети а не да ти седи уз скуте.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back