Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako su u dobrim odnosima biće joj dobro kasnije...jeftine su karte, njemu će biti ništa da joj pošalje, naviknu se ljudi na dobro čas posla...samo je sada kritično, posle neće biti.
Slažem se. Moje drugarice ćerka je otišla na studije u Minhen i to na njihov državni fakultet, završila u roku, udala se rodila devojčicu, viđaju se kao i ja sa mojima. Išla je i avion8m i kolima, a i oni dolaze, mnogo pogodnosti ima kao mlada majka što kod nas ne bi nikad. Vidim da su se svi navikli.

Не иде у рат него на студије.
E da nisi kačila slike, bila bi ubeđena da si moja dobra prijateljica (jedna od najboljih) i ona je takvog nadrk stava prema svima, malo ljudi mogu sa njom. Ima dana kad na moje dobro jutro, ona odgovori "ma odhebi" i ja je ne konstatujem ceo dan, a sutra bude ok. A u stvari je divna osoba, samo malo ko to može da shvati.
Juče smo se žučno raspravljale oko toga što joj je sin došao, posle 10 godina rada u Irskoj, da živi ovde. I ok, neće čovek da živi sa njom, uzeo je stan, to razumem, ali ne razumem što ona uopšte nema pojma gde sad on stanuje i ne zanima je...kaže, to je njegova stvar. A dolazi kod nje, u dobrim su odnosima.

E da nisi kačila slike, bila bi ubeđena da si moja dobra prijateljica (jedna od najboljih) i ona je takvog nadrk stava prema svima, malo ljudi mogu sa njom. Ima dana kad na moje dobro jutro, ona odgovori "ma odhebi" i ja je ne konstatujem ceo dan, a sutra bude ok. A u stvari je divna osoba, samo malo ko to može da shvati.
Juče smo se žučno raspravljale oko toga što joj je sin došao, posle 10 godina rada u Irskoj, da živi ovde. I ok, neće čovek da živi sa njom, uzeo je stan, to razumem, ali ne razumem što ona uopšte nema pojma gde sad on stanuje i ne zanima je...kaže, to je njegova stvar. A dolazi kod nje, u dobrim su odnosima.

Види, нисам ти симпатична и то ми је одавно познато. Осећања су обострана.

Ako su u dobrim odnosima biće joj dobro kasnije...jeftine su karte, njemu će biti ništa da joj pošalje, naviknu se ljudi na dobro čas posla...samo je sada kritično, posle neće biti.
Oni su u divnim odnosima.i nece trebati on da joj salje,ona dobro zaradjuje,a i maher je za jeftine karte i putovanja.
Ali tesko joj je,cerka vec godinama zivi sa momkom,sin sada otisao,kuca ogromna,a sa muzem zivi ok,ali nemaju bas zajednickih tema i aktivnosti
Sindrom praznog gnjezda

Моји родитељи су такође отишли у Београд на студије и то није доживљавано у тој мери трагично као данас што неки доживљавају.
Ваљда је то некакав доказ успеха и потврда зрелости а не разлог за сузе.
Ви не знате како су то њихови родитељи доживели, ја нисам знала док се нисам вратила у Врање...нормални родитељи не дозвољавају да дете то види и осети.
А како је њима...с једне стране понос и срећа, с друге туга и празнина.

Ви не знате како су то њихови родитељи доживели, ја нисам знала док се нисам вратила у Врање...нормални родитељи не дозвољавају да дете то види и осети.
А како је њима...с једне стране понос и срећа, с друге туга и празнина.

Јасно је да осећају празнину али замисли да се нешто грђе дешава, неки проблем било које врсте. Жива је, здрава, паметна...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back