Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rastanak sa onima koje volis uvek je težak i sa suzama
А сећам се себе из тог периода, мени лепо, на родитеље нисам ни помишљала, била сам сва важна, студент, самостална, одговорна од тог тренутка за све.
Сад у улози родитеља исто размишљам, дивно је то, најлепши период у животу кад се осамостаљујеш, само што је нама тешко, остане кућа празњикава...
Наравно, то пријатељици нисам смела да кажем, таман сам је мало смирила, али мени сад кнедла у грлу, и мене исто чека за 6 година.

Što si plakala? Vratiće se sa doktorskom disertacijom i udata.
Она је плакала, ја сам је тешила, а онда сам се и ја растужила...
Знам шта хоћеш да кажеш, све сам то ја и њој рекла, али у Врању кажу пиле је излетело из гнезда, отишла на факултет, одрасла, па диплома, и ко зна куда ће је живот после одвести, али скоро сигурно се неће вратити код родитеља...ипак је то једна врста растанка, ништа више неће бити исто, и остане нека празнина, да се не лажемо.

Не иде у рат него на студије.
Ма није више са њима, не знам како не капирате?
Виђаће се пар пута годишње, а и тада ће само ноћити у кући, биће са друштвом...
Ниси била у тој ситуацији, деца су ти ту, у Београду, можда чак и живе са вама, ово је отишло на 400 км од куће, виђаће се преко Вибера, и то кад има времена.

Ма није више са њима, не знам како не капирате?
Виђаће се пар пута годишње, а и тада ће само ноћити у кући, биће са друштвом...
Ниси била у тој ситуацији, деца су ти ту, у Београду, можда чак и живе са вама, ово је отишло на 400 км од куће, виђаће се преко Вибера, и то кад има времена.

Моји родитељи су такође отишли у Београд на студије и то није доживљавано у тој мери трагично као данас што неки доживљавају.
Ваљда је то некакав доказ успеха и потврда зрелости а не разлог за сузе.

Тешила сам своју најбољу пријатељицу, одвезли су ћеру у Београд на студије и вратили се сами, тачно сам знала да плаче...и баш ми нешто тешко.
Mojoj najboljoj drugarici sin otisao prosle nedelje na doktorske studije u minhen.i posao je dobio.i devojka mu zivi tamo.on se vracati nece.a ona se raspade
Navicice se,zna i ona,ali sad joj je jako tesko

Stigla potvrda da je pradeda moje dece rumunski državljanin katoličke vere :mrgreen: još krštenucu dede i oca da im izvadim pa neka predaju papire i neka uče rumunski :mrgreen: Ne mogu ja ništa da zabranim, a i zašto bi, sumnjam da bi igde otišli za stalno.

Mi isto imamo Bugare i Rumune. I Albance!
Moja prababa je do '98 bila Albanka sa albanskim rođenjem i imenom. Kako je krenulo na Kosovu tako je njen unuk, a moj otac, prekrstio u Cincarku.
Kako kad smo išli u Albaniju u njeno rodno mesto...pa...nije ona bas Albanka, tuc muc, to je neki živalj, katoličke vere, onako (pa se onda doseti) kao Majka Tereza:lol:.
Šta reci do Balkane, Balkane moj...

Mojoj najboljoj drugarici sin otisao prosle nedelje na doktorske studije u minhen.i posao je dobio.i devojka mu zivi tamo.on se vracati nece.a ona se raspade
Navicice se,zna i ona,ali sad joj je jako tesko

Ako su u dobrim odnosima biće joj dobro kasnije...jeftine su karte, njemu će biti ništa da joj pošalje, naviknu se ljudi na dobro čas posla...samo je sada kritično, posle neće biti.

Mi isto imamo Bugare i Rumune. I Albance!
Moja prababa je do '98 bila Albanka sa albanskim rođenjem i imenom. Kako je krenulo na Kosovu tako je njen unuk, a moj otac, prekrstio u Cincarku.
Kako kad smo išli u Albaniju u njeno rodno mesto...pa...nije ona bas Albanka, tuc muc, to je neki živalj, katoličke vere, onako (pa se onda doseti) kao Majka Tereza:lol:.
Šta reci do Balkane, Balkane moj...
To im je sa očeve strane, ali eto ja skupljam papire, nije mi teško da to odradim jer vidim da im to znači. Hoće EU pasoše, pa ako im daju super.

Тешила сам своју најбољу пријатељицу, одвезли су ћеру у Београд на студије и вратили се сами, тачно сам знала да плаче...и баш ми нешто тешко.
Ma, ajde bre, cmizdri jer postaje svesna svojih godina, msm, drugarica.... navijao sam da upiše preko studije, al on kaže kad dođe vreme za usavršavanje preko. Ovde će od druge da radi na jedan fax na eng. Kako želi i kakav bude imao uspeh za to kasnije..... Ihaaaj, tjemo plačemo sad, brije se naveliko (;

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back