@Kvinsi znam o cemu pises kada kazes da imas osecaj da vam klizi iz ruku, da ga vise ne prepoznajete u nekim trenucima.
grozan je osecaj, bin der dan det.
ja koja sam apsolutni protivnik fizickog kaznjavanja dece u svakom pogledu, sam se nasla u situaciji gde cerku drzim za oba clanka istovremeno tj stezem ih, pokusavajuci da je primoram da mi odgovori na pitanje ili cu joj ruke iscupati iz ramena...a ona, kao spricer hladna, gleda me belo dok je ja tresem..kad je tad nisam isamarala, necu nikada. pustila sam joj ruke i izasla napolje da se izduvam, znala sam da cu pogorsati stvar ako nastavim.
moj savet-odstupi.
ne ispituj, osim onog opsteg kakojebilogdestebili pitanja, pricaj kada on hoce da prica, kontrolisi ako negde prespava u smislu uzimanja broja telefona druga kod kog je ili roditelja, jos bolje (ja sam tako, ali Kaja je zensko i mozda mi je lakse dopustala tu vrstu kontrole), ako dodje kuci pijan, sutra mu skuvaj kiselu corbu da mu bude lakse u zelucu

i veruj vasem vaspitanju, pokazace se ono uskoro, veruj mi.
savet koji si vec dobila od vise ljudi je isto ok-neka zove drugare kod sebe kada god je to moguce, po cenu da ispizdis od prljavih soljica i tepiha, drzati
neprijatelja blizu je mudro.
bez ispitujucih pogleda ispod oka, bez zvocanja na prazno.
obaveze po kuci su bez izuzetka zaista-obaveze, od setnje psa, pa do usisavanja, mora da se ponasa kao clan porodice, a ne kao podstanar i to je to.

on je sportista, to je ogroman plus za njegovu mentalnu stabilnost.
pokazace je kad se najmanje budes nadala, videces.