Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čitam šta pišete i žao mi je što je naša crkva pošla u sunovrat.
To je valjda u skladu sa stanjem u državi.
Sav posao naše crkve se sveo na protokol u verskim obredima.
I to ne bi bilo toliko tragično, da nisu tragične sve ove afere na koje se ni crkva ni država ne obaziru.
No, da ne otvaram Pandorinu kutiju.:(
crkva nije posla, nego je odavno u rupi

crkva nije posla, nego je odavno u rupi
Htela sam samo da budem blaga.
Ipak je to religija naših predaka.
I ljudi u hrišćanskoj odeći, i vernici, samo kukaju, sekta ovde, sekta tamo, čuvajte se sekti, čuvajte se adventista, protestanata, budista i baptista, sekta, sekta, sekta, a ne pitaju se zašto se neki ljudi okreću ”sektama”.
Ljudi imaju potrebu za verom, potrebu za nekim ko će im pomoći, a kad to ne nađu u crkvi, okreću se onom ko može da im pomogne.

Htela sam samo da budem blaga.
Ipak je to religija naših predaka.
I ljudi u hrišćanskoj odeći, i vernici, samo kukaju, sekta ovde, sekta tamo, čuvajte se sekti, čuvajte se adventista, protestanata, budista i baptista, sekta, sekta, sekta, a ne pitaju se zašto se neki ljudi okreću ”sektama”.
Ljudi imaju potrebu za verom, potrebu za nekim ko će im pomoći, a kad to ne nađu u crkvi, okreću se onom ko može da im pomogne.
Upravo tako, te manje verske zajednice neguju veci stepen kohezije medju vernicima, sledbenicima, sta god, posvecuje se paznja ljudima, i cim tu paznju osete, dozive, ljudi se vise ne vracaju tradicionalnim verskim zajednicama.

obavila kupovinu u lidlu, rucak ne spremam jer sam se beskrajno obradovala kad sm videla da ima carbonara sosa od juce :D
veceras mm obecao deci da pravi picu. jutros je pekao rakiju od ono malo sljiva sto se nakupilo letos, al bilo je bitno da zalihe opet iznose oko sto litara :lol:
upravo sam rezervisala ramondu pocetkom novembra a nas dvoje, za 18.godisnjicu :zaljubljena:

• Podržavam
Reactions: Red
@Little Redhead Puhara (Langermania Gigantea), то је у ствари печурка :eek:
https://www.google.com/url?sa=t&sou...Vaw27smr6EBRSINapJmamZbiF&cshid=1601562374339
Кад сазри постаје браон, ево ти чланак где расте и како се користи, брзо зарастање рана, врши дезинфекцију ране, зауставља крварење :srecna:
Муж ми је рекао...и њему су стављали.
je l puhara malo otrovna?

Screenshot_20201001-165536_Chrome.jpg

Nasla sam

@Kvinsi znam o cemu pises kada kazes da imas osecaj da vam klizi iz ruku, da ga vise ne prepoznajete u nekim trenucima.
grozan je osecaj, bin der dan det.
ja koja sam apsolutni protivnik fizickog kaznjavanja dece u svakom pogledu, sam se nasla u situaciji gde cerku drzim za oba clanka istovremeno tj stezem ih, pokusavajuci da je primoram da mi odgovori na pitanje ili cu joj ruke iscupati iz ramena...a ona, kao spricer hladna, gleda me belo dok je ja tresem..kad je tad nisam isamarala, necu nikada. pustila sam joj ruke i izasla napolje da se izduvam, znala sam da cu pogorsati stvar ako nastavim.
moj savet-odstupi.
ne ispituj, osim onog opsteg kakojebilogdestebili pitanja, pricaj kada on hoce da prica, kontrolisi ako negde prespava u smislu uzimanja broja telefona druga kod kog je ili roditelja, jos bolje (ja sam tako, ali Kaja je zensko i mozda mi je lakse dopustala tu vrstu kontrole), ako dodje kuci pijan, sutra mu skuvaj kiselu corbu da mu bude lakse u zelucu :) i veruj vasem vaspitanju, pokazace se ono uskoro, veruj mi.
savet koji si vec dobila od vise ljudi je isto ok-neka zove drugare kod sebe kada god je to moguce, po cenu da ispizdis od prljavih soljica i tepiha, drzati neprijatelja blizu je mudro.
bez ispitujucih pogleda ispod oka, bez zvocanja na prazno.
obaveze po kuci su bez izuzetka zaista-obaveze, od setnje psa, pa do usisavanja, mora da se ponasa kao clan porodice, a ne kao podstanar i to je to. :)
on je sportista, to je ogroman plus za njegovu mentalnu stabilnost.
pokazace je kad se najmanje budes nadala, videces.
Stava sam, kao i moji roditelji(sto sam skontala kasno), da deci treba “pustiti” sve... da dolaze, kod nas da se spremaju, piju, puse, caskaju... a mi se pravimo ludi da nista ne vidimo... a u stvari, deca su glupa, sve vidis i cujes i tacno znas da li treba intervencija ili ne. :aha:

ne treba nikog podcjenjivati, a pogotovo djecu misleci da su glupi. prvo, ne znam ni za sebe jesam li pametan, mogu samo da nagadjam...
danas vodili malog kod porodicne kao godisnji pregled, zali boze vremena utrosenog za to. zao mi je b.z, nije joj lako, govor tijela, majmunoliki stav i izgubljenost na momente sve kazu...ja bi prepukao da me dijete tako kulira, jos ja sve ajde poljubi mamu, a mali nece da joj pridje iako ga nije vidjela od nedelje. nema ona pojma kako sa njim i nema odnos majka-dijete jer ga ne vidja dovoljno a i ne umije da pokaze ljubav.. onda vriska tata tata kad smo se rastajali, morao se samo okrenuti i otici...ona je dobra osoba i ja sam je volio i takvu kakva jeste. sad mi cudno kad vidim gdje su mi oci bile..
lezim u krevetu, cekam 8 sati da idem na jogicu, poslije na pivicu.
sutra je novi dan dragi dnevnice :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back