Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kakvi,ja i inace nikad ne idem kod lekara,gde jos dok je ovaj virus.a i moj dom zdravlja je zatvoren na godinu i po dana zbog renoviranja,citaj trpanja para u dzepove,svi su nam lekari kud koji,ni ne znam gde je moj.a poznajuci ga,rekao bi,pa pij caj!
A da malo mažes onaj flugocid za zarastanje rana, evo vidi sa Linkom, da ti se to ne zagnoji na kraju po ovoj vrucinčini.

Ništa da ne maže.
Ako flisuje krv ili limfa, sve ok .
Ako je gnoj ide hidrogen pa jod, smoki je alergična, onda alkohol ili rivanol. Ništa drugo.
Može oktanisept, sad se i iz betanije otpuštaju porodilje sa preporukom sapun, voda, oktanisept i dosta
Meni su to i posle tumora savetovali ali su u prvo vreme i previjali.
Nekako me strah velika je vrucina otvorene rane zato sam i pitala, ali ako ti misliš da ne treba onda ok.

Али смо и даље прецизнији...
Кад ти кажеш Спавао је са Јованом, немамо појма од којих је, да ли од модерних или од старински настројених...али ја лепо кажем Спавао је с Јовану, или спавао је с Јована, и све је јасно :mrgreen:
Можда немамо много падежи, али то што имамо паметно користимо :lol:

Dremnula sat vremena umesto da spavam, ustala skuvana
Sad cu da smazem topli sladak sendvic i da gundjam :aha:
A vi kako te
Znaci moram da probam taj tvoj topli sladak sendvic, zivo me zanima ukus

Ja sam konacno ukljucila klimu jer umirem, mrzim klimu jer mi aktivira sinuse ( dodjem mu ko smokvin zmu, ukljucim je 3 puta godisnje)
Mnogo gadno kad istovremeno mrzis i leto i klimu
Sutra planiram ranom zorom da okvasim guzicu na adi
nakupovala sam krofne i sladoled u lindi kao da su opet uveli karantin
Samo se nadam da te krofne iz linde vrede icemu sutradan
Sladoled je neki kukis americki korneti nesto, dobri su
Msm nisu ko nirvana sa pekan orasima al nisu ni 600 din casica :malav:

Znaci moram da probam taj tvoj topli sladak sendvic, zivo me zanima ukus

Ja sam konacno ukljucila klimu jer umirem, mrzim klimu jer mi aktivira sinuse ( dodjem mu ko smokvin zmu, ukljucim je 3 puta godisnje)
Mnogo gadno kad istovremeno mrzis i leto i klimu
Sutra planiram ranom zorom da okvasim guzicu na adi
nakupovala sam krofne i sladoled u lindi kao da su opet uveli karantin
Samo se nadam da te krofne iz linde vrede icemu sutradan
Sladoled je neki kukis americki korneti nesto, dobri su
Msm nisu ko nirvana sa pekan orasima al nisu ni 600 din casica :malav:
Super su im krofne, a moze i sutradan da se jedu, ja ih tako bajate mackam u kafu :lol:

E pa nista samo namazes parcice eurokremom (ili bilo kojim kremom.koji volis) sipas kokosovo brasno, par visnjica pobacas i spljostis sendvic u tosteru
(mozes posuti i neke orahe, keks mleveni, mazati dzem, seckane banane...ma sta ti volja)
To mi je instant varijanta slatkih palacinki, jer ne mogu da przim palacinke sad nema te sile

subota, ja ustala u pola 8 :fdlan:
mm se celo jutro sprema za dunav, lupa po kući, supitlno pokušavajući da ostane tih:roll:
Veliki se sprema za posao, ne moze da nadje patike koje je uredno spremio u kutiju u svom ormaru, mali se sprema za trening, ne može da nađe bele čarape.
A svi kao, spavaj ti, sad ćemo mi sami :roll:
Meni je najžešće kad me ostave da spavam, a onda se jedan razdere "ćuti, šta se dereš, mama spava!". :rotf:

Zene moje i muski,
Pokusavam ovoj maloj da otcepim usi?
Dajte savete?

Od rodjenja ima te cepove(koji kao da su kamen), stoje tu, dva puta su joj ispirali usi, nije izaslo nista.
Sad kako ide u bazen zacepe joj se usi tj.voda ostane iza tih cepova i nervira je.
Konacno uzmem taj neki wax (sastav maslinovo ulje), i juce posle kupanja(opet kuka zacepljeno), naprskam joj(jedno je ok), a ovo jedno se valjda od vode jos rastopila ta smola u usima i sad je skroz zacepljeno, vidim.

Sta sad da joj radim?

Zene moje i muski,
Pokusavam ovoj maloj da otcepim usi?
Dajte savete?

Od rodjenja ima te cepove(koji kao da su kamen), stoje tu, dva puta su joj ispirali usi, nije izaslo nista.
Sad kako ide u bazen zacepe joj se usi tj.voda ostane iza tih cepova i nervira je.
Konacno uzmem taj neki wax (sastav maslinovo ulje), i juce posle kupanja(opet kuka zacepljeno), naprskam joj(jedno je ok), a ovo jedno se valjda od vode jos rastopila ta smola u usima i sad je skroz zacepljeno, vidim.

Sta sad da joj radim?
Mom detetu je uvo bilo začepljeno od sinusa. Da li si proverila?
Mesecima su ga lečili, navodno zapušen nos, pa od toga. Na kraju mu orl dala antibiotik i neke kapi za nos, neke za uši i za dva dana se otčepio.

Mom detetu je uvo bilo začepljeno od sinusa. Da li si proverila?
Mesecima su ga lečili, navodno zapušen nos, pa od toga. Na kraju mu orl dala antibiotik i neke kapi za nos, neke za uši i za dva dana se otčepio.
Ma jok.
Ovo je od rodjenja isto.
Nikad joj niko nije video usi od te smole...
Kazem vam da smo dva puta isle na ispiranje i nista.
Ne bih ni sada ja dirala nista da njoj ne smeta

Nasla sam na netu neki usisivac za usi
Jel to neko koristio?

Ma jok.
Ovo je od rodjenja isto.
Nikad joj niko nije video usi od te smole...
Kazem vam da smo dva puta isle na ispiranje i nista.
Ne bih ni sada ja dirala nista da njoj ne smeta

Nasla sam na netu neki usisivac za usi
Jel to neko koristio?

Немој да се завитлаваш са тиме, дете ти пола неће чути од тог церумена. Иди код ОРЛ да јој то очисте. И не вреди испирање, мора механички.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back