Jesi ti bila kod lekara za te rane da ti to oni malo pogledaju?Nisu mi zarasle rane.i jako me boli.proci ce,al nisam za putovanje.tj nisam za kupanje.pokusali smo sa drugim terminom,ali sve je puno.a muz uzeo samo sledecu nedelju slobodnu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi ti bila kod lekara za te rane da ti to oni malo pogledaju?Nisu mi zarasle rane.i jako me boli.proci ce,al nisam za putovanje.tj nisam za kupanje.pokusali smo sa drugim terminom,ali sve je puno.a muz uzeo samo sledecu nedelju slobodnu
Ma kakvi,ja i inace nikad ne idem kod lekara,gde jos dok je ovaj virus.a i moj dom zdravlja je zatvoren na godinu i po dana zbog renoviranja,citaj trpanja para u dzepove,svi su nam lekari kud koji,ni ne znam gde je moj.a poznajuci ga,rekao bi,pa pij caj!Jesi ti bila kod lekara za te rane da ti to oni malo pogledaju?
Nisam. Pohvalim ga obavezno, zaista se lepo snalazi i nije stegnut, mislim da ce biti dobar vozačJel si dosadna sa savetima?
A da malo mažes onaj flugocid za zarastanje rana, evo vidi sa Linkom, da ti se to ne zagnoji na kraju po ovoj vrucinčini.Ma kakvi,ja i inace nikad ne idem kod lekara,gde jos dok je ovaj virus.a i moj dom zdravlja je zatvoren na godinu i po dana zbog renoviranja,citaj trpanja para u dzepove,svi su nam lekari kud koji,ni ne znam gde je moj.a poznajuci ga,rekao bi,pa pij caj!
Meni su to i posle tumora savetovali ali su u prvo vreme i previjali.Ništa da ne maže.
Ako flisuje krv ili limfa, sve ok .
Ako je gnoj ide hidrogen pa jod, smoki je alergična, onda alkohol ili rivanol. Ništa drugo.
Može oktanisept, sad se i iz betanije otpuštaju porodilje sa preporukom sapun, voda, oktanisept i dosta
Али смо и даље прецизнији...

Znaci moram da probam taj tvoj topli sladak sendvic, zivo me zanima ukusDremnula sat vremena umesto da spavam, ustala skuvana
Sad cu da smazem topli sladak sendvic i da gundjam
A vi kako te

Super su im krofne, a moze i sutradan da se jedu, ja ih tako bajate mackam u kafuZnaci moram da probam taj tvoj topli sladak sendvic, zivo me zanima ukus
Ja sam konacno ukljucila klimu jer umirem, mrzim klimu jer mi aktivira sinuse ( dodjem mu ko smokvin zmu, ukljucim je 3 puta godisnje)
Mnogo gadno kad istovremeno mrzis i leto i klimu
Sutra planiram ranom zorom da okvasim guzicu na adi
nakupovala sam krofne i sladoled u lindi kao da su opet uveli karantin
Samo se nadam da te krofne iz linde vrede icemu sutradan
Sladoled je neki kukis americki korneti nesto, dobri su
Msm nisu ko nirvana sa pekan orasima al nisu ni 600 din casica![]()

Tako su i 2012.kad sam se porodila sa sinom na carski. Samo oktanisept.Ništa da ne maže.
Ako flisuje krv ili limfa, sve ok .
Ako je gnoj ide hidrogen pa jod, smoki je alergična, onda alkohol ili rivanol. Ništa drugo.
Može oktanisept, sad se i iz betanije otpuštaju porodilje sa preporukom sapun, voda, oktanisept i dosta
u bazenu
Uglavnom je prazno, juče nije bilo ni 50 ljudi.Gledala sam slike,divno je kad je prazno,al ovako vidim stravicno mnogo ljudi ,a jezero je bas maleno
Celu noc seva,sveze,rosa napolju,NI KAP NIJE PALA,mrzimГрми и наоблачило се
Мрзим.

Nekako me raznezio post,ne znam zastosubota, ja ustala u pola 8
mm se celo jutro sprema za dunav, lupa po kući, supitlno pokušavajući da ostane tih
Veliki se sprema za posao, ne moze da nadje patike koje je uredno spremio u kutiju u svom ormaru, mali se sprema za trening, ne može da nađe bele čarape.
A svi kao, spavaj ti, sad ćemo mi sami![]()
Meni je najžešće kad me ostave da spavam, a onda se jedan razdere "ćuti, šta se dereš, mama spava!".subota, ja ustala u pola 8
mm se celo jutro sprema za dunav, lupa po kući, supitlno pokušavajući da ostane tih
Veliki se sprema za posao, ne moze da nadje patike koje je uredno spremio u kutiju u svom ormaru, mali se sprema za trening, ne može da nađe bele čarape.
A svi kao, spavaj ti, sad ćemo mi sami![]()

Bilo je i togaMeni je najžešće kad me ostave da spavam, a onda se jedan razdere "ćuti, pta se dereš, mama spava!".![]()

Mom detetu je uvo bilo začepljeno od sinusa. Da li si proverila?Zene moje i muski,
Pokusavam ovoj maloj da otcepim usi?
Dajte savete?
Od rodjenja ima te cepove(koji kao da su kamen), stoje tu, dva puta su joj ispirali usi, nije izaslo nista.
Sad kako ide u bazen zacepe joj se usi tj.voda ostane iza tih cepova i nervira je.
Konacno uzmem taj neki wax (sastav maslinovo ulje), i juce posle kupanja(opet kuka zacepljeno), naprskam joj(jedno je ok), a ovo jedno se valjda od vode jos rastopila ta smola u usima i sad je skroz zacepljeno, vidim.
Sta sad da joj radim?
Mom detetu je uvo bilo začepljeno od sinusa. Da li si proverila?
Mesecima su ga lečili, navodno zapušen nos, pa od toga. Na kraju mu orl dala antibiotik i neke kapi za nos, neke za uši i za dva dana se otčepio.
Ma jok.Mom detetu je uvo bilo začepljeno od sinusa. Da li si proverila?
Mesecima su ga lečili, navodno zapušen nos, pa od toga. Na kraju mu orl dala antibiotik i neke kapi za nos, neke za uši i za dva dana se otčepio.
Ma jok.
Ovo je od rodjenja isto.
Nikad joj niko nije video usi od te smole...
Kazem vam da smo dva puta isle na ispiranje i nista.
Ne bih ni sada ja dirala nista da njoj ne smeta
Nasla sam na netu neki usisivac za usi
Jel to neko koristio?