- Poruka
- 122.021
Грми и наоблачило се
Мрзим.
daj posalji vamooooDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Грми и наоблачило се
Мрзим.
daj posalji vamooooPa nisu plitke i dalje flisuju .ne smem da rizikujem da ulazim u vodu koja svakako nije preterano cistaMislis da ne mozes da se brckas??
Pa plitke su ti, oguljena koza...
Steta....dobro bice prilika....
Pa nisu plitke i dalje flisuju .ne smem da rizikujem da ulazim u vodu koja svakako nije preterano cista
citiram jednu velikomislecu majkuSamo jos ko debilni ameri da imamo kucno skolovanje, jer boze moj mama zna bolje od uciteljice, i kompletirali smo se![]()
Idioticitiram jednu velikomislecu majku
-moje dete nece ici u skolu, necu da ga zlostavljam, ionako ce i bez skole da postane ministar-
majko o majko mila
) nemam pa nema sta da prosipam svoje misljenje kad me se ne ticeDa li ti je to hormonska migrena, uvijek pred dobijanje?Mene migrena razlama danas, popila lek, popila kafu, popila litre i litre vode i ništa.
Dobiću u roku od dva dana najkasnije, mrzim jebeni pms.
Ok radi kako ti godi, to ti je najsigurnijePa nisu plitke i dalje flisuju .ne smem da rizikujem da ulazim u vodu koja svakako nije preterano cista
Iskreno sve mi prilike jedna po jedna otpadaju...Ok radi kako ti godi, to ti je najsigurnije
Bice prilika ici ces....
Da li ti je to hormonska migrena, uvijek pred dobijanje?
Hvala ti!Мени ове маске имају смисла само због тебе ♥ Мислим, драго ми је да ти извучеш нешто позитивно из ове ситуације.

Са задовољством...мислим, мени глупо, ти кукаш на врућину, а ја овамо...али, стварно мрзим ово.daj posalji vamoooo
Znam da ti verovatno ne pomaže, ali mene obavezno boli glava bar jedan dan, a uvek nekoliko dana pre nego što dobijem. A poslednjih godina kad dobijem imam bar jednom nešto kao vrtoglavicu, nije baš tako nego ja gledam u nešto, a sve oko te tačke mi treperi. Onda mi pomogne nešto baš slatko ili sok neki ili med...Zadnjih meseci jeste, ranije nisam imala problem, samo četvrti dan, a sad je počelo i pre.
Nemoj slučajno da promašiš adresu, pa da meni pošalješ, ščula, juče sam bazen napunila.Са задовољством...мислим, мени глупо, ти кукаш на врућину, а ја овамо...али, стварно мрзим ово.

Takva godina...sta da se radi.... hebes odmore bice ih....Iskreno sve mi prilike jedna po jedna otpadaju...
Nisam jedina,mada me to ne tesi
Sta ti glupo pa svako kuka na ono sto ga muci, isto tako pise i sta voliСа задовољством...мислим, мени глупо, ти кукаш на врућину, а ја овамо...али, стварно мрзим ово.

Ako omasi adresu sasi joj sinteticke maske nek se ugusiNemoj slučajno da promašiš adresu, pa da meni pošalješ, ščula, juče sam bazen napunila.![]()
Гаћни ластиш ми не гине свакакоAko omasi adresu sasi joj sinteticke maske nek se ugusi
Ja cu joj bacim kletvu za gacni lastis

Е, касно сад...Nemoj slučajno da promašiš adresu, pa da meni pošalješ, ščula, juče sam bazen napunila.![]()
i to sam tad bila nedelju dana ne od odmora nego od prekovremenog
Znam da ti verovatno ne pomaže, ali mene obavezno boli glava bar jedan dan, a uvek nekoliko dana pre nego što dobijem. A poslednjih godina kad dobijem imam bar jednom nešto kao vrtoglavicu, nije baš tako nego ja gledam u nešto, a sve oko te tačke mi treperi. Onda mi pomogne nešto baš slatko ili sok neki ili med...

Napravi jedan dan izlet u Pačir na ljubičasto jezero. Ta voda zaceljuje rane, a i slana je. Nije baš kao na slikama, ali je blizu tome. Pre toga svratite na piće i langoš pored Bačkotopolskog jezera, tamo je baš lepo za odmor, ima i hladovine, a može neko i da se okupa jer je voda pristojne čistoće.Pa nisu plitke i dalje flisuju .ne smem da rizikujem da ulazim u vodu koja svakako nije preterano cista
pa bre, nesto bas slatko, ne sladunjavo...mora da te opali secercina u glavuEvo sad sam pojela leni.
Nije prošlo, al bar sam se zasladila![]()

Gledala sam slike,divno je kad je prazno,al ovako vidim stravicno mnogo ljudi ,a jezero je bas malenoNapravi jedan dan izlet u Pačir na ljubičasto jezero. Ta voda zaceljuje rane, a i slana je. Nije baš kao na slikama, ali je blizu tome. Pre toga svratite na piće i langoš pored Bačkotopolskog jezera, tamo je baš lepo za odmor, ima i hladovine, a može neko i da se okupa jer je voda pristojne čistoće.
U Pačirsku banju je dosta da stignete oko 17 h, kada nije jako sunce jer je onda manje isparenje i manja gužva. Jezero je prečnika 60 m i dubine do 160 cm...Ima ležaljke i suncobrana dovoljno i besplatno. Ulaz se plaća