Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
citiram jednu velikomislecu majku

-moje dete nece ici u skolu, necu da ga zlostavljam, ionako ce i bez skole da postane ministar-
majko o majko mila
Idioti
Nisam se upustala u onu raspravu u rupi oko te teme, stvarno me se ne tice niti sam kompetenta, imam misljenje da decu treba slati u skolu da ih ucitelji uce a ne mame, ali ja dete (skolskog uzrasta :malav: ) nemam pa nema sta da prosipam svoje misljenje kad me se ne tice
Samo mi zao dece koja ispastaju dok se odrasli prepucavaju
Sve je oko te famozne koviljke otislo predaleko

Мени ове маске имају смисла само због тебе ♥ Мислим, драго ми је да ти извучеш нешто позитивно из ове ситуације.
Hvala ti! :heart:
Ja sam to mogla i ranije, ali sam zaista mislila da će prestati sve ovo.
A i sad ne bih da me @Tonci Provala nije pogurala i puno joj hvala na tome. I hvala svima koji strpljivo čekaju na mene. :heart:
Skroz sam se sad raznežila....

Zadnjih meseci jeste, ranije nisam imala problem, samo četvrti dan, a sad je počelo i pre.
Znam da ti verovatno ne pomaže, ali mene obavezno boli glava bar jedan dan, a uvek nekoliko dana pre nego što dobijem. A poslednjih godina kad dobijem imam bar jednom nešto kao vrtoglavicu, nije baš tako nego ja gledam u nešto, a sve oko te tačke mi treperi. Onda mi pomogne nešto baš slatko ili sok neki ili med...

Znam da ti verovatno ne pomaže, ali mene obavezno boli glava bar jedan dan, a uvek nekoliko dana pre nego što dobijem. A poslednjih godina kad dobijem imam bar jednom nešto kao vrtoglavicu, nije baš tako nego ja gledam u nešto, a sve oko te tačke mi treperi. Onda mi pomogne nešto baš slatko ili sok neki ili med...

Evo sad sam pojela leni.
Nije prošlo, al bar sam se zasladila :lol:

Pa nisu plitke i dalje flisuju .ne smem da rizikujem da ulazim u vodu koja svakako nije preterano cista
Napravi jedan dan izlet u Pačir na ljubičasto jezero. Ta voda zaceljuje rane, a i slana je. Nije baš kao na slikama, ali je blizu tome. Pre toga svratite na piće i langoš pored Bačkotopolskog jezera, tamo je baš lepo za odmor, ima i hladovine, a može neko i da se okupa jer je voda pristojne čistoće.
U Pačirsku banju je dosta da stignete oko 17 h, kada nije jako sunce jer je onda manje isparenje i manja gužva. Jezero je prečnika 60 m i dubine do 160 cm...Ima ležaljke i suncobrana dovoljno i besplatno. Ulaz se plaća

:malav: :lol:

viber_image_2020-07-31_20-36-37.jpg

Napravi jedan dan izlet u Pačir na ljubičasto jezero. Ta voda zaceljuje rane, a i slana je. Nije baš kao na slikama, ali je blizu tome. Pre toga svratite na piće i langoš pored Bačkotopolskog jezera, tamo je baš lepo za odmor, ima i hladovine, a može neko i da se okupa jer je voda pristojne čistoće.
U Pačirsku banju je dosta da stignete oko 17 h, kada nije jako sunce jer je onda manje isparenje i manja gužva. Jezero je prečnika 60 m i dubine do 160 cm...Ima ležaljke i suncobrana dovoljno i besplatno. Ulaz se plaća
Gledala sam slike,divno je kad je prazno,al ovako vidim stravicno mnogo ljudi ,a jezero je bas maleno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back